Follow us

Glass skin | Πώς θα αποκτήσεις σούπερ λαμπερή επιδερμίδα με 4 απλές κινήσεις

Αυτά είναι τα skincare προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις το viral glass skin look.

skin iStock

Με το glazed skin να βρίσκεται στο επίκεντρο των social media αλλά και των catwalks, δεν είναι να απορείς για τον λόγο που η επιθυμία για λαμπερή επιδερμίδα έχει προκαλέσει τόσο μεγάλο craze τελευταία. Όλες μας θέλουμε ένα λείο, καθαρό πρόσωπο που να ακτινοβολεί λάμψη. "Pearl", "glass" και "glazed" είναι οι τρεις χαρακτηρισμοί που περιγράφουν τέλεια την τάση περιποίησης που υπόσχεται να προσφέρει ακριβώς αυτό: μια τόσο καθαρή επιδερμίδα, που δίνει την εντύπωση ότι είναι διάφανη, σαν από γυαλί (glass), λαμπερή σαν μαργαριτάρι (pearl) και λαχταριστά γλασαριστή (glazed). Ο στόχος είναι ένα δέρμα λαμπερό, λείο και καθαρό, με όσο το δυνατόν λιγότερο ορατούς πόρους.

Κι ενώ είναι αφύσικο να μην υπάρχει απολύτως καμία ατέλεια στο δέρμα μας, είναι δυνατόν παρ' όλα αυτά, με τις σωστές τεχνικές και προϊόντα, να πλησιάσουμε το τέλειο σε πολύ μεγάλο βαθμό - και να πετύχουμε αυτό το glass skin που τόσο πολύ μας αρέσει.

Τι να κάνεις για να αποκτήσεις το viral "Glass Skin look"

Στην ουσία μιλάμε για μια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας, που περιλαμβάνει έναν καλό καθαρισμό αλλά και εφαρμογή πολλών - ελαφριών - ενυδατικών προϊόντων σε αυτή, που θα χαρίσουν το πολυπόθητο λαμπερό, dewy αποτέλεσμα.

Για να πετύχεις όλα τα παραπάνω, χρειάζεσαι (φυσικά) το κατάλληλο glowy skincare. Εμείς σου προτείνουμε την ανανεωμένη σειρά προσώπου Iris από τη Fresh Line, στόχος της οποίας είναι να χαρίσει μια ακαταμάχητα λαμπερή, νεανική επιδερμίδα. Τα προϊόντα της συλλογής περιέχουν έως και 97% φυσικά συστατικά υψηλής απόδοσης, ενώ προσφέρουν μία έκρηξη λάμψης από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Με λίγα λόγια, είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις το trend.

Εκτός από λάμψη όμως, η σειρά Iris είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά βλαστοκύτταρα από κόκκινο μύρτιλο, αναζωογονητικά πεπτίδια υψηλής απόδοσης, 3D υαλουρονικό οξύ & ΑΗΑs συμβάλλοντας στη μείωση των λεπτών γραμμών κατά 35% σε μόλις 28 ημέρες! Παράλληλα, προσφέρει προληπτική και επανορθωτική δράση κατά της φωτογήρανσης, και προστασία από το μπλε φως.

Glass skin | Πώς θα αποκτήσεις σούπερ λαμπερή επιδερμίδα με 4 απλές κινήσεις

Tα basic steps

Αρχικά, να επισημάνουμε ότι καλό είναι να έχεις περιποιηθεί την επιδερμίδα σου από το προηγούμενο βράδυ, κάνοντας απολέπιση (προαιρετικά) ή εφαρμόζοντας μια μάσκα προσώπου για όσο το δυνατόν περισσότερο. 'Ετσι, προτείνουμε τα εξής:

#1. Κάνε μια sheet mask

Λίγο πριν κοιμηθείς, εφάρμοσε την Brightening Υφασμάτινη Μάσκα Προσώπου της Fresh Line με φυσικά βιοενεργά δραστικά που φωτίζουν την όψη της επιδερμίδας και μειώνουν την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων, αποκαλύπτοντας μια πιο φωτεινή και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Το απαραίτητο βήμα αν θες η επιδερμίδα σου να ακτινοβολεί.

sheet mask

#2. Σειρά έχει το serum νυκτός

Εφάρμοσε τον Ορό Νύχτας για Ανάπλαση & Λάμψη της σειράς Iris, που ουσιαστικά αποτελεί μια θεραπεία νυκτός με βλαστοκύτταρα κόκκινου μύρτιλου, οξέα φρούτων και βιταμίνη C. Ένα πλούσιο κοκτέιλ ενίσχυσης της κυτταρικής ανανέωσης για ένα πρόσωπο λαμπερό, απαλό και λείο που αποτελεί τη must κίνηση για το glowy αποτέλεσμα που επιθυμείς.

fresh line

#3. Δώσε βάση στην ενυδάτωση του προσώπου

Το επόμενο πρωί, εφάρμοσε με απαλές κινήσεις μασάζ την Κρέμα Λάμψης & Ενίσχυσης Νεότητας της σειράς Iris, που περιέχει βλαστοκύτταρα κόκκινου μύρτιλου, πεπτίδια και ροδοχρωσίτη για άμεση αναζωογόνηση και λάμψη. Η ανάλαφρη σύστασή της φωτίζει, προστατεύει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα, μειώνοντας ορατά τις πρώτες λεπτές γραμμές και τα σημάδια της κούρασης.

fresh line

#4. Μην αμελείς τη φροντίδα των ματιών

Το πιο αγαπημένο μας προϊόν της σειράς είναι η Κρέμα Ματιών για Λάμψη και Ενυδάτωση, με φυσικές ιριδίζουσες πέρλες που διορθώνουν την όψη των μαύρων κύκλων, προσφέροντας ένα φωτεινό, νεανικό βλέμμα.

fresh line

Ανακάλυψε περισσότερα για τη σειρά στο freshline.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ