Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Αυτό είναι το αγαπημένο της concealer για ανάλαφρη κάλυψη και λάμψη σε όλο το πρόσωπο

Το concealer που έχει αντικαταστήσει 100% το foundation της.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram@chrismpo

To concealer δεν χρησιμεύει μόνο για την κάλυψη των μαύρων κύκλων και τη διόρθωση δυσχρωμιών στην περιοχή των ματιών. Είναι αλήθεια ότι αυτός ήταν ο αρχικός του σκοπός, με το πέρασμα των χρόνων (και των τάσεων), έχει εξελιχθεί σε ένα απολύτως υβριδικό προϊόν που χαρίζει πολλά περισσότερα οφέλη.

Αντηλιακό με χρώμα αντί για foundation | Ένας πολύ καλός λόγος για να το προτιμήσεις

Τα concealers πλέον χρησιμοποιούνται από πολλές γυναίκες σαν "all over concealers", δηλαδή τόσο ως concealer όσο και ως foundation, ενώ άνετα αντικαθιστούν το δεύτερο σε μια ρουτίνα μακιγιάζ. Και η Χριστίνα Μπόμπα ανήκει στη μερίδα γυναικών που προτιμούν πλέον να φορούν concealer αντί για foundation σε όλο το πρόσωπο, ακριβώς για να χαρίσουν μια ελαφριά κάλυψη χωρίς το "βαρύ" αποτέλεσμα που προσφέρει συχνά ένα κλασικό καλυπτικό makeup. Τουλάχιστον, έτσι ανέφερε σε ένα πρόσφατο story της, όπου μας δείχνει ένα πολύ γρήγορο και απλό μακιγιάζ που κάνει τις ημέρες που βιάζεται και δεν θέλει κάτι υπερβολικό για το πρόσωπό της.

Δούκισσα Νομικού | Το αγαπημένο της concealer για τους μαύρους κύκλους κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το απλώνει σε αρκετά σημεία στο πρόσωπο (συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής κάτω από τα μάτια), και με ένα foundation brush κάνει πολύ καλό blending στην επιδερμίδα ώστε να αφομοιωθεί επαρκώς και να μην αφήσει κομπάκια ή τους γνωστούς λεκέδες / δυσχρωμίες. Το αγαπημένο της είναι το Double Wear Radiant Concealer της Estée Lauder με την κρεμώδη υφή, που χρησιμοποιείται για κάλυψη, φωτεινότητα ή για contourouring. Επιπλέον, χαρίζει λάμψη και φωτίζει την περιοχή των ματιών καλύπτοντας παράλληλα τους μαύρους κύκλους.

Δες εδώ τα καλύτερα all over concealers

Δες το γρήγορο μακιγιάζ της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ