Follow us

Τα χρώματα κραγιόν που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε την άνοιξη, σύμφωνα με 6 διάσημες Ελληνίδες

Και κάνουν κάθε εμφάνιση να δείχνει classy.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Αν είσαι fan του ανάλαφρου μακιγιάζ, που να δείχνει όμως περιποιημένο και να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου, τότε δεν μπορείς να παραλείψεις το κραγιόν. Ένα κραγιόν είναι must για κάθε νεσεσέρ, αφού όχι μόνο χαρίζει χρώμα και μια νότα υγείας στο πρόσωπο αλλά και τονίζει το σχήμα των χειλιών σου, κάνοντας τα ακόμα πιο σαγηνευτικά. Με ένα κραγιόν άλλωστε (εντάξει, κι ένα μολύβι χειλιών), μπορείς να "αλλάξεις" το σχήμα σου, χαρίζοντας ένα juicy αποτέλεσμα στα χείλη σου ακόμα κι αν είναι αρκετά λεπτά.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε τα metallic nails να δείχνουν σούπερ classy

Αν σε πείσαμε για όλα τα παραπάνω, πιθανόν να αναρωτιέσαι ποια είναι εκείνα τα χρώματα κραγιόν που δεν θα αποχωριζόμαστε φέτος την άνοιξη. Οι τάσεις φέτος έχουν φέρει στο προσκήνιο το ροδακινί / βερικοκί και όλους τους παρεμφερείς τόνους του και γλυκαίνουν την επιδερμίδα. Είναι άλλωστε και το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με την Pantone. Παραλλάζοντας λίγο το peachy trend, θα λέγαμε ότι και το παστέλ ροζ καθώς και το κλασικό nude pink παραμένουν στη μόδα, ακόμα κι αν το Barbiecore trend έχει παρέλθει εδώ και καιρό. Τέλος, το κόκκινο του χειμώνα δίνει τη θέση του σε ένα χαρούμενο και φωτεινό κερασί, που όμως επιτυγχάνεται κυρίως με glossy υφές και ήπιες χρωστικές.

Χριστίνα Μπόμπα | Αυτό είναι το αγαπημένο της concealer για ανάλαφρη κάλυψη και λάμψη σε όλο το πρόσωπο

Εμείς βρήκαμε 6 διάσημες Ελληνίδες που ήδη φορούν τα πιο hot χρώματα κραγιόν της σεζόν και δείχνουν υπέροχες - και πάντοτε προσεγμένες, ακόμα και με μηδαμινό μακιγιάζ.

Έτσι, οι ανοιξιάτικες αποχρώσεις κραγιόν που δεν θα σταματήσουμε να φοράμε φέτος είναι οι εξής:

(Dark) peach όπως η Αθηνά Οικονομάκου

"Αόρατο" nude σαν "second skin" όπως η Βίκυ Καγιά

Sweet cherish όπως η Ήβη Αδάμου

Light pink όπως η Ελένη Μενεγάκη

Σκούρο σομόν όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Sheer nude όπως η Βάσια Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ