Follow us

Red Carpet facial | Πώς να κάνεις στο σπίτι τη θεραπεία λάμψης & αντιγήρανσης που κάνουν οι διάσημες πριν βγουν στο κόκκινο χαλί

Είναι πολύ πιο εύκολη απ' ό, τι φαίνεται.

beauty Splash News / Ideal Image

Πιθανόν να έχεις ακούσει για το Red Carpet facial, μια θεραπεία λάμψης και αντιγήρανσης που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Hollywood για ευνόητους λόγους. Μάλιστα, είναι η στάνταρ περιποίηση που ακολουθούν οι περισσότερες σταρ πριν από κάθε σημαντική εμφάνιση (βραβεία, πρεμιέρες, πάρτι), όταν ξέρουν ότι θα φωτογραφηθούν στο κόκκινο χαλί - και ως εκ τούτου, θέλουν να είναι αψεγάδιαστες.

Η συγκεκριμένη περιποίηση περιλαμβάνει μια σειρά από μικρότερες θεραπείες, με στόχο τη λείανση των λεπτών γραμμών και βέλτιστη όψη των ρυτίδων, την εξαιρετική φωτεινότητα αλλά και ενυδάτωση του προσώπου. Επιπλέον, στοχεύει στον βαθύ καθαρισμό των πόρων αλλά και βοηθά αποτελεσματικά στη βελτίωση δυσχρωμιών και σημαδιών ακμής. Παραδοσιακά, γίνεται στο ιατρείο ή στην αισθητικό με χρήση επαγγελματικών προϊόντων, που όμως τελευταία λανσάρονται από διάφορες εταιρείες για αγορά από τους καταναλωτές και ιδιωτική χρήση στο σπίτι. Μια τέτοια θεραπεία είναι, για παράδειγμα, η "Fire and Ice Facial" της Is Clinical, με τα ειδικότερα προϊόντα της να διατίθενται προς πώληση και σε ιατρεία και ινστιτούτα αισθητικής.

Περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ