Follow us

3+1 λόγοι να εντάξεις ένα body butter στη ρουτίνα σου φέτος το καλοκαίρι

+ Οι δικές μας αγαπημένες επιλογές.

Body butter Istock Photo

Με τα sundresses, τα shorts και τις mini φούστες να γίνονται όσο ζεσταίνει ο καιρός οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του καθημερινού στιλ μας, η ενυδάτωση της επιδερμίδας του σώματος γίνεται ξανά το μεγαλύτερο skincare concern. Μια απλή body lotion δεν είναι αρκετή. Ήρθε η στιγμή να βάλεις στο νεσεσέρ σου ένα body butter, το οποίο όχι μόνο θα θρέψει σε βάθος την επιδερμίδα σου, αλλά και θα την αρωματίσει. Spoiler alert: Έχουμε βρει τα καλύτερα!

Σε τι διαφέρει ένα body butter από μία body lotion;

Τα body butters είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμα έλαια και θρεπτικά βούτυρα -συστατικά που τους χαρίζουν τη χαρακτηριστική πλούσια, "βουτυρένια" υφή τους. Είναι τυπικά πιο ενυδατικά και αποτελούν πραγματικό θαύμα για τις ξηρές κι αφυδατωμένες επιδερμίδες.

Missbloom's Pick

3+1 λόγοι να εντάξεις ένα body butter στη ρουτίνα σου φέτος το καλοκαίρι

Δική μας αγαπημένη επιλογή είναι τα Body Cream-Butters της NEW WAYS, τα οποία θα τα βρεις σε τέσσερα υπέροχα αρώματα:

Paradiso: Οι νότες κορυφής περιλαμβάνουν μήλο, φράουλα και ροδάκινο. Οι μεσαίες νότες αποτελούνται από τριαντάφυλλο, βιολέτα, Ylang-Ylang και Lily of the Valley. Οι νότες βάσης περιέχουν ξυλώδη musk και σανδαλόξυλο.

News Ways

Liberte: Οι νότες κορυφής περιλαμβάνουν αιθέρια έλαια μανταρινιού, λεβάντας, πετιγκρέιν (φύλλα νεραντζιάς) και μαύρη σταφίδα. Οι μεσαίες νότες αποτελούνται από άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί. Οι νότες βάσης περιέχουν εκχύλισμα βανίλιας, musk, λάδι κέδρου και ambergris.

Sin: Οι νότες κορυφής περιλαμβάνουν περγαμόντο, μαύρη σταφίδα, λεμόνι και αχλάδι. Οι μεσαίες νότες αποτελούνται από γιασεμί, τριαντάφυλλο, καραμέλα και πατσουλί. Οι νότες βάσης περιέχουν σανδαλόξυλο, musk, βανίλια και κεχριμπάρι.

News Ways

Tropical: Οι νότες κορυφής περιλαμβάνουν βατόμουρο και ροδάκινο. Οι μεσαίες νότες αποτελούνται από φράουλα και καραμέλα. Οι νότες βάσης περιέχουν βανίλια.

Γιατί να εντάξεις ένα body butter στη ρουτίνα σου;

1. Είναι σούπερ ενυδατικό

Όπως προαναφέρθηκε τα body butters είναι εξαιρετικά ενυδατικά, περισσότερο από μια κοινή κρέμα σώματος ή body lotion. Τα Body Cream-Butters της NEW WAYS συνδυάζουν με τη μοναδική vegan φόρμουλά τους Κρέμα και Βούτυρο σώματος, κι έτσι ενυδατώνουν την επιδερμίδα σε βάθος, την αναπλάθουν, αποκαθιστούν τον φυσικό επιδερμικό φραγμό και προσφέρουν λάμψη και απαλότητα στο δέρμα.

Η σύνθεσή τους είναι επίσης εμπλουτισμένη με τρία απαραίτητα Vegetables Ceramides, Vegan Yogurt, Organic Aloe Vera Powder, Πανθενόλη, Shea Butter και Synthetic Beeswax, για μέγιστη θρέψη κι ενυδάτωση στο δέρμα.

2. Έχει απίστευτα απολαυστική υφή

Τα body butters μετατρέπουν την περιποίηση σώματος σε τελετουργικό, αφού έχουν πραγματικά πολύ απολαυστική υφή, η οποία όμως απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα χωρίς σημάδια λιπαρότητας, ενώ αφήνει το δέρμα μεταξένιο για ώρες.

3. Είναι τέλειο για μετά τον ήλιο

Τα body butters αποτελούν το απόλυτο must του καλοκαιρινού νεσεσέρ, καθώς εκτός από το ότι αφήνουν την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη και λαμπερή (τέλεια για τα shorts και τις mini φούστες σου!), μπορούν επίσης να την ανακουφίσουν μετά από εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο.

4. Αρωματίζει απαλά την επιδερμίδα

Τα body butters εκτός από το ότι ενυδατώνουν την επιδερμίδα, την αρωματίζουν επίσης διακριτικά. Η μέγιστη ποσότητα αρώματος στη σύνθεσή των Body Cream-Butters της NEW WAYS αφήνει το δέρμα εκπληκτικά αρωματισμένο για πολλές ώρες, ενώ οι παραδεισένιες μυρωδιές τους δημιουργούν μία μοναδική αίσθηση ευφορίας και ζωντάνιας.

News Ways

Πώς να το εντάξεις στη ρουτίνα σου

Μετά το ντους όσο ακόμα η επιδερμίδα σου είναι νωπή, εφάρμοσε σε όλο το σώμα την κατάλληλη ποσότητα, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, για να "κλειδώσεις" την υγρασία και να χαρίσεις ενυδάτωση κι απαλότητα.

info
Η NEW WAYS διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης για το σώμα, αλλά και τα μαλλιά, με λαχταριστά αρώματα κι εμπλουτισμένη με βιταμίνες και πολύτιμα συστατικά που θρέφουν την επιδερμίδα, αλλά και την τρίχα. Ανακάλυψε περισσότερα για τα προϊόντα στο www.newways.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ