Follow us

Γιορτή της Μητέρας | 5 δημοφιλή αρώματα που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητη τη μαμά σου

Το άρωμα είναι εξαιρετική ιδέα δώρου για τη μαμά σου - στο εγγυώμαστε.

cindy & kaia Splash News / Ideal Image

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει, και, αυτή την Κυριακή 12 Μαΐου, μάς δίνεται η ευκαιρία δείξουμε την αγάπη μας στο πιο αγαπημένο μας πρόσωπο. Παρ' όλο που ολόκληρο τον χρόνο ενδείκνυται να δείχνουμε την αφοσίωσή μας στους αγαπημένους μας (γενικά), η συγκεκριμένη γιορτή αποτελεί κάθε χρόνο την ιδανική ευκαιρία για να "κακομάθουμε" λίγο παραπάνω τη μητέρα μας.

Αυτό είναι το συστατικό που θα κάνει τους πάντες να σε ρωτούν τι άρωμα φοράς

Το άρωμα αποτελούσε ανέκαθεν μια από τις καλύτερες (αλλά και πιο safe) επιλογές για δώρο, αφού οι περισσότερες γυναίκες δίνουν σημασία στις όμορφες μυρωδιές ενώ, συνήθως, ξετρελαίνονται και με το αμπαλάζ. Τι πιο ωραίο λοιπόν από το να κάνεις μια μικρή έρευνα ώστε να δεις ποια αρώματα και ποιες νότες προτιμά η μαμά σου, αν υπάρχει κάποιο άρωμα που να θέλει αυτή τη στιγμή πιο πολύ ή ακόμα και να τη ρωτήσεις ευθέως αν υπάρχει κάποιο που να έχει βάλει στο μάτι.

6 "λευκά" αρώματα που μυρίζουν σαν φρεσκοπλυμένα ρούχα

Οι προσφορές που θα βρεις αυτή την περίοδο στα καταστήματα αλλά και online θα σου δώσουν την ευκαιρία να αγοράσεις σε πολύ καλύτερη τιμή ακόμα και ακριβά, πολυτελή αρώματα οπότε μην χάνεις χρόνο - ξεκίνησε την αναζήτηση asap!

Εμείς σου προτείνουμε μερικά από τα πιο δημοφιλή αρώματα που λανσαρίστηκαν πρόσφατα και θεωρούμε ότι ήδη έχουν μεγάλη απήχηση.

Δες 5 δημοφιλή αρώματα που θα ενθουσιάσουν τη μαμά σου:

J’adore l’Or, Dior

J’adore l’Or, Dior

To άρωμα με το οποίο ο Francis Kurkdjian, Διευθυντής Δημιουργίας Αρωμάτων Dior, επιδεικνύει την ομορφιά του λουλουδάτου μπουκέτου του J’adore, παίζοντας με τις αποχρώσεις και τα χρώματά του.
Οι νότες των absolute άνθους πορτοκαλιάς, γιασεμιού Grandiflorum και εκατόφυλλου τριαντάφυλλου ανθίζουν αισθησιακά, αποτελώντας τον αληθινό χρυσό του J’adore.

AME Intense, Rabanne

AME Intense, Rabanne

Φτιαγμένο με τα πιο εξαιρετικά συστατικά, το ηλιακό γιασεμί συναντά το πλούσιο λιβάνι και το κρεμώδες σανταλόξυλο σε ένα εκθαμβωτικό νέο άρωμα που απελευθερώνει τις πιο αστραφτερές όψεις σου.

Scandal Absolu Eau de Parfum,  Jean Paul Gaultier

Scandal Absolu Eau de Parfum, Jean Paul Gaultier

Το εθιστικό, έντονο κεχριμπαρένιο chypre άρωμα του γαληνεύει τις αισθήσεις χάρη στις νότες από μαύρο σύκο, σανταλόξυλο και τουμπερόζα.

For her Musc Nude, Narciso Rodriguez

For her Musc Nude, Narciso Rodriguez

Tο νέο γυναικείο vegan άρωμα του Narciso Rodriguez, μια γιορτή στην αυθεντική και αιώνια θηλυκότητα. Αγκαλιάζει το σώμα με τις λουλουδάτες και musky νότες και γίνεται μέρος της πολύτιμης καθημερινής μας φροντίδας.

Alien Hypersense - Eau de Parfum, Mugler

Alien Hypersense - Eau de Parfum, Mugler

Με στρώσεις από ζουμερές, φρουτώδεις, ξυλώδεις και λουλουδάτες νότες που κατακλύζουν τις αισθήσεις, το Alien Hypersense ενισχύει το χαρακτηριστικό ηλιόλουστο γιασεμί sambac του αρχικού Alien. Η πεμπτουσία του λουλουδάτου αρώματος, κλεισμένη μέσα σε ένα πολύχρωμο μπουκάλι-φυλαχτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ