Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε από τώρα το χρώμα πεντικιούρ που θα επιλέγουμε όλες το καλοκαίρι

Το πιο hot πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Βρισκόμαστε ολοένα και πιο κοντά στο καλοκαίρι και στον πιο ζεστό καιρό, γεγονός που μας κάνει να θέλουμε να φοράμε συνέχεια τα πιο ανάλαφρα ρούχα μας μαζί με ανοιχτά πέδιλα και παπούτσια, που πάντοτε δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω σε μια εμφάνιση. Φυσικά, το πεντικιούρ έχει ήδη αρχίσει να γίνεται η προτεραιότητά μας στην περιποίηση, αφού τα φροντισμένα άκρα αναβαθμίζουν ούτως ή άλλως οποιοδήποτε look.

Αν αναρωτιέσαι ποια θα είναι τα top χρώματα πεντικιούρ του φετινού καλοκαιριού, εμείς πήραμε ιδέες από τη Χριστίνα Μπόμπα που υιοθέτησε από τώρα την πιο φωτεινή, καλοκαιρινή απόχρωση που πάμε στοίχημα ότι θα αντιγραφεί όσο καμία άλλη φέτος.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Υιοθέτησε την πιο κομψή απόχρωση για το μανικιούρ - πεντικιούρ της

Η influencer επέλεξε μια από τις πιο κομψές αποχρώσεις του ροζ που όμως δεν ανήκει στους κλασικούς παστέλ τόνους που τόσο αγαπήθηκαν πέρσι. Είναι πιο ζωηρό και χαρούμενο, ενώ θυμίζει πολύ το χρώμα της τσιχλόφουσκας, πράγμα που παραπέμπει λίγο στο δημοφιλές Barbiecore trend. Και αν και σπάνια μιλάμε πλέον για τη Barbie mania και τις σχετικές αποχρώσεις, εμάς μάς άρεσε πολύ γιατί θεωρούμε ότι το bubblegum pink είναι όσο θηλυκό θα θέλαμε - και τέλειο για καλοκαίρι, ιδίως όταν μαυρίσεις.

Αθηνά Οικονομάκου | Το σέρουμ λάμψης που χρησιμοποιεί βελτιώνει αισθητά τους πόρους και τις σκούρες κηλίδες

Δες το πεντικιούρ της Χριστίνα Μπόμπα:

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε από τώρα το χρώμα πεντικιούρ που θα επιλέγουμε όλες το καλοκαίρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ