Follow us

Aυτό είναι το μυστικό των stars για λαμπερή, νεανική επιδερμίδα στο red carpet

H μάσκα προσώπου από καθαρό χρυσό της Gigi Hadid έγινε viral.

gigi hadid Splash News / Ideal Image

Πολλοί αναρωτιούνται πώς ακριβώς καταφέρνουν οι stars να έχουν μια τόσο αψεγάδιαστη όψη στην επιδερμίδα, είτε πρόκειται για επίσημη εκδήλωση είτε για μια απλή καθημερινή βόλτα, όπου έτυχε να απαθανατιστούν από κάποιον paparazzi. Και ναι, η εύκολη απάντηση είναι ότι πράγματι η επαγγελματική φροντίδα από τους καλύτερους ειδικούς στον τομέα τους (makeup artists, skin experts και δερματολόγοι) παίζει πολύ σημαντικό ρόλο - ιδίως το επαγγελματικό μακιγιάζ που αναδεικνύει ακριβώς αυτά που πρέπει να αναδειχθούν, καμουφλάροντας άλλα στοιχεία. Το μικρό μυστικό ωστόσο των περισσότερων έγκειται στα προϊόντα περιποίησης, και πιο συγκεκριμένα, στις beauty μάσκες προσώπου που εφαρμόζονται ελάχιστα λεπτά πριν ξεκινήσουν το μακιγιάζ.

Ενυδατικές κρέμες προσώπου με ηλεκτρολύτες | Γιατί αξίζει να τις δοκιμάσεις αν έχεις ξηρή επιδερμίδα

Αφορμή της συγκεκριμένης αναζήτησης υπήρξε ένα story της Gigi Hadid λίγο πριν ξεκινήσει τις ετοιμασίες της για το Met Gala που έλαβε χώρα πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Το μοντέλο έδειξε on camera τη (χρυσή!) sheet mask που φορούσε όση ώρα διήρκεσε το skin prep της, λίγο πριν την αναλάβει η makeup artist. Μάλιστα, η ίδια βρισκόταν στο αμάξι πράγμα που αποδεικνύει πόσο γρήγορα και εύκολα αποτελέσματα μπορούν να χαρίσουν οι μάσκες προσώπου γενικότερα.

Βρήκαμε τα eye patches με ρετινόλη που καταπολεμούν τους μαύρους κύκλους | Είναι και τα αγαπημένα της Marie Chantal

Aυτό είναι το μυστικό των stars για λαμπερή, νεανική επιδερμίδα στο red carpet
mask

Πιο αναλυτικά, το top model φόρεσε μια πολυτελή μάσκα προσώπου από φύλλα χρυσού, το brand της οποίας δεν τάγκαρε στα stories, γνωρίζουμε καλά όμως ότι ανήκει στη celebrity facialist Mimi Luzon. Πρόκειται για την αντιγηραντική, καταπραϋντική θεραπεία - μάσκα από 24K καθαρό χρυσό της διάσημης αισθητικού, που λατρεύουν πολλές διάσημες κυρίες - η Irina Shayk, η Salma Hayek κ.ά. την εφάρμοσαν επίσης λίγες ώρες πριν τη μεγάλη βραδιά.

Όπως δηλώνει η ίδια στο Instagram page της, η καινοτόμος αυτή θεραπεία που εμπεριέχει τις ιδιότητες του χρυσού στη σύνθεσή της, βοηθά στην ενίσχυση της κυτταρικής ανανέωσης βελτιώνοντας την όψη των σημαδιών του χρόνου (ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κηλίδες) ενώ βοηθά σημαντικά και τις επιδερμίδες που είναι επιρρεπείς στην εμφάνιση ακμής.

Εμείς από την πλευρά μας θα σου προτείνουμε να συμπεριλάβεις μια sheet mask στη ρουτίνα περιποίησης τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, καθώς πράγματι βοηθούν εξαιρετικά την υφή, τα επίπεδα ενυδάτωσης και την όψη της. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να περιέχει χρυσό ούτε να κοστίζει μια περιουσία καθώς, ευτυχώς, υπάρχουν πολλές μάσκες προσώπου που είναι εξίσου αποτελεσματικές και value for money.

Δες εδώ τις δικές μας αγαπημένες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ