Follow us

Τα καλοκαιρινά beauty items που δεν γίνεται να λείπουν από το νεσεσέρ σου φέτος

Η LITTLE SECRETS προτείνει τα glowing body oils & body mists που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς.

MissBloom TEAM
little secrets

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και, αν πρέπει να προετοιμάσεις από τώρα το νεσεσέρ των διακοπών σου (ή της καθημερινότητάς σου στην πόλη), δύο είναι τα προϊόντα που θα προτείναμε να κρατήσεις οπωσδήποτε: ένα ανάλαφρο body mist με ονειρική μυρωδιά και ένα body oil με χρυσαφένια λάμψη, για sunkissed εφέ σε όλο το σώμα.

H LITTLE SECRETS σού προτείνει τις καλύτερες επιλογές με δύο ολοκαίνουριες συλλογές και τέσσερα νέα προϊόντα, εμπνευσμένα από κοσμοπολίτικες παραλίες, ηλιοβασιλέματα λουσμένα σε φως και έντονες χαρούμενες ανέμελες στιγμές κάτω από τον ελληνικό ήλιο.

Τα καλοκαιρινά beauty items που δεν γίνεται να λείπουν από το νεσεσέρ σου φέτος

Στη LITTLE SECRETS θα βρεις την "The Pinkdust Collection", μία νέα σειρά με glowing body oil και body mist με ροζ, ασημί και χρυσούς ιριδισμούς φυσικής προέλευσης που δίνουν την λάμψη ηλιοβασιλέματος στο δέρμα. Το άρωμα του με νότες από καραμέλα, βανίλια και ορχιδέα θα σας μαγέψει.

Στη "The Summerdust Collection" θα βρεις τo #bestseller The Summerdust Body Mist με άρωμα εξωτικής καρύδας και φράουλας, συνοδευόμενο με το απόλυτο λάδι του καλοκαιριού, The Summerdust Glowing Body Oil, με bronze ηλιοκαμένες λάμψεις.

little secrets

little secrets

Τα προϊόντα της LITTLE SECRETS μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, πολυκαταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, και spa σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ