Follow us

Bubble Bath Manicure | Η μόνη ροζ απόχρωση μανικιούρ που κολακεύει όλα τα μήκη νυχιών

Και χαρίζει ένα clean, πολύ classy αποτέλεσμα.

nails Splash News / Ideal Image

To Bubble Bath Manicure είναι η νέα τάση νυχιών που έχει ενθουσιάσει τις πιο κομψές και stylish γυναίκες του πλανήτη. Αυτό που μας αρέσει όμως στο συγκεκριμένο trend είναι ότι πρόκειται για τη μόνη παστέλ ροζ απόχρωση που δείχνει το ίδιο όμορφη τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια, πράγμα που δεν συμβαίνει με όλα τα χρώματα - και ειδικά τα παστέλ.

Beige nails | To minimal manicure που κάνουν τώρα όλες οι Παριζιάνες

Τι είναι το Bubble Bath Manicure;

Πρόκειται στην ουσία για έναν συνδυασμό ροζ και μπεζ τόνων που καλύπτει ελαφρά τη βάση του νυχιού, χαρίζοντας ένα πολύ διακριτικό και κομψό αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό επομένως για όσες γυναίκες θέλουν μεν τα νύχια τους να δείχνουν βαμμένα και περιποιημένα αλλά με ένα πιο φυσικό εφέ. Ταυτόχρονα, πολλοί nail artists χρησιμοποιούν αυτή την απόχρωση και ως βάση για να κάνουν nail art ή ακόμα και ως βάση για πιο bold pinks.

Η Βάσια Κωσταρά δοκίμασε τα "Strawberry Milk Nails", την πιο hot-right-now τάση μανικιούρ της άνοιξης

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι δεν είναι και εντελώς διάφανο. Βασικά, το bubble bath mani ισορροπεί μεταξύ ενός διάφανου ροζ και μιας γαλακτερής μπεζ απόχρωσης, πράγμα που σημαίνει ότι σχεδόν παίρνει το χρώμα του νυχιού για να μην ξεχωρίζει ιδιαίτερα από το δέρμα. Καλύπτει μεν τη βάση, αφήνει ωστόσο μια υπόνοια των λευκών tips ώστε να φαίνεται σαν να έχεις κάνει ένα φυσικό γαλλικό. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ελέγξεις το πόσο έντονο ή όχι θα βγει ανάλογα με το πόσα περάσματα / coats θα κάνεις στο νύχι.

Δες πώς δείχνει το Bubble Bath Manicure:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ