Follow us

Fashion Design Project | O διαγωνισμός που σου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχεις στην AXDW

Πάρε μέρος στο Fashion Design Project by NIVEA Black & White

Fashion Design Project by NIVEA Black and White_key visual

Εάν είσαι από εκείνους που λατρεύουν το σχέδιο μόδας και το όνειρό σου είναι να συμμετάσχεις στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, aka Athens Xclusive Designers Week, τότε συνέχισε να διαβάζεις καθώς αυτά που έχουμε να σου πούμε σε ενδιαφέρουν πολύ.

Το Fashion Design Project της 27ης Athens Xclusive Designers Week «ντύνεται» ασπρόμαυρα και σε συνεργασία με το NIVEA Black & White σε καλεί να λάβεις μέρος στον απόλυτο διαγωνισμό σχεδίου μόδας.

Πώς μπορείς να πάρεις μέρος στο Fashion Design Project;

Σχεδίασε με φαντασία και όραμα το σύνολο που εκφράζει τη δημιουργικότητα σου είτε στο χέρι είτε σε υπολογιστή, παίρνοντας έμπνευση από τον πάντα διαχρονικό συνδυασμό του λευκού και του μαύρου. Στη συνέχεια, μπες στη διεύθυνση www.axdw.gr/fdp, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής για να υποβάλεις τη συμμετοχή σου και ίσως να είσαι ένας από τους 10 φιναλίστ που θα τεθούν σε ψηφοφορία για να διεκδικήσουν τα φετινά μεγάλα έπαθλα.

Ποια είναι αυτά;

Ο νικητής του Fashion Design Project by NIVEA Black & White λαμβάνει το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ για τη δημιουργία της δικής του συλλογής, την οποία θα έχει τη δυνατότητα να δείξει στην επόμενη AXDW ως Νέος Σχεδιαστής στην ενότητα New Designers Awards.

Εάν ενθουσιάστηκες με την ιδέα, τότε μην αργείς! Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και βγάλε τον καλύτερό σου εαυτό, για να διεκδικήσεις τα ονειρεμένα έπαθλα.

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ