Follow us

H Kendall Jenner με ένα άκρως ιδιαίτερο μανικιούρ που εντυπωσιάζει

Θα το δοκίμαζες;

Kendall Jenner μαλλιά

Μετά το υπέρκομψο Χριστουγεννιάτικο χτένισμα της Kendall Jenner (που θέλουμε αμέσως να αντιγράψουμε κ᾽εμείς για το ρεβεγιόν), σειρά έχει το εντυπωσιακό μανικιούρ της.

Νωρίτερα σήμερα αποφάσισε να δείξει στους εκατομμύρια followers της τα πολύ ιδιαίτερα νύχια της με ένα story στο Instagram.

Δες το story της:

Αμέσως θελήσαμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, οπότε μπήκαμε στο προφίλ της ταλαντούχας nail artist Lisa Kon, όπου φυσικά είχε ανεβάσει το μαικιούρ που δημιούργησε στα νύχια του μοντέλου.

Τα οβάλ μακριά νύχια του supermodel είχαν μια φυσική nude απόχρωση στη βάση τους, ενώ στις άκρες είχε δημιουργηθεί το "signature black & white style" όπως αναγράφει στη λεζάντα του post η Lisa Kon. Είχε δηλαδή ζωγραφίσει ένα pattern ζέβρας με λευκό και μαύρο βερνίκι στο λευκό τμήμα του νυχιού, που είχε προέκταση μέχρι πιο ψηλά στη βάση.

Δες εδώ: Τα 10 καλύτερα makeup looks των celebrities για το 2020

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική του french manicure. Εάν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, ορίστε μια διόλου βαρετή ιδέα για το επόμενο μανικιούρ σου! Θα το τολμούσες;

Δες εδώ: Τα beauty looks των διασήμων στην καραντίνα | Πώς περιποιούνται τον εαυτό τους οι celebrities στο σπίτι;

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ