Follow us

Ερμής στους Ιχθύες από 16 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ο Ερμής στους Ιχθύες αυταπατάται, εξαπατά και εξαπατάται, είναι καλλιτεχνικός, έχει φαντασία και διαίσθηση, μπερδεύει την φαντασία με την πραγματικότητα.

iStock iStock

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης και του τρόπου σκέψης, των ΜΜΕ, των ταξιδιών, του σχολείου, του εμπορίου και των διαπραγματεύσεων βρίσκεται σε ζώδιο αδυναμίας, στους Ιχθύες.

Ο Ερμής στους Ιχθύες αυταπατάται, εξαπατά και εξαπατάται, είναι καλλιτεχνικός, έχει φαντασία και διαίσθηση, μπερδεύει την φαντασία με την πραγματικότητα. Το μυαλό κατευθύνεται περισσότερο από τα συναισθήματα παρά με τη λογική. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στους Ιχθύες όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στους Ιχθύες θα πρέπει να ρίξεις τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Θα πρέπει να αποφύγεις παρασκηνιακές συζητήσεις στον εργασιακό σου χώρο για να μην χαλάσεις την εικόνα σου. Μην παίρνεις σημαντικές αποφάσεις, ξεκουράσου, ξεκόλλα από το παρελθόν. Βάλε σε τάξη ζητήματα του παρελθόντος με κάποιους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει τους στόχους σου. Δημιουργείς νέες φιλίες ενώ μπορεί και να ενταχθείς σε μια ομάδα ή ένα σύλλογο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Εξελίσσεις τα σχέδιά σου και φτάνεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχουν κοινά με σένα ενδιαφέροντα. Δίνεις χρήσιμες συμβουλές και μοιράζεσαι τις απόψεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει την καριέρα σου. Συζητάς με ανώτερα πρόσωπα για την επαγγελματική σου πορεία. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο ή μπορεί να αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα. Έχεις την αποδοχή και την βοήθεια των ανωτέρων σου. Έχεις τις δυνατότητες να πετύχεις και ανταποκρίνεσαι με επιτυχία σε κάθε πρόκληση χρησιμοποιώντας τα επικοινωνιακά σου ταλέντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύες βοηθά τα σχέδιά σου. θέματα εκπαίδευσης και νομικά ζητήματα έχουν εξελίξεις. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία στο εξωτερικό ή μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Θέλεις να επεκταθείς, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Ασχολείσαι με την φιλοσοφία, τη μελέτη. Θέλεις να μοιραστείς τις εμπειρίες σου, κάνεις δημόσιες σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά αλλά και ερωτικά ζητήματα. Μπορεί να κάνεις κάποιες τακτοποιήσεις σε οικονομικές υποθέσεις ή μπορεί να γίνουν αλλαγές στα οικονομικά του συντρόφου σου. Μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση ή να έρθεις σε επαφή με έναν σύντροφο από το παρελθόν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη, φτάνεις στο βάθος των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Επικοινωνείς σωστά με το ταίρι σου και βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γυρίσεις σε μια σχέση από το παρελθόν ή μπορεί να κάνεις μια νέα ρομαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση. Μπορεί να γίνουν αλλαγές σε συναδελφικό επίπεδο ή μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία. Δέχεσαι βοήθεια και συμβουλές από συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Οι ρυθμοί σου και το πρόγραμμά σου αλλάζουν, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Μπορεί να σε απασχολήσει η φυσική σου κατάσταση και να κάνεις κάποιες δραστηριότητες για να την βελτιώσεις. Νέα δεδομένα υπάρχουν στη δουλειά ή σε συναδελφικές σχέσεις ή μπορεί να βοηθήσεις συναδελφικά άτομα στην επίλυση των προβλημάτων τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύες βοηθάει τον έρωτα. Οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται, φλερτ και ερωτικά παιχνίδια κυριαρχούν και αν είσαι μόνη, μπορεί να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα σου ξυπνήσει ρομαντικά συναισθήματα. Έχεις ανάγκη τη διασκέδαση. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και μπορεί να δεχτείς μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Αν έχεις παιδιά, η επικοινωνία θα βελτιωθεί και μπορεί να σε απασχολήσουν κάποια προβλήματά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου, μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση, να το διακοσμήσεις διαφορετικά ή μπορεί να συζητήσεις κάποια προβλήματα με τους γονείς σου. Αναζητάς την συναισθηματική ασφάλεια. Είσαι ευαίσθητη με τα συναισθήματα των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύες επηρεάζει την επικοινωνία. Είσαι πιο εκφραστική, μιλάς για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Κάνεις κοντινές αποδράσεις και νέες γνωριμίες. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες βελτιώνονται. Προωθείς τα σχέδιά σου και μαθαίνεις νέα πράγματα. Διαθέτεις φαντασία και έμπνευση και κάνεις νέες συμφωνίες. Ξέρεις πως να επωφεληθείς από τις καταστάσεις για να νιώσεις ευχαρίστηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στους Ιχθύες φέρνει οικονομικές εξελίξεις. Βλέπεις ξανά τον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου και προσπαθείς να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση σε έσοδα-έξοδα για να μην βρεθείς εκτός προυπολογισμού. Μπορεί να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, να κάνεις επενδύσεις και αγοραπωλησίες. Βάζεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου, αναλογίζεσαι τι έχει πραγματική αξία για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου φέρνει εξελίξεις στη ζωή σου. Κάνεις νέα σχέδια, γνωριμίες και επαφές ενώ κινητικότητα υπάρχει και στην συναισθηματική σου ζωή. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου και δρομολόγησε τα σχέδιά σου. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν. Έχεις έμπνευση και φαντασία, προβάλλεις τα ταλέντα σου. Αξιοποιείς τις ιδέες σου και πετυχαίνεις πολλά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ