Follow us

Η Πανσέληνος του Ιουνίου είναι μία μεγάλη ευκαιρία για αυτά τα ζώδια

Πως επηρεάζει η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 24 Ιουνίου όλα τα ζώδια.

couple goals iStock

Η πανσέληνος στην 3η μοίρα του Αιγόκερου μας δίνει υπομονή, επιμονή και προσήλωση στους στόχους μας. Οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα είναι πολλές και θα χρειαστεί να βάλουμε προτεραιότητες. Όλα εξελίσσονται ευνοικά αφού το φεγγάρι σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον ανάδρομο πλέον Δία. Οικονομικές υποθέσεις επίσης ευνοούνται.

Κυβερνήτης της πανσελήνου είναι ο Κρόνος στον Υδροχόο που κινείται και αυτός ανάδρομα. Αυτή τη στιγμή κινούμαστε με όρια, με πίεση, κανόνες και περιορισμούς, ασχολούμαστε με το καθήκον. Πρέπει να σκάψουμε βαθιά μέσα μας για να βγάλουμε στην επιφάνεια τις δυνάμεις που θα μας βοηθήσουν να αντέξουμε. Τώρα θα δούμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας σε υλικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλούμαστε να βρούμε τις ισορροπίες ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω μας. Σκεφτόμαστε βαθιά, ώριμα, πιο σοφά αποφεύγοντας παρελθοντικά λάθη. Κάποιοι μπορεί να απομακρυνθούν από τοξικές σχέσεις, μπορεί να διακόψουμε σχέσεις που δεν αποδίδουν, αναζητάμε μια σταθερή εξέλιξη και εξασφάλιση.

Η πανσέληνος επηρεάζει θετικά τα ζώδια της Γης:

ΤΑΥΡΟΣ

Συγκεντρώσου στους στόχους και στα σχέδιά σου για να βγεις από την στασιμότητα. Υπάρχουν προοπτικές που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Γνωρίζεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, συζητάς και ανταλλάσσεις απόψεις. Αλλάζει η οπτική σου, βλέπεις με μια άλλη ματιά, πιο φιλοσοφημένη τις καταστάσεις γύρω σου. θέματα σχετικά με το εξωτερικό, τα ταξίδια, την εκπαίδευση παίζουν σημαντικό ρόλο τώρα. Ένας νέος έρωτας έρχεται για να μείνει..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βγάλε στην επιφάνεια τον ενθουσιασμό σου. Κάνεις νέες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα ενώ αν έχεις σχέση, περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, ανοίγεσαι περισσότερο συναισθηματικά. Προχωράς προς μια επισημοποίηση. Απελευθερώνεσαι και κάνεις συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο ενώ και η δημιουργικότητά σου είναι μεγάλη. Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει σταθερή σχέση. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα παιδί ή τα παιδιά σου να σου δώσουν μεγάλες χαρές αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι κόποι και οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Έχεις αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και οδηγείσαι στην επιτυχία. Κάνεις νέες γνωριμίες που μπορεί να σε βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλάζεις τα δεδομένα σε αισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Είναι ένα διάστημα ανάπτυξης και προόδου, τα όνειρά σου πραγματοποιούνται. Το συναίσθημα είναι η κινητήριος δύναμή σου. Η πιθανότητα μιας μεγαλύτερης δέσμευσης ή ενός γάμου είναι μεγάλη.

Ευκαιρίες όμως δίνονται και στα ζώδια του Νερού:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαλάρωσε και βγες με πρόσωπα που σε ξεκουράζουν. Φλερτάρεις και κάνεις νέες γνωριμίες, θα σου δοθούν ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξεις. Βγάλε στην επιφάνεια τη δοτική σου πλευρά. Επικοινωνείς με πολύ κόσμο και γνωρίζεις χρήσιμους ανθρώπους. Μπορεί να κάνεις μια σχέση που θα αλλάξει το πρόγραμμά σου ή μπορεί να γνωρίσεις ένα ξεχωριστό πρόσωπο που θα δείξει αμέσως τις προθέσεις του. Κάνεις μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια που σε γεμίζουν ευχάριστες εμπειρίες. Καλό διάστημα για αγορά αυτοκινήτου.

ΙΧΘΥΕΣ

Φιλίες και κοινωνικότητα σε ανανεώνουν. Κάνεις νέες φιλίες και μιλάς ανοιχτά για τις απόψεις σου. Κινείσαι πιο απελευθερωμένα και βρίσκεσαι με παρέες που σε τονώνουν και ενισχύουν την φιλοδοξία σου. Συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πραγματοποιείς τους στόχους σου. Έχεις χρήσιμες ιδέες για τη δουλειά σου. Μια νέα γνωριμία μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι:

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποίησε τις ηγετικές σου ικανότητες και πάρε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα. Δες με θετική ματιά τις καταστάσεις. Βγάλε την φιλόδοξη πλευρά του εαυτού σου, οργανώσου και όλα θα πάνε καλά. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή και οι κόποι σου να ανταμειφθούν. Κινήσου συντονισμένα και σκεπτόμενα. Θα έχεις εξελίξεις στην καριέρα, μπορεί και να εγκαταλείψεις μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί για να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος συντελείται στο απέναντι ζώδιο επηρεάζοντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μιλάς ξεκάθαρα με το ταίρι σου για τα συναισθήματά σου δείχνοντας τις επιθυμίες και τις βλέψεις σου. Μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί πια μπορεί να κλείσει οριστικά τον κύκλο της, κάτι καινούργιο έρχεται στη ζωή σου ή αντίθετα, αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Μπορεί να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να νιώθεις κάποιες ανασφάλειες και να πρέπει να αποβάλλεις φοβίες. Μιλάς περισσότερο με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, που σου συμπαραστέκονται και σε κατανοούν. Προσπάθησε να ανανεωθείς, να αφήσεις πίσω σου πονεμένες ιστορίες και να δεις πιο αισιόδοξα το μέλλον. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου, μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή μια αγοραπωλησία είναι πιθανά σενάρια. Μπορεί να αποφασίσεις να δεσμευτείς και να ψάχνεις το σπίτι που θα στεγάσεις τον έρωτά σου.

Πιο ουδέτεροι σε επιρροές είναι:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπάθησε να αποβάλλεις από τη ζωή σου τοξικές καταστάσεις και πράγματα που δεν σε αφήνουν να εξελιχτείς. Τερμάτισε ότι δεν αποδίδει. Ερωτικά, πρόσεχε τον εγωκεντρισμό σου και απόφυγε την κτητικότητα και ότι σε κουράζει ψυχολογικά. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου και πες τις προθέσεις σου στο ταίρι σου. Ασχολήσου με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά και βάλε τάξη σε ότι από αυτά σε προβληματίζει.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος επηρεάζει την εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Μπορεί να έχεις αρκετή δουλειά αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να ισορροπήσεις, να βγεις από τη ρουτίνα. Εξασφάλισε καλύτερες συνθήκες και προοπτικές στην εργασία σου. Αν είσαι άνεργη, μπορεί να βρεις αυτό το διάστημα μια δουλειά που να σε καλύπτει και να σου παρέχει ικανοποιητικές αποδοχές. Ασχολήσου με την υγεία και την φυσική σου κατάσταση, ξεκουράσου, ξεκίνα διατροφή, ανανέωσε την εμφάνισή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες για να έχεις θετικές εξελίξεις. Πάρε πρωτοβουλίες και πάτα σε σταθερά εδάφη για να μην βάλεις σε κίνδυνο τα κεκτημένα σου. Οργανώσου και σκέψου λογικά. Προσπάθησε να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Μπορεί να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο εισόδημα. Μπορεί επίσης να αποφασίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου και να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνε μια βουτιά στο υποσυνείδητό σου για να δώσεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου. Σκέψου αισιόδοξα και άσε πίσω σου το παρελθόν, άσε πίσω σου τα αρνητικά συναισθήματα και οτιδήποτε σε στεναχωρεί. Μίλα με πρόσωπα που ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Χαλάρωσε, κάνε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείς και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Πάρε πληροφορίες για να κάνεις βελτιώσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ