Follow us

Σύνοδος Αφροδίτης με Άρη στις 13 Ιουλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από την 17η – 21η μοίρα ζουν έντονα το πάθος.

woman happy iStock

Η όμορφη Αφροδίτη συναντιέται με τον παθιασμένο Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στην 19η μοίρα. Η σεξουαλικότητα και το πάθος ανεβαίνουν στα ύψη. Έχουμε αυτοπεποίθηση, όρεξη για έρωτα και φλερτ. Διεκδικούμε το ταίρι μας και βουτάμε στα βαθιά νερά του πάθους. Ζούμε δυνατές εμπειρίες βουτηγμένες στο συναίσθημα, μας ενώνει κάτι δυνατό με το ταίρι μας.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με την σύνοδο Αφροδίτης/Άρη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Βγες έξω, διασκέδασε, φλέρταρε. Ένας νέος έρωτας θα σε απογειώσει, μια νέα περιπέτεια σε καλεί να φτάσεις στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η οικογενειακή σου ζωή σε ηρεμεί, σε ισορροπεί, περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον οικογενειακό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία είναι στα ύψη. Έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα με τα οποία συνδέεσαι περισσότερο εγκεφαλικά. Αυξάνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις καλά οικονομικά αποτελέσματα και αισθάνεσαι ασφαλής. Η ερωτική σου ζωή ανανεώνεται ευχάριστα.

ΛΕΩΝ

Αφροδίτη/Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και σε κάνουν κοινωνική, γοητευτική, τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου. Ανανεώνεις την εμφάνισή σου και έχεις τύχη στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το σημαντικότερο πράγμα για σένα είναι η ψυχική σου ηρεμία. Όμως, μια παράνομη, μυστική σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Παίρνεις χαρά και ικανοποίηση μέσα από τους φίλους και την κοινωνική σου ζωή. Μπορεί να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσα από φιλίες, ομάδες, εκδηλώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαγγελματική σου ζωή σου δίνει χαρά. Μέσα από την καριέρα, κάνεις ενδιαφέρουσες και καθοριστικές για το μέλλον σου γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από μια μετακίνηση, ένα ταξίδι. Γνωρίζεις πρόσωπα διαφορετικά, με διαφορετική από την δική σου κουλτούρα και ζεις νέες εμπειρίες και περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λίμπιντο είναι στα ύψη. Η ερωτική επιθυμία κυριαρχεί. Αν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο ανανεώνει την σεξουαλική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφροδίτη/Άρης βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο. Μαζί τους, εκφράζεις τα θέλω σου, γοητεύεις και γνωρίζεις νέα πρόσωπα που θα κάνουν τα πάντα για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ

Φρόντισε τον εαυτό σου και το ίδιο θα κάνουν και οι άλλοι για σένα. Μια νέα γνωριμία μπορείς να κάνεις μέσα από την καθημερινότητα ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ