Follow us

Νέα Σελήνη στο Λέοντα στις 8 Αυγούστου | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Ευνοημένοι της νέας Σελήνης είναι τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) αλλά και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, από την 14η μοίρα-18η μοίρα, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τις μοίρες αυτές.

friends iStock

Η Σελήνη στο Λιοντάρι είναι μια Σελήνη γενναιόδωρη, ενθουσιώδης, αισιόδοξη, παθιασμένη ερωτικά. Αναζητά την αναγνώριση, είναι εκδηλωτική, με πληθώρα συναισθημάτων, φιλάρεσκη, θέλει να είναι πάντα πρώτη, ο αρχηγός. Ασκεί επίδραση, είναι εγωκεντρική, θέλει να ακούει, αγαπά το ωραίο και την τέχνη.

Αυτό το φεγγάρι έχει να κάνει με τη χαρά, τη διασκέδαση, τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα. Μας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στον εαυτό μας, εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας.

Και όλα θα ήταν υπέροχα αν η νέα Σελήνη δεν έκανε σύνοδο με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Ουρανό. Μπορεί να μάθουμε κάποιες πληροφορίες ή κάποια νέα που ήταν κρυφά μέχρι τώρα. Το τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, εκνευρισμό αλλά και ανατροπές. Ο Ουρανός μιλάει για επανάσταση, για ελευθερία, για το αντισυμβατικό με κάθε κόστος. Ο Ουρανός δεν υπακούει σε εντολές και κανόνες, μπορεί να φέρει καταστροφές και θεομηνίες.

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορεί να φέρει απροσδόκητες αλλαγές, παρορμητικές κινήσεις, ανατροπές, εντάσεις, εξεγέρσεις, αντιδράσεις. Μπορεί να έχουμε απώλειες προσώπων με θέσεις εξουσίας, πολιτικών ή καλλιτεχνών.

Πώς θα επηρεάσει η νέα Σελήνη στο Λέοντα όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Έχεις αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μπορεί να δημιουργήσεις μια παθιασμένη ερωτική σχέση ή μπορεί να περάσεις ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου αναβιώνοντας το πάθος και τον ρομαντισμό. Είσαι καλά με τα παιδιά σου και νιώθεις ευτυχισμένη. Ζεις έντονα τη ζωή και κάνεις γενναιόδωρες πράξεις. Προβάλλεις τα ταλέντα σου, δημιουργείς. Εκμεταλλεύσου αυτό το διάστημα, βγες έξω για να συναντήσεις το μεγάλο έρωτα αν είσαι μόνη. Οι διακοπές με το σύντροφό σου θα δυναμώσουν τη σχέση σας και δεν αποκλείεται να προκύψει και μια εγκυμοσύνη. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα έχεις κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή μπορεί να προκύψουν θέματα με ακίνητη περιουσία ή οικογενειακά. Μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση. Προσπάθησε να περάσεις καλά με οικεία πρόσωπα και να αποφύγεις τις εντάσεις. Έχεις ανάγκη να αισθανθείς ασφαλής, να πάρεις και να δώσεις αγάπη. Δες τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ξέχνα το παρελθόν, ξεκίνα κάτι καινούργιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι για να ανανεωθείς. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες, να αναπτύξεις φιλίες και να ξεκινήσεις μια σχέση που θα εξελιχθεί καλά. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο με τον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σου είναι καλή, προβάλλεις τις ιδέες σου, δίνεις χαρά και αισιοδοξία στους άλλους. Ανταλλάζεις πληροφορίες, μαθαίνεις νέα, έχεις καλή επικοινωνία με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Ενδιαφέρεσαι για τη γνώση ή μπορεί να κάνεις μια συμφωνία. Η αγορά ενός ΙΧ ευνοείται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα βρίσκεις τρόπους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση για να νιώσεις ασφαλής. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων. Μπορεί να κάνεις κάποιες αγορές, επιθυμείς μια πιο άνετη ζωή. Μια ιδέα μπορεί να σου φέρει περισσότερα κέρδη. Κινήσου με στρατηγική και βρες ένα νέο σχέδιο δράσης. Μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία και να νιώσεις δυνατή οικονομικά. Κάνε μια επένδυση, οι συνθήκες είναι με το μέρος σου.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου μπορείς να διαμορφώσεις μια νέα πραγματικότητα στη ζωή σου. Επαγγελματικά, μπορείς να αναπτυχθείς, έχεις καλές προοπτικές. Αισθηματικά, ένας έρωτας μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα επηρεάσει την προσωπικότητά σου. Λάμπεις, εντυπωσιάζεις, μαγνητίζεις, μπορεί να βρεις μια νέα δουλειά ή να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Προβάλλεις μια καλή εικόνα αυτό το διάστημα. Η δύναμη και η αποφασιστικότητά σου δεν περνάνε απαρατήρητα. Κάνεις ότι σου αρέσει και ξεχωρίζεις με ότι καταπιάνεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα μπορείς να θεραπεύσεις τις πληγές σου και να δεις το μέλλον με αισιοδοξία. Έρχεσαι σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου, έχεις έντονη διαίσθηση που σε βοηθάει να λύσεις προβλήματα που σε βασανίζουν. Μένεις μόνη με τον εαυτό σου, χαλαρώνεις, νιώθεις ασφαλής, προσπαθείς να ανακάμψεις ψυχικά και συναισθηματικά. Έχεις φαντασία και έμπνευση. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, κάνε διακοπές χωρίς εντάσεις και εξάρσεις και πάρε αποφάσεις για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, μπορεί να ενδώσεις σε ένα πειρασμό ή μπορεί να δημιουργήσεις μια μυστική σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα δημιουργείς καινούργιες παρέες και δεν αποκλείεται, μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, να δημιουργηθεί μια νέα σχέση που γρήγορα θα σταθεροποιηθεί. Αν έχεις ήδη μια σχέση, θα κάνεις νέα πράγματα με το σύντροφό σου και θα γίνει η ζωή σου πιο ενδιαφέρουσα. Περιστοιχίζεσαι από πολλούς φίλους και η ζωή σου είναι χαρούμενη. Μπορεί να είσαι ο ηγέτης μιας ομάδας όπου όλοι αποδέχονται τις ιδέες σου. Βρίσκεσαι με πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινές ιδέες και ιδανικά. Βάζεις νέους στόχους, έχεις νέα σχέδια δράσης. Αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει την καριέρα σου. Μπορεί να ανοίξουν κάποιες προοπτικές και να βελτιωθούν οι αποδοχές σου. Μπορεί να αλλάξεις πόστο ή να κάνεις κάτι δικό σου. Βάζεις νέους στόχους στην εργασία, ξεκινάς μια νέα κατάσταση. Θα έχεις περισσότερες ευθύνες αλλά αυτό σε χαροποιεί. Έχεις τη δύναμη να ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνισμό, προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Πάρε συμβουλές από έμπειρα πρόσωπα για να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Αν έχεις μια σοβαρή σχέση, μπορεί να την επισημοποιήσεις ή μπορεί να αποφασίσεις μια συγκατοίκηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να εξερευνάς, είσαι περιπετειώδης, δυναμική, θέλεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ανοίγουν νέοι ορίζοντες στη ζωή σου που σε βοηθούν να εξελιχτείς πνευματικά, με μια νέα γνώση, μια νέα μελέτη που αναδιαμορφώνει τη φιλοσοφία σου για τη ζωή. Ζεις νέες εμπειρίες μέσα από ένα ταξίδι. Βάζεις νέους στόχους για να κάνεις τη ζωή σου πιο συναρπαστική. Χαίρεσαι με ότι σου δίνει η ζωή, η τύχη είναι στο πλευρό σου. Νομικά θέματα και ζητήματα με το εξωτερικό ευνοούνται. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή αν είσαι μόνη, μια νέα σχέση θα σου αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στο Λέοντα επηρεάζει την ερωτική σου ζωή αλλά και κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, ασφάλειες. Θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου και ίσως αποφασίσεις να κάνεις μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία. Ερωτικά, θα αναθερμάνεις τη σχέση σου, μπορεί να την κάνεις πιο παθιασμένη και φλογερή. Αν είσαι μόνη, μπορεί να σε περιτριγυρίζουν πολλοί πειρασμοί. Αυτό το διάστημα μπορείς να κάνεις μια ενδοσκόπηση, να ανακαλύψεις κρυμμένα πράγματα, να απομακρυνθείς από κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις για να κάνεις μια νέα αρχή, πιο χαρούμενη και πιο αισιόδοξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι καλό διάστημα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, θα πάρεις πρωτοβουλίες αν βρίσκεσαι σε μια καλή σχέση. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Επαγγελματικά, μπορεί να κάνεις νέες συνεργασίες που θα είναι επικερδείς. Εισπράττεις αναγνώριση, εκτίμηση, παίρνεις αγάπη. Οι ερωτικές και επαγγελματικές σου σχέσεις αλλάζουν με νέα ξεκινήματα ή χωρισμούς. Κλείνουν κύκλοι και προχωράς μπροστά, κάνεις αναθεωρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Λέοντα προσπαθείς να κάνεις πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου και την εργασία σου. Διαμορφώνεις νέες συνθήκες στο περιβάλλον σου και βρίσκεις τρόπους για να λύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούν. Συνάδελφοι σε βοηθούν στην εργασία σου, έχεις πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς τις διακοπές. Ξεκίνα άσκηση και διατροφή για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ