Follow us

Άρης στην Παρθένο από 30 Ιουλίου έως 15 Σεπτεμβρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Τα ζώδια που ευνοούνται με τον Άρη στην Παρθένο είναι τα ζώδια της Γης και του Νερού.

love couple iStock

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της δράσης, της αντοχής, της σεξουαλικότητας, έχει περάσει στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου.

Ο Άρης στην Παρθένο αγαπά τη λεπτομέρεια, τη δουλειά, ασκεί κριτική, παρέχει υπηρεσίες, έχει μανία με την καθαριότητα, έχει εμμονές και ασχολείται με ιατρικά θέματα. Δεν κουραζόμαστε εύκολα αυτό το διάστημα, είμαστε πιο παραγωγικοί και σχολαστικοί, βάζουμε τα πράγματα σε τάξη, βάζουμε στόχους. Το σεξ είναι μια απλή σωματική λειτουργία, ο Άρης στην Παρθένο απολαμβάνει το γρήγορο σεξ παρά την πολυπλοκότητα. Δεν χρειάζεται ρομαντισμό και συναίσθημα προκειμένου να το απολαύσει.

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στην Παρθένο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα ασχολείσαι με τα εργασιακά σου καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου. Οργανώνεις το πρόγραμμά σου, ασχολείσαι με την φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου. Είσαι πιο εργατική, πιο αποδοτική, πιο δυναμική, πιο παραγωγική και δραστήρια. Φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου εποικοδομητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο είσαι δημιουργική. Ο έρωτας, τα παιδιά, η διασκέδαση πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση αν είσαι μόνη, απολαμβάνεις το ερωτικό παιχνίδι. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ δεν αποκλείεται και μια εγκυμοσύνη. Αν έχεις παιδί, ασχολείσαι πολύ μαζί του. Εύνοια θα έχεις αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες εργασίες στο σπίτι σου ή μπορεί να αναλάβεις κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Ασχολείσαι με τη διακόσμηση, με οικογενειακές δραστηριότητες. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου. θετικά τα νέα για θέματα ακίνητης περιουσίας. Μεγαλύτερα πρόσωπα μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Συναισθήματα από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα μπορεί να κάνεις κάποιες συζητήσεις από τις οποίες θα προκύψουν σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Επικοινωνείς σωστά με το ταίρι σου και αποφασίζεις να κάνεις κοντινά ταξίδια για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Εκφράζεις σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα και αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Εύνοια έχεις από συγγενείς, αδέρφια, γείτονες.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα σε απασχολούν τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να εξασφαλίσεις ένα σταθερό εισόδημα. Μπορεί να βρεις μια νέα πηγή εσόδων. Καταφέρνεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα δεθείς περισσότερο με το ταίρι σου και θα νιώσεις πιο ασφαλής. Αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις σχέση με ένα άτομο που σε πολιορκεί. Υπερασπίζεσαι τις αξίες σου και απολαμβάνεις τη ζωή. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη, εκτιμάς τα ωραία πράγματα, η λίμπιντο είναι ισχυρή. Προσοχή στα έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώνεσαι, συμμετέχεις, δουλεύεις σκληρά και παίρνεις αυτό που θέλεις. Είσαι ήρεμη και διοχετεύεις την ενέργειά σου θετικά. Είσαι πρόθυμη και δραστήρια, παίρνεις πρωτοβουλίες για να οδηγήσεις τα σχέδιά σου και τα όνειρά σου. Ξεπερνάς κάθε εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο σου. Έχεις σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να απογοητευτείς από το ταίρι σου χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν είσαι μόνη, να είσαι επιφυλακτική σε νέες γνωριμίες για να μην πέσεις σε παγίδες.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στην Παρθένο, η ψυχολογία σου είναι βαριά. Μπορεί να κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου για να δεις τα συν και τα πλην των πράξεών σου. Αν κάπου έχεις φταίξει, μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Μπορείς να προσεγγίσεις εκ νέου μια σχέση και να παραδεχτείς τα λάθη σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια μυστική ή παράνομη σχέση. Κρυφά όνειρα μπορεί τώρα να γίνουν πραγματικότητα. Είσαι μυστικοπαθής σε όσα κάνεις, δουλεύεις μόνη σου ή σου αρέσει η απομόνωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα μπορείς να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και τις φιλοδοξίες σου στην επαγγελματική σου ζωή. Έχεις πρωτότυπες ιδέες και θα κάνεις αλλαγές για να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Θα συμμετέχεις σε διάφορες εκδηλώσεις και θα αποκτήσεις σημαντικές εμπειρίες. Αν είσαι μόνη, μπορεί μέσα από παρέες και κοινωνική ζωή, να δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές. Αν έχεις σχέση, θα βγαίνετε με φίλους και θα διασκεδάζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στην Παρθένο φέρνει εξελίξεις στην καριέρα σου. Μπορεί να έχεις κάποιες δυσκολίες, θα αγωνιστείς όμως σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή ή να έχεις μια επαγγελματική πρόταση που θα αυξήσει το κύρος σου και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις και τα ταλέντα σου. Προσοχή στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα. Είσαι πολύ φιλόδοξη και κάνεις τα πάντα για να πετύχεις. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές. Προσοχή στις σχέσεις σου με τους γονείς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το διάστημα αυτό θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπληρώσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις σπουδές ή να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο, μια εκπαίδευση, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μπορεί να εγκατασταθείς σε μια άλλη χώρα. Θέλεις να μάθεις νέα πράγματα, έχεις δυνατά επιχειρήματα. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το διάστημα θα ασχοληθείς με οικονομικές υποχρεώσεις, με δάνεια, χρέη, ασφάλειες, κληρονομικά, κοινά οικονομικά. θα κάνεις τακτοποιήσεις και θα βάλεις ένα νέο πρόγραμμα για να βγεις από αδιέξοδες καταστάσεις. Προσοχή σε διαπραγματεύσεις ακινήτων. Η ερωτική σου ζωή είναι έντονη και ενδείδεις στους πειρασμούς. Προσοχή αν βρίσκεσαι σε σχέση. Ακολουθείς μια στρατηγική και βλέπεις τις σχέσεις εις βάθος. Διερευνείς και μαθαίνεις κρυμμένα μυστικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, ασχολείσαι με σχέσεις και συνεργασίες. Προσπάθησε να κατανοήσεις περισσότερο το ταίρι σου για να αποφύγεις εντάσεις. Αν είσαι μόνη, να είσαι επιφυλακτική σε νέες γνωριμίες. Γενικώς, θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές απαιτήσεις. Το πάθος κυριαρχεί και μπορεί να λείπει η αγάπη και η αφοσίωση. Να είσαι χαλαρή, ευγενική, διπλωμάτης στις σχέσεις σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ