Follow us

Αφροδίτη στο Ζυγό από 16 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Η Αφροδίτη στο Ζυγό ευνοεί τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

friends summer night iStock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της γαλήνης, της ενότητας, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού αλλά και των οικονομικών βρίσκεται στο ζώδιο της φυσιολογικής της έκφρασης, στο Ζυγό.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό αγαπά τη διπλωματία, την ένωση, τη συντροφικότητα, απεχθάνεται τη βία, αγαπά την τέχνη, τη μόδα, την αισθητική, τη διπλωματία, κάνει καλή διαχείριση των οικονομικών. Αυτό το διάστημα θα κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις στις σχέσεις μας, θα δεχόμαστε και τις ανάγκες των άλλων πέρα από τις προσωπικές μας ανάγκες. Οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτό το διάστημα θα έχουν γερές βάσεις. Είμαστε φιλικοί, περιποιητικοί, ευχάριστοι, κομψοί, καλαίσθητοι, ρομαντικοί. Εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με ωραίο τρόπο, συζητάμε τα προβλήματά μας ήρεμα. Έχουμε καλούς τρόπους και ισορροπημένη συμπεριφορά. Επιδιώκουμε τη δέσμευση, τον έρωτα, την αγάπη.

Πώς επηρεάζει η Αφροδίτη στο Ζυγό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε σχέσεις και συνεργασίες. θέλεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο στη σχέση σου για να την διατηρήσεις υγιή και φλογερή. Μπορεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις γνωριμίες και θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση ή μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία με οικονομικά οφέλη. Θέλεις οι σχέσεις σου να είναι αρμονικές και ισορροπημένες, συμβιβάζεσαι, νιώθεις ήρεμη και ευτυχισμένη. Ενεργείς διπλωματικά και με υγιή τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα καταφέρεις να κάνεις πιο όμορφη και ήρεμη την καθημερινότητά σου. Οι συνθήκες της εργασίας σου θα βελτιωθούν, οι σχέσεις σου με συναδέλφους θα γίνουν πιο αρμονικές ενώ μπορεί να προκύψει και μια σχέση μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, θα κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου και θα στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Μπορεί να ξεκινήσεις γυμναστήριο για να νιώσεις μεγαλύτερη ευεξία ή μια δίαιτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό, οι ερωτικές σου υποθέσεις εξελίσσονται θετικά. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και ασχολείσαι με τα χόμπι σου. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις, αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια δυνατή σχέση. Είναι καλό διάστημα για να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις και να βάλεις γερές βάσεις στη σχέση σου. Έχεις ζεστά και τρυφερά συναισθήματα, η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, είσαι κοινωνική. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Θα περάσεις περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, θα κάνεις τις σχέσεις σου πιο αρμονικές, θα βελτιώσεις το σπίτι σου, νιώθεις ηρεμία και γαλήνη με οικεία πρόσωπα, κάνεις παραχωρήσεις αν χρειαστεί, εκδηλώνεις την αγάπη σου. Μπορεί να κάνεις μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση. Μπορεί να αναπολήσεις την παιδική σου ηλικία και παλιές οικογενειακές στιγμές. Σκέφτεσαι το παρελθόν ή μπορεί να συναντήσεις πρόσωπο από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα, θα αναπτύξεις φιλίες και μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με ένα πρόσωπο που σε κατανοεί απόλυτα. Μπορεί να κάνεις μια νέα ερωτική σχέση μέσα από ένα ταξίδι ή με γειτονικό πρόσωπο. Μπορείς να κάνεις επαφές και συζητήσεις αλλά και συμφωνίες με προοπτικές ανόδου στη δουλειά σου. Κοντινά ταξίδια θα σε ανανεώσουν και θα σου προσφέρουν ευχάριστες εμπειρίες. Νιώθεις χαρά με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Η επικοινωνία είναι καλή και όλοι αποδέχονται τις απόψεις σου, πείθεις τους άλλους, έχεις συμβιβαστική διάθεση. Σχέσεις με συγγενείς και αδέρφια γίνονται πιο ευχάριστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα βελτιώσεις τα οικονομικά σου και μπορεί να πραγματοποιήσεις μια αγορά. Μπορεί να κάνεις μια νέα συμφωνία που θα σου αποφέρει επιπλέον χρήματα, βρίσκεις νέες πηγές εσόδων. Βοηθάς όσους έχουν ανάγκη. Επιθυμείς να αυξήσεις τα χρήματα και τα υπάρχοντά σου. Έχεις οικονομικά οφέλη χρησιμοποιώντας τη διπλωματία σου. Ξοδεύεις χρήματα για την ομορφιά και την καλοπέρασή σου. Μπορεί να δεχτείς και μια πρόταση από το εξωτερικό. Θετικά τα νέα και για τα αισθηματικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Η γοητεία σου είναι αυξημένη, έλκεις το αντίθετο φύλο με την ευγένειά σου. Πόρτες ανοίγουν και σου δίνουν τη δυνατότητα να χειριστείς τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν. Οι σχέσεις σου εξελίσσονται άριστα, κάνεις τα πάντα για να είναι η σχέση σου αρμονική και ισορροπημένη, λαμβάνεις αποδοχή από το ταίρι σου και νιώθεις ψυχική ικανοποίηση. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης θα σε ανανεώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό, η διαίσθησή σου είναι αυξημένη. Σκέφτεσαι παλιές αγάπες και τις εμπειρίες σου. Βλέπεις τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα και καταφέρνεις να ανταποκριθείς σε κάθε αντιξοότητα. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου βελτιώνεται, η αρμονία κυριαρχεί. Μπορείς να αποκαταστήσεις μια σχέση από το παρελθόν. Ας είσαι επιφυλακτική όμως σε νέες γνωριμίες. Το πάθος καταλαγιάζει, ίσως φανείς ψυχρή και απόμακρη. Είσαι εσωστρεφής,ασχολείσαι περισσότερο με την τέχνη και τη μουσική. Αναζητάς την ηρεμία για να θεραπεύσεις ίσως πληγές του παρελθόντος. Βοηθάς όσους έχουν ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό, η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη και καταφέρνεις να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου. Νέες γνωριμίες ανοίγουν νέες επαγγελματικές προοπτικές. Μπορεί να γίνεις μέλος μιας ομάδας για φιλανθρωπικό σκοπό. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τις παρέες σου ή μέσα από μια φιλία ή μέσα από το διαδίκτυο. Αν έχεις σχέση, αυτή θα κυλάει ευχάριστα. Είσαι ενθουσιώδης και αυθόρμητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να αναλάβεις μια καλύτερη θέση στην καριέρα σου ή μπορεί να αποφασίσεις να ξεκινήσεις κάτι δικό σου. Επαγγελματικά θέματα προχωρούν αποτελεσματικά. Εκδηλώνεις τις ηγετικές και φιλόδοξες τάσεις σου. Σχέσεις με συνεργάτες διευκολύνονται και βελτιώνονται. Λαμβάνεις την αναγνώριση των άλλων, είσαι πιο διπλωματική , πιο συμβιβαστική και κάνεις τα πάντα για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στις σχέσεις σου με ανώτερα πρόσωπα. Βάζεις νέους στόχους και κάνεις σχέδια. Καλλιτεχνικά επαγγέλματα ευνοούνται. Αν έχεις σχέση, μπορεί τώρα να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις ή αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση με προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό μπορεί να κάνεις ταξίδια, σεμινάρια. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ανοίγονται νέες προοπτικές, μπορεί να θελήσεις να μάθεις μια νέα γνώση ή να ασχοληθείς με σπουδές. Μπορεί να πας στο εξωτερικό για δουλειά ή μπορεί να έχεις όφελος αν ασχολείσαι με το εξωτερικό. Αισθηματικά, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις παρακάτω τη σχέση σου. Γνωρίζεις πρόσωπα από το εξωτερικό ή με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα, θέλεις να ανανεωθείς αλλά και να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Γνωρίζεις πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινή φιλοσοφία ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στο Ζυγό θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια επένδυση ή μια αγοραπωλησία ή μπορεί να αυξηθούν τα οικονομικά του συντρόφου σου. Ερωτικά, το πάθος με τον σύντροφό σου αναζωπυρώνεται και αν είσαι μόνη, ένας έρωτας θα τραβήξει την προσοχή σου ή μπορεί να επιστρέψει μια σχέση από το παρελθόν. Εκπέμπεις μυστήριο και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Διώξε φοβίες και εμμονές, μείνε μακριά από ανασφάλειες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ