Follow us

Ερωτικές εξελίξεις Σεπτεμβρίου | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σε κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη ευνοεί ερωτικά και οικονομικά τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς ως τις 10. Από τις 11, την σκυτάλη παίρνουν τα ζώδια του Νερού και της Γης.

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019

Η Αφροδίτη, ως τις 10, βρίσκεται στο ζώδιο της φυσιολογικής της έκφρασης, στο Ζυγό ενώ από τις 11, περνάει σε θέση αδυναμίας, στο παθιασμένο και κτητικό ζώδιο του Σκορπιού.

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 11, η σεξουαλική σου ζωή απογειώνεται, εκδηλώνεις τις επιθυμίες σου και απολαμβάνεις στιγμές απόλαυσης. Προσοχή σε μικρές εντάσεις και διαφωνίες με τον Ερμή. Απόλαυσε τη στιγμή χωρίς απαιτήσεις. Με την ανάδρομη πορεία του, από τις 27, προσοχή σε παρεξηγήσεις, παρανοήσεις στις σχέσεις και το γάμο σου, κάνε διορθωτικές κινήσεις και διαπραγματεύσεις. Να είσαι σαφής στις απόψεις σου. Ο Άρης, από τις 15, μπορεί και κείνος να φέρει εντάσεις. Μείνε υποχωρητική και απόλαυσε περισσότερο τον έρωτα. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού στις 23 μπορεί να φέρει απρόσμενα γεγονότα, ένας χωρισμός είναι πιθανός καθώς νιώθεις πως βρίσκεσαι σε αντίπαλα στρατόπεδα με το ταίρι σου. Σε σώζει το τρίγωνο Άρη/Κρόνου στις 25 όπου κυριαρχείς και ασκείς στους άλλους το δυναμισμό σου. Αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερά θεμέλια, θα αντέξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το μήνα δεν χάνεις την ερωτική σου διάθεση αφού δέχεσαι προκλήσεις και κομπλιμέντα. Βγαίνεις,διασκεδάζεις, περνάς στιγμές έντασης και πάθους. Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, από τις 11, εκδηλώνεις τις επιθυμίες σου. Σε φλερτάρουν, σε θαυμάζουν και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Αν είσαι μόνη, θα βρεις το ταίρι σου. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται και σου χαρίζει στιγμές πάθους και απόλαυσης. Προσοχή με την αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού στις 23. Προσοχή επίσης στις υπερβολές αφού ο έρωτας και η σεξουαλικότητα βρίσκονται στην κορυφή. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου δεν προσφέρει σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή, οι διακυμάνσεις και οι διαθέσεις είναι ακραίες και συχνές. Μπορεί να θέλεις να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου, όμως πρόσεχε μην κάνεις άδικους για σένα συμβιβασμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζεις μια περίοδο ερωτική και με τον Άρη, από τις 15, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, διεκδικείς και πραγματοποιείς τις φαντασιώσεις σου. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις, ξυπνάει το παιδί μέσα σου, το ερωτικό παιχνίδι είναι ενδιαφέρον. Η απόλαυση σε ανταμείβει. Η πανσέληνος στις 20 σε κάνει ευσυγκίνητη. Προσοχή μέχρι τα μέσα του μήνα την αντίθεση Άρη/Ποσειδώνα καθώς ψευδαισθήσεις και εξαπατήσεις είναι πιθανές από άτομα που εμπιστεύεσαι. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν καλά επιφανειακά, στο βάθος όμως υπολειτουργούν. Ο Ερμής βρίσκεται στο πλευρό σου ευτυχώς, βλέπεις τις καταστάσεις πρακτικά. Το τρίγωνό του με τον Κρόνο φέρνει σοβαρότητα, διάρκεια και επιτυχία στις σχέσεις σου. Το τρίγωνό του με τον Δία θα φέρει ευχάριστα, αισιόδοξα νέα. Η ανάδρομη πορεία του Δία σε βοηθά να ξανασκεφτείς πράγματα πριν πάρεις αποφάσεις. Προς το τέλος του μήνα, με το τρίγωνο Άρη/Κρόνου μπορεί να δημιουργηθεί ένας έρωτας μέσα από τον επαγγελματικό χώρο ή μπορεί να πάρεις μια σοβαρή απόφαση για μια ήδη υπάρχουσα ερωτική ιστορία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 11, ξεκινάει μια ερωτική περίοδος με πάθος και αισθησιασμό. Βγαίνει η αισθησιακή σου πλευρά στην επιφάνεια μετά από μια περίοδο ανενεργή. Κάποιες εντάσεις και διαφωνίες στη συνεννόηση είναι πιθανές. Μείνε υποχωρητική αφού στον έρωτα είναι ιδιαίτερα θερμή. Μοιράζεσαι με πάθος τα συναισθήματά σου, η ερωτική σου ζωή έχει πάρει φωτιά. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Η καθημερινότητα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε βοηθά να ξεχνάς πιεστικές καταστάσεις. Ο Ερμής, όλο το μήνα, φέρνει προβληματισμούς οικογενειακού τύπου. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα στο τέλος του μήνα έρχεται για να πραγματοποιήσει τα όνειρά σου και για να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία.

ΛΕΩΝ

Είναι ένας προκλητικός μήνας με όμορφες στιγμές. Κάνεις νέες γνωριμίες, μετακινείσαι, φλερτάρεις και το ηθικό σου ανεβαίνει. Κάποιες δυσκολίες στη σχέση σου την ενδυναμώνουν, μπαίνουν γερές βάσεις. Μην ξεχνάς πως ο Κρόνος βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σε πιέζει σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να προκύψει και ένας χωρισμός εξαιτίας της εμπλοκής οικείων προσώπων στα προσωπικά σου. Δύσκολα τα θέματα συντροφικότητας καθώς δεν έχεις διάθεση για συμβιβασμούς. Δεν είσαι έτοιμη για μια αυτοθυσία. Με την Αφροδίτη, από τις 11, έχεις ανάγκη να ζήσεις τον έρωτα μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού σου. Μπορείς να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω και να ζήσεις τον έρωτά σου με το πάθος που επιθυμείς. Αν είσαι μόνη, κάνεις γνωριμίες μέσα από φιλίες. Το τρίγωνο Άρη/Κρόνου στο τέλος του μήνα θα σου δείξει που πρέπει να ρίξεις το βλέμμα σου συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη , είσαι ακαταμάχητη και απολαμβάνεις τον έρωτα. Το φλερτ δεν σταματά, εισπράττεις κομπλιμέντα και περνάς όμορφες ερωτικές στιγμές. Κάνεις νέες γνωριμίες, έχεις διάθεση για έρωτα και συντροφικότητα. Σε θαυμάζουν, κερδίζεις τις εντυπώσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 11, γοητεύεις και βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Η πανσέληνος στις 20 σε κάνει ευσυγκίνητη. Ξεκαθάρισε τις καταστάσεις που σε έλκουν. Με τον Άρη στο ζώδιό σου ως τα μέσα του μήνα είσαι δυναμική, αποφασιστική, λάμπεις και διεκδικείς ότι επιθυμείς, υπάρχει ανταπόκριση περνάς όμορφες παθιασμένες στιγμές. Νιώθεις πως μπορείς να μετακινήσεις βουνά, όμως προσοχή στον Ποσειδώνα που μπορεί εύκολα να σε παρασύρει στην πλάνη. Μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα γιατί δεν βλέπεις καθαρά την πραγματικότητα. Στο τέλος του μήνα, το τρίγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ένα δυνατό ειδύλλιο, που ανεξάρτητα της διάρκειάς του, θα προκαλέσει εφηβικά σκιρτήματα. Μια όμορφη συναισθηματική ιστορία ξεκινά.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις διάθεση για επικοινωνία με τον Ερμή στο ζώδιό σου, κάνεις νέες γνωριμίες και δεσμεύεσαι αφού ο Κρόνος φέρνει μόνο σοβαρές και ευχάριστες γνωριμίες με προοπτικές εξέλιξης. Οι μετακινήσεις και οι εκδρομές αυξάνονται. Όμως όσο προχωράμε προς το τέλος του μήνα, οι εξελίξεις είναι πιο αργές. Το φλερτ και οι προκλήσεις δεν σταματούν. Μπορείς να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή μπορείς να αποκτήσεις έναν απόγονο. Με τον Δία, βιώνεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Βρίσκεσαι στο επίκεντρο καταστάσεων. Μπορεί να αναπτύξεις τάσεις ζήλιας και πάθους, όμως η τύχη σου χαμογελά. Ο Άρης στο ζώδιό σου από τα μέσα του μήνα σου δίνει αυτοπεποίθηση, δύναμη,μαχητικότητα και το τρίγωνο του με τον Κρόνο προς τα τέλη του μήνα σε οδηγεί σε αποφάσεις ζωής, σε μια συναισθηματική εξέλιξη. Παίρνεις έξυπνες αποφάσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 11, κυριαρχούν η σεξουαλικότητα, ο αισθησιασμός, το πάθος. Καλοδεχούμενα καθώς μέχρι τώρα είναι και λίγο ξεχασμένα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός ο μήνας έχει παρασκήνιο, έντονο ερωτισμό, κρυφές καταστάσεις και όμορφες στιγμές ως τις 10. Κρατάς κρυφές σκέψεις ή μπορεί να ζεις ένα κρυφό έρωτα. Έχεις ανάγκη να μείνεις μακριά από καταστάσεις που σε αγχώνουν για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες, για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Δεν σου είναι και πολύ εύκολο να ανοίξεις τα χαρτιά σου, να συζητήσεις ανοιχτά. Προτιμάς τη μυστικοπάθεια καθώς μια αποκάλυψη μπορεί να φέρει ανατροπές. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 27, πρόσεξε τι λες, σε ποιους εμπιστεύεσαι τα μυστικά σου, απόφυγε να δίνεις αφορμή για σχόλια. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 11, εκπέμπεις ερωτισμό και γοητεία, είσαι πιο εξωστρεφής, ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου. Μαγνητίζεις, σε φλερτάρουν, ανανεώνεσαι και κάνεις νέες γνωριμίες. Όσα προβλήματα και αν αντιμετωπίσεις στη σχέση σου, θα βάλεις πιο γερές βάσεις. Οι ερωτικές φαντασιώσεις σου παίρνουν σάρκα και οστά. Μπορεί να ζήσεις ένα δυνατό φλερτ, με μικρή διάρκεια ή ένα ρομαντικό ειδύλλιο προς το τέλος του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Κάνεις νέες γνωριμίες, το φλερτ δεν λείπει από τη ζωή σου. Περνάς όμορφες ερωτικές στιγμές. Με την Αφροδίτη όμως, από τις 11, μπορεί να ζήσεις έναν κρυφό έρωτα ή να ζεις τον έρωτά σου χωρίς να κοινοποιείς τα σχέδιά σου. Ξεκαθάρισε τις καταστάσεις που σε έλκουν και απόφυγε τις εντάσεις. Είναι περισσότερο μια περίοδος εσωστρέφειας όπου θα πρέπει να οργανωθείς σε άλλους τομείς της ζωής σου για να ασχοληθείς περισσότερο μετά με την ερωτική σου ζωή. Παλιές ερωτικές ιστορίες μπορεί επίσης να έρθουν στην επιφάνεια. Ο Ερμής φέρνει συζητήσεις, συναντήσεις και γνωριμίες, όμως από τις 27, που γυρνάει ανάδρομος θα πρέπει να προσέχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι τις 10, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία με άτομο κύρους. Εισπράττεις θαυμασμό, ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση. Με την Αφροδίτη, από τις 11, περνάς όμορφες στιγμές με φίλους και έντονες ερωτικές στιγμές. Τραβάς τα βλέμματα πάνω σου και μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία. Αν έχεις σχέση, περνάς χαλαρωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Προσοχή σε εντάσεις με τον Άρη, από τις 15. Μείνε υποχωρητική και απόλαυσε περισσότερο τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το μήνα θα έχεις τη δυνατότητα να χαρείς την προσωπική σου ζωή, όμως σε απασχολεί περισσότερο η γνώμη των άλλων παρά η ικανοποίηση των συναισθηματικών σου αναγκών. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη, από τις 11, κάνεις νέες γνωριμίες, ίσως και και με άτομα κύρους. Χαλαρώνεις και ζεις στιγμές ερωτικές και τρυφερές. Πνέει ένας αέρας ανανέωσης και χαράς. Μπορείς να βάλεις στη σχέση σου πολύ γερές βάσεις, είσαι σε καλή φάση. Με τον Άρη, ως τα μέσα του μήνα, η λίμπιντο είναι στα ύψη, εκτονώνεσαι, διεκδικείς ότι επιθυμείς χωρίς ταμπού. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να δέχεσαι κάποιους περιορισμούς σε προσωπικά θέματα, δοκιμάζεται η αντοχή και η υπομονή σου. Πάτα σε σταθερό έδαφος, μην παρασύρεσαι από υποσχέσεις και λόγια, μείνε προσγειωμένη. Με τον καιρό, θα ωριμάσεις και θα γίνεις σοφότερη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 11, η διάθεσή σου είναι όλο και πιο ευχάριστη, ανανεώνεσαι και δεν αποκλείεται να ερωτευτείς. Αυξάνονται οι επαφές, έλκεις άτομα ίσως και άλλης εθνικότητας. Αν έχεις σχέση, ξεφεύγεις από την ρουτίνα. Με τον Άρη, από τις 15, η ερωτική σου ζωή διανύει μια θερμή περίοδο. Μέχρι τις 14, προσοχή σε κάποιες εντάσεις. Μείνε υποχωρητική, ξεκαθάρισε καταστάσεις και απόφυγε τις εξιδανικεύσεις. Μπορεί να πρέπει να συμβιβαστείς, θέματα συντροφικότητας σε ζορίζουν. Ευτυχώς, το τρίγωνο Άρη/Πλούτωνα λειτουργεί διορθωτικά. Η υπομονή σου ανταμείβεται. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα πραγματοποιεί τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σου, απογειώνεσαι και γίνεσαι πάλι παιδί. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε κάνει ρομαντική και εύπιστη, πιστεύεις οτιδήποτε ικανοποιεί τις επιθυμίες σου, ο πλανήτης μιλά για βαθιά και αγνά συναισθήματα. Η πανσέληνος στις 20 στο ζώδιό σου σε φέρνει προ των ευθυνών σου. Οι συνέπειες των επιλογών σου στην προσωπική σου ζωή φαίνονται τώρα και θα δεις αν μια σχέση σου μπορεί να προχωρήσει παρακάτω. Αυτό το μήνα μπορεί να πάρεις αποφάσεις ζωής, αποφάσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ