Follow us

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 4 Νοεμβρίου

Προσοχή σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και έχουν από 11-15 μοίρα στους πλανήτες τους στα ζώδια αυτά.

moon iStock

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 12.40 μοίρα του Σκορπιού και κάνει αντίθεση με τον Ουρανό. Ενώ νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα, το τετράγωνο Άρη/Κρόνου μιλά για μια ακατάλληλη περίοδο καθώς ότι ξεκινήσει τώρα, θα έχει πολλά εμπόδια και καθόλου εύκολη πορεία. Προετοιμάζουμε λοιπόν σωστά το έδαφος πριν ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο για να έχει ευτυχή κατάληξη. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιμένουμε απρόσμενα γεγονότα και μεγάλες αντιπαραθέσεις. Είναι μια εμπόλεμη περίοδος. Προσοχή στα νεύρα, τον εκνευρισμό που οδηγεί σε άσχημα αποτελέσματα, προσοχή στον τρόπο που διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Πρέπει να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που είναι θαμμένα στο υποσυνείδητο, να διώξουμε τα αρνητικά συναισθήματα και να έρθουμε αντιμέτωποι με τις αλήθειες μας. Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, στην εσωτερική μας δύναμη και την αληθινή αγάπη.

Πώς επηρεάζονται τα ζώδια με τη νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με την συναισθηματική και υλική σου ασφάλεια, με χρέη, δάνεια, κληρονομικά, περιουσιακά, κοινά οικονομικά. Απομακρύνσου από καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν σταθερότητα και σε ρουφάνε. Θα αναγεννηθείς, θα απελευθερωθείς. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει. Βασίσου στη διαίσθησή σου για να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο, θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Προσπάθησε να βελτιώσεις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες, να δημιουργήσεις αρμονία και ισορροπία. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις αιφνίδια μια σχέση που θα εξελιχθεί. Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου για να οδηγηθείς στην ευτυχία. Δημιούργησε μεγαλύτερη οικειότητα και εμπιστοσύνη στις σχέσεις σου με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει καθημερινότητα, εργασία, υγεία. Μπορείς να δείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου στη δουλειά ή μπορεί να βρεις μια νέα δουλειά ή μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα που θα σου φέρει κέρδη. Φρόντισε περισσότερο την υγεία σου, πήγαινε γυμναστήριο, ξεκίνα δίαιτα. Περνάς πολύ χρόνο στη δουλειά για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και μπορεί να αγχωθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό, θα ζήσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο ή μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο. Αν είσαι μόνη, θα βρεις ένα νέο έρωτα, φλερτάρεις και διασκεδάζεις. Θέλεις να ικανοποιήσεις τις αισθηματικές σου επιθυμίες, να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να ξεφύγεις από το παρελθόν. Αναζητάς την ευχαρίστηση στη σχέση σου. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και θα σε βοηθήσει να διακριθείς. Εύνοια θα έχεις αν ασχολείσαι και με ελεύθερο ή καλλιτεχνικό επάγγελμα.

ΛΕΩΝ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια ή μπορεί να κάνεις μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μπορεί να μετακομίσεις. Μπορεί να βγεις οικονομικά ευνοημένη από ένα σπίτι. Αναζητάς την αρμονία με τα οικεία πρόσωπα,δίνεις τέλος σε νοσηρές καταστάσεις για να ζήσεις μια νέα ζωή. Κάποιες οικογενειακές καταστάσεις σε ταρακουνάνε και σε επηρεάζουν ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες. Μπορεί να βρεις μια νέα εργασία ή να συζητήσεις νέες προοπτικές στη δουλειά σου. Κάνεις συζητήσεις, επαφές, νέες γνωριμίες. Μιλάς παθιασμένα και έλκεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Τα λόγια σου έχουν δύναμη και εντυπωσιάζεις τους άλλους με τις ιδέες σου. Επικοινωνείς με αδέρφια και συγγενείς. Μια λέξη σου αρκεί για να οικοδομήσεις οικειότητα και εμπιστοσύνη.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να παλέψεις. Άρπαξε κάθε ευκαιρία προς όφελός σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια κάποιων προσώπων. Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, βάλε νέους οικονομικούς στόχους. Ίσως κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σου φέρει κέρδη.Πιστεύεις στον εαυτό σου και βρίσκεσαι με πρόσωπα που έχουν τις ίδιες αξίες με σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει εξελίξεις στην εργασία σου, μπορεί να έχεις και οικονομικά οφέλη. Αισθηματικά, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω, ανανεώνεσαι, απολαμβάνεις μεγαλύτερη οικειότητα με αγαπημένα πρόσωπα, ανακαλύπτεις ξανά τον εαυτό σου αφήνοντας πίσω φοβίες και ανασφάλειες. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου εξασφαλίσει σταθερότητα. Προβάλλεις τη μαγνητική και δυναμική προσωπικότητά σου, βελτιώνεις την προσωπική σου εικόνα. Είσαι έτοιμη να κάνεις αλλαγές σε ότι δεν προχωράει σωστά χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να αισθάνεσαι μόνη. Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου, να κάνεις πράγματα με τα οποία αισθάνεσαι καλά, να σχεδιάσεις το μέλλον σου. Αφήνεις πίσω σου ότι δεν σε εξυπηρετεί, ότι σε αγχώνει. Δεν μπορείς να δεις τα πράγματα λογικά τώρα. Μπορεί να νιώσεις πικραμένη σκεπτόμενη αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος. Μπορεί να συνδεθείς βαθιά με κάποιους ανθρώπους και να κάνεις μια νέα αρχή. Να πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό πραγματοποιούνται οι στόχοι σου, οι φιλοδοξίες σου, τα όνειρά σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, μπορείς να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που στηρίζουν τα σχέδιά σου και με τα οποία νιώθεις οικειότητα. Κάνεις νέες φιλίες και συνεργασίες. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Έχεις την ικανότητα να οδηγήσεις μια ομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει την καριέρα σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό τομέα. Κάτι νέο σε περιμένει στην εργασία σου. Αν έχεις δουλέψει σκληρά, οι φιλοδοξίες σου θα πάρουν σάρκα και οστά, μπορεί να αναλάβεις μια ηγετική θέση, να εισπράξεις επαίνους. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο σχέδιο ή να διαπραγματευτείς μια συμφωνία. Προσπάθησε να αναδιοργανωθείς, να αλλάξεις τη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει τύχη. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι, μπορεί να πραγματοποιήσεις ένα όνειρό σου. Ο έρωτας βρίσκεται κοντά σου. Σπουδές, σεμινάρια, θέματα με ξένους ή εξωτερικό, νομικά θέματα ενεργοποιούνται θετικά. Όλοι γύρω σου δέχονται τη φιλοσοφία σου και τις πεποιθήσεις σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε επαγγελματική επιτυχία. Προβάλλεις τα πιστεύω σου, είσαι ιδιαίτερα συναισθηματική και η διαίσθησή σου σε οδηγεί σωστά. Τα όνειρά σου είναι προφητικά. Κάποια πρόσωπα μπορεί να σε βοηθήσουν με τις συμβουλές τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ