Follow us

Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις μας τον τελευταίο μήνα του χρόνου;

Για να δούμε λοιπόν πως θα εξελιχτεί ο έρωτας τον μήνα των Χριστουγέννων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

friends night out iStock

Η Αφροδίτη διανύει όλο το μήνα το πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερου ενώ από τις 19, γυρνάει σε ανάδρομη πορεία βάζοντάς μας σε σκέψεις. Ο Άρης, μέχρι τα μέσα του μήνα, βρίσκεται στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού ενώ από τις 13 περνάει στον περιπετειώδη Τοξότη.

Ας αναλύσουμε όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη αυξάνει την δημοτικότητά σου και φέρνει πολλά ερωτικά σκιρτήματα. Μπορείς να εκτονωθείς με τον Άρη, ως τις 12, αφού η σεξουαλική σου ορμή θα είναι έντονη. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια ερωτική σχέση μπορεί τώρα να αναπτυχθούν. Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 11 μπορεί να φέρει ζήλιες και τάσεις ελέγχου. Προσοχή σε διαφωνίες και εντάσεις με τον Ερμή, από τις 14. Η ανάδρομη Αφροδίτη, από τις 19, φέρνει στην επιφάνεια παλιά θέματα και γνωριμίες. Είναι καλό διάστημα για να ολοκληρωθούν ανεκπλήρωτες καταστάσεις. Δεν είναι καλό διάστημα για νέες γνωριμίες και επισημοποίηση. Μην μπλέκεις επαγγελματικά με συναισθηματικά. Με τον Άρη, από τις 13, μπορεί να κάνεις μια ξαφνική συνάντηση από τα παλιά που θα σε ανανεώσει. Ο Δίας, από τις 29, σου χαρίζει ευαισθησία και διαίσθηση. Όλο το μήνα έχεις διάθεση για περιπέτειες και νέες εμπειρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη φέρνει προκλήσεις με άτομα από το εξωτερικό και νέες γνωριμίες μέσα από ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση. Αυτό ενισχύεται περισσότερο και με τον Ερμή, από τις 14. Με την ανάδρομη πορεία της, από τις 19, θα ξαναδείς μισοτελειωμένες υποθέσεις. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και τον απολογισμό σου. Μπορεί να αναθεωρήσεις σχετικά με μια σχέση από το παρελθόν ή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Προσοχή με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο ως τις 12 σε εντάσεις. Μείνε υποχωρητική απέναντι σε ξεσπάσματα καθώς και ένας χωρισμός είναι πιθανό σενάριο. Από τις 13, ενισχύεται η σεξουαλική σου ορμή και περνάς ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Τα Χριστούγεννα σε βρίσκουν προβληματισμένη όσον αφορά την συναισθηματική σου ζωή αλλά ταυτόχρονα και παθιασμένη. Μην πέσεις με τα μούτρα σε μια επιπόλαιη σχέση. Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 11 μπορεί να φέρει μια ρήξη σε μια σχέση που δεν πήγε ποτέ καλά. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού προς το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει μια σύγκρουση ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη σε βοηθάει να εκδηλώσεις τις έντονες επιθυμίες σου χωρίς ταμπού. Η σεξουαλική σου ζωή βρίσκεται σε καλή φάση, εκπέμπεις ερωτισμό. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα. Με την ανάδρομη κίνησή της από τις 19, θα έρθουν στην επιφάνεια παλιές ανολοκλήρωτες καταστάσεις. Τα πράγματα μπλέκονται σαν κουβάρι. Μπορεί να νιώσεις νοσταλγία για μια παλαιότερη σχέση ή έναν άνθρωπο που δεν είχες ποτέ. Μπορεί να σου επιστραφούν και κάποια χρήματα και αυτό θα σου φτιάξει τη διάθεση. Το φλερτ και τα γλυκόλογα κυριαρχούν. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο,από τις 13, προσοχή σε εντάσεις, μείνε υποχωρητική. Ο Δίας σε βοηθάει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου, δες τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Δώσε περισσότερο χώρο στο ταίρι σου και περιόρισε τις τάσεις εξάρτησης. Αν είσαι μόνη, περιτριγυρίζεσαι από πολλούς. Η πανσέληνος στις 19 στο ζώδιό σου φέρνει εξελίξεις και αλλαγές στις σχέσεις σου, κάνε υποχωρήσεις. Η συντροφικότητα σε απασχολεί πολύ. Τα Χριστούγεννα κυλούν με πάθος αλλά και νοσταλγία. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού στο τέλος της χρονιάς μπορεί να σου δημιουργήσουν φόβο και ανασφάλεια απέναντι σε απρόβλεπτα γεγονότα στις σχέσεις σου. Πάρε το χρόνο σου να ηρεμήσεις και να ανασυγκροτηθείς, να σκεφτείς και να βάλεις νερό στο κρασί σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο αναθερμαίνεις τη φλόγα του έρωτα. Οι προκλήσεις και το φλερτ κυριαρχούν αν είσαι μόνη. Γοητεύεις, έλκεις τα βλέμματα πάνω σου και δεν αποκλείεται να βρεις το άλλο σου μισό. Από τις 19 που γυρνάει ανάδρομη, μπορεί να επιστρέψουν κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν και θα χρειαστεί να κάνεις αναθεωρήσεις. Μπορεί να γυρίσεις σε μια σχέση από το παρελθόν με την οποία δεν έχει κλείσει ο κύκλος. Κάποια διλήμματα είναι πιθανά. Νέα ξεκινήματα είναι απαγορευτικά καθώς δεν θα έχουν διάρκεια. Είναι καλή περίοδος για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου. Με τον Ερμή, από τις 14 στο απέναντι ζώδιο, προσοχή στις διαφωνίες. Η σύνοδος Αφροδίτη/Πλούτωνα στις 11 και στις 25, και αυτή στο απέναντι ζώδιο, φέρνει στην επιφάνεια ζήλια και κτητικότητα. Με τον Άρη, ως τις 12, έχεις αυτοπεποίθηση και απολαμβάνεις τον έρωτα. Αυτό το μήνα, θα πάρεις αποφάσεις, θα αναθεωρήσεις συναισθήματα και επιθυμίες, εντόπισε τα λάθη σου προκειμένου να χαράξεις μια νέα πορεία. Η προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσει. Πρόσεχε πως εκφράζεις τα συναισθήματά σου,δεν είναι στιγμή για να κάνεις ώριμα βήματα. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού προς το τέλος του μήνα δημιουργεί ένα κλίμα αντιπαλότητας ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει. Κάποιες σχέσεις μπορεί να τελειώσουν.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη θα σε απασχολήσουν πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Φλερτ θα δεχτείς μέσα από τον εργασιακό χώρο. Με την ανάδρομη πορεία της, από τις 19, έρχονται στην επιφάνεια παλιές καταστάσεις από το παρελθόν και θα κάνεις αναθεωρήσεις. Θα ανανεωθείς και θα ζήσεις όμορφες ερωτικές στιγμές. Με τον Άρη, ως τις 12, προσοχή στις εντάσεις, ένας χωρισμός είναι πιθανός. Ο Δίας βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και βάζει στο μικροσκόπιο τη σχέση σου. Από τις 13, μπορεί να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Κάνεις ξεκαθαρίσματα και ο έρωτας γίνεται πρωταγωνιστής. Η σεξουαλικότητα βρίσκεται ψηλά και η φαντασία οργιάζει. Θέλεις να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς, να ξεδώσεις, να απογειωθείς. Τα συναισθήματα είναι θετικά και αισιόδοξα. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού προς το τέλος του μήνα τονίζει την αντίθεση ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει. Μπορεί να μπλέξεις σε μια σχέση που θα σε κουράσει, θα σε καταπιέσει. Κοίτα μπροστά σου και μην μπλέκεις με καταστάσεις δυσλειτουργικές. Τα θέλω σου είναι πολύ ισχυρά και μπορεί να τα σαρώσουν όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής, δέχεσαι ερωτικές προκλήσεις, φλερτ. Μπορεί να βρεις το άλλο σου μισό ή να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Το συναίσθημα, ο έρωτας, το ταίριασμα, ο αισθησιασμός αλλά και ο ρεαλισμός κυριαρχούν.Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανό σενάριο. Με την ανάδρομη πορεία της, από τις 19, έρχονται ερωτικές καταστάσεις από το παρελθόν και μπορεί να έχεις διλήμματα. Μην κάνεις νέα ερωτικά ξεκινήματα, μην εκφράζεις συναισθήματα. Μπορεί να έχεις ερωτικά μηνύματα που σε ανεβάζουν, όμως με την ανάδρομη Αφροδίτη δεν θα έχουν διάρκεια. Είναι καλό διάστημα να συζητήσεις τα κακώς κείμενα της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου και να βρεις λύσεις. Με τον Άρη, από τις 13, μπορεί να έχεις κάποιες εντάσεις άνευ ουσίας. Θα ασχοληθείς με οικογενειακά θέματα, μια συγκατοίκηση, μια μετακόμιση; Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 11 και 25 μπορεί να δημιουργήσει ζήλια και κτητικότητα. Το πάθος και η ένταση κυριαρχούν. Με το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού προς το τέλος του μήνα, μπορεί από τη μια να είσαι συντηρητική και να έχεις φοβίες, από την άλλη θέλεις να τα σπάσεις όλα και να απελευθερωθείς. Βρίσκεσαι σε φάση αλλαγών, την εύνοια θα την καταλάβεις αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη φέρνει όμορφες οικογενειακές στιγμές και σε βοηθάει να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από οικεία πρόσωπα. Με την ανάδρομη πορεία της έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν. Προσπάθησε να εκτιμήσεις σωστά τα πράγματα. Με τον Άρη, από τις 13, μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες και ταξίδια. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, όμως μην διασκορπίζεσαι. Συγκεντρώσου σε συγκεκριμένους στόχους. Η σύνοδος Αφροδίτη/Πλούτωνα στις 11 και 25 μπορεί να φέρουν ζήλια και τάσεις ελέγχου. Με τον Δία, μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο. Ο Κρόνος εξελίσσει τα πράγματα αργά και σταθερά στην ερωτική σου ζωή, σε βοηθάει να πατάς σε στέρεο έδαφος. Σου δίνει υπομονή και επιμονή για να ξεπεράσεις τα εμπόδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σου δίνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις, συγγενικά πρόσωπα. Το φλερτ κυριαρχεί. Θα αλλάξεις περιβάλλον, θα ανανεώσεις τη σχέση σου. Με την ανάδρομη πορεία της, από τις 19, παλιές γνωριμίες θα επιστρέψουν και θα σε βάλουν σε διλήμματα. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα γιατί δεν θα έχουν διάρκεια. Μπορεί να έχεις επιφυλάξεις και προβληματισμούς σχετικά με την ποιότητα και την ουσία μιας σχέσης. Προσοχή με τον Άρη στο ζώδιό σου ως τις 12. Απόφυγε τις εντάσεις με οικεία πρόσωπα, η ορμή σου είναι έντονη, απόφυγε τα ξεσπάσματα και ενίσχυσε περισσότερο το πάθος σου. Με τον Δία μπορεί να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή μπορεί να αποκτήσεις έναν απόγονο, μπορεί να θέλεις να μετακομίσεις, όμως αυτά τα επεκτατικά σχέδια προσκρούουν σε αντιρρήσεις οικογενειακών προσώπων. Τα Χριστούγεννα σε βρίσκουν αμήχανη συναισθηματικά ενώ μπορεί να νοσταλγείς μια συντροφιά από το παρελθόν. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού στο τέλος του μήνα σε κάνει να θέλεις να φύγεις από μια σχέση ή γάμο που δεν καλύπτει καμία σου ανάγκη. Με τον Ουρανό είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα σπάσεις τις αλυσίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σου σού δίνουν την ευκαιρία να περάσεις όμορφα, οι προκλήσεις δεν σταματούν, κάνεις νέες γνωριμίες. Από τις 19, η Αφροδίτη γυρνάει ανάδρομη και φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις από το παρελθόν για να τις λύσεις οριστικά. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα γιατί δεν θα έχουν διάρκεια. Τα συναισθηματικά σου είναι μουδιασμένα, πρόσεχε τις εντάσεις με κοντινά πρόσωπα λόγω οικονομικών. Ο Άρης, από τις 13 στο ζώδιό σου, σου δίνει δύναμη, ορμή, διεκδικείς ότι επιθυμείς. Εκμεταλλεύσου τον Δία για να πετύχεις τα σχέδιά σου, για να κάνεις γνωριμίες. Με τον Ερμή, ως τα μέσα του μήνα στο ζώδιό σου, είσαι επικοινωνιακή, εξωστρεφής, αισιόδοξη. Βγαίνεις,διασκεδάζεις, συζητάς. Τα Χριστούγεννα θα είναι πλούσια σε εξόδους, γνωριμίες, επαφές. Όλα πάνε καλά αρκεί να προσέξεις τις εξαπατήσεις και τα λάθη, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, πρόσεχε τις υποσχέσεις που σου δίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είσαι η πρωταγωνίστρια. Νιώθεις όμορφα, φλερτάρεις, σε φλερτάρουν, αγαπάς,αγαπιέσαι. Ανανεώνεις τη σχέση με το ταίρι σου. Με την ανάδρομη πορεία της, από τις 19, προκύπτουν καταστάσεις από το παρελθόν και πρέπει να δώσεις λύσεις. Απόφυγε νέα ξεκινήματα γιατί δεν θα έχουν διάρκεια, αντίθετα, προσπάθησε να ανανεώσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου. Μπαίνεις σε μια περίοδο ανακατατάξεων και αναθεωρήσεων στη συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί να σκεφτείς το γάμο σου, τη σχέση σου, μπορεί να περάσεις μια μεγάλη κρίση. Η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα στις 11 και 25 στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει ζήλια και τάσεις ελέγχου. Με τον Άρη, από τις 13, δημιουργείται παρασκήνιο και μπορεί να κάνεις κάτι κρυφό. Με τον Δία, από τις 29, μπορείς να πετύχεις ότι επιθυμείς. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, από τις 14, είσαι επικοινωνιακή και έχεις ευχάριστες ειδήσεις που προωθούν τα σχέδιά σου. Τα Χριστούγεννα σε βρίσκουν προβληματισμένη όσον αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες και τις σχέσεις σου και δεν αποκλείεται να δώσεις τέλος σε μια κατάσταση εξαιτίας ενός ισχυρού νέου συναισθήματος. Κλείσε πρώτα μια κατάσταση πριν ξεκινήσεις μια νέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Mε την Αφροδίτη, σε έλκουν μυστικές καταστάσεις. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον. Μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου χωρίς να τα κοινοποιείς. Με την ανάδρομη πορεία της, από τις 19, έρχονται στην επιφάνεια παλιές καταστάσεις που ζητούν λύσεις. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα γιατί δεν θα έχουν διάρκεια. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου για να έρθουν σιγά-σιγά τα καλύτερα. Μπορεί να νοσταλγείς μια σχέση από το παρελθόν που μπορεί να σε πλήγωσε αλλά εσύ την αποζητάς. Με τον Άρη, ως τις 12, να περιμένεις κάποιες εντάσεις. Ο Δίας, ως τις 28 στο ζώδιό σου, σε βοηθάει να διεκδικήσεις ότι επιθυμείς. Κλείνει ένας κύκλος χωρίς να είναι όλα ιδανικά. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, θέλεις να γνωρίσεις ανθρώπους με κοινά όνειρα και φιλοδοξίες, όμως δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο τέλος του μήνα δημιουργεί πολεμικές συνθήκες. Από τη μια, θέλεις να απαλλαχτείς από πρόσωπα και υποχρεώσεις που σε πνίγουν, από την άλλη είσαι τόσο δεσμευμένη με αυτά που η διάθεση για ανατροπή καταπνίγεται. Μπορεί να τελειώσει ένας γάμος ή να κλείσει ένας οικογενειακός κύκλος. Όμως ο Κρόνος είναι κριτής και έτσι μοιραία θα δεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Προσοχή σε γονείς και οικεία μεγαλύτερα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη κάνει ενδιαφέρουσα την κοινωνική σου ζωή. Δέχεσαι προσκλήσεις από φίλους, κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μπορεί μια φιλία να εξελιχτεί σε έρωτα. Με την ανάδρομη πορεία της, από τις 19, έρχονται στην επιφάνεια κάποιες καταστάσεις που ζητούν λύσεις. Κάποιες φιλίες μπορεί να περνούν μια κρίση. Συναισθηματικά όλα κινούνται αργά. Μπορεί να νοσταλγήσεις ένα φίλο από τα παλιά ή ανθρώπους με τους οποίους σε συνέδεαν κοινά οράματα. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα γιατί δεν θα έχουν διάρκεια. Ο Άρης, από τις 13, φέρνει εντάσεις. Μείνε υποχωρητική. Ο Δίας, από τις 29 περνάει στο ζώδιό σου, και κάθε σου επιθυμία γίνεται πραγματικότητα. Τα καλύτερα έρχονται, πραγματοποιείς φιλόδοξα σχέδια. Τα Χριστούγεννα ασχολείσαι με το σπίτι, μπορεί να περιμένεις αγαπημένα πρόσωπα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ