Follow us

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου 2022 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από την 10-14 η μοίρα.

Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους στις 28 Μαίου;

Πραγματοποιείται στην 12.20 μοίρα του Αιγόκερου και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό. Νέα Σελήνη σημαίνει νέα ξεκινήματα και η συγκεκριμένη φέρνει αλλαγές και καλές εκπλήξεις. Ξαφνικές επιτυχίες είναι πιθανές καθώς ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος, λειτουργεί στιγμιαία. Κάποιες αλλαγές θα διαμορφώσουν νέες καταστάσεις. Νέα ξεκινήματα θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, σε πρακτικά θέματα, σε πρόσωπα εξουσίας. Καλό είναι αυτό το διάστημα να βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους και να βλέπουμε όλη την εικόνα των πραγμάτων. Κάνουμε αργά και σταθερά βήματα και πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Καθώς ο κυβερνήτης της νέας Σελήνης είναι ο Κρόνος, φτάνουμε στην κορυφή με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και πίστη.

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με τη νέα Σελήνη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την καριέρα σου και την σχέση σου με ανώτερα πρόσωπα. Μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές και ανακατατάξεις στο χώρο εργασίας σου ή με ανώτερα πρόσωπα ή μπορεί κάποια πράγματα να πάνε πίσω αυτό το διάστημα. Παλεύεις για το καλύτερο, προβάλλεις τα ταλέντα σου και προσπαθείς να πετύχεις τους στόχους σου. Λαμβάνεις την εκτίμηση και τον σεβασμό των άλλων. Μπορεί να έχεις θέματα με ένα γονεικό πρόσωπο, να επανέλθουν θέματα από το παρελθόν και να γίνουν ξεκαθαρίσματα. Απόφυγε τον εγωισμό και την αλαζονεία γενικότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τις σπουδές, θέματα με το εξωτερικό, τα ταξίδια, νομικά θέματα αλλά και την κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο ή μια επαγγελματική συνεργασία με το εξωτερικό. Αλλάζει η φιλοσοφία σου,βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά και επαναπροσδιορίζεις τα σχέδιά σου. Είσαι πιο αισιόδοξη, πιο ανοιχτόμυαλη. Μπορεί να γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου ή έρχονται από μακριά. Αποκτάς νέες γνώσεις, απαραίτητες για την προσωπική σου ανάπτυξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά αλλά και ερωτικά θέματα. Μπορεί αυτό το διάστημα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλουν ή αντίθετα, μπορεί να παρουσιαστούν έκτακτα έξοδα. Επίσης, θα κάνεις ξεκαθαρίσματα σε ερωτικό επίπεδο, η επιθυμία για σεξ είναι αυξημένη. Μπορεί να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν με το οποίο υπήρχε μεγάλη χημεία στο μεταξύ σας. Μπορεί να αναστατωθείς, το πάθος είναι έντονο και δεν επιθυμείς κάτι επιφανειακό τώρα. Ψάξε τα πράγματα εις βάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που χρειάζονται διευθέτηση. Ή μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Ένας συνεργάτης αλλάζει τα δεδομένα ή υπάρχουν εμπόδια σε κάποιο σχέδιό σου; Βλέπεις στενά τις σχέσεις σου και απομακρύνεσαι από πρόσωπα που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Προσπάθησε να δημιουργήσεις μια ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες κάνοντας αυτό που επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Κάτι νέο μπορεί να ξεκινήσει στην εργασία σου, κάποιες αλλαγές μπορεί να γίνουν και να χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες. Συνάδελφοι και εργαζόμενοι σε βοηθούν. Είσαι αποδοτική και παραγωγική και βάζεις τα θεμέλια για πράγματα που πρέπει να γίνουν. Η καθημερινότητά σου τροποποιείται ενώ μπορεί να σε απασχολήσει και η φυσική σου κατάσταση. Μπορεί να κόψεις κάποιες βλαβερές συνήθειες ή να ξεκινήσεις δραστηριότητες που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη είναι ευνοική για τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά, τη διασκέδαση, το φλερτ, τα τυχερά παιχνίδια. Μπορεί να επιστρέψει ένας έρωτας από το παρελθόν ή μια νέα γνωριμία θα θυμίζει το παρελθόν. Επαναπροσδιορίζεις τα σχέδιά σου, σταθεροποιείς τη σχέση σου για να νιώσεις πιο ασφαλής. Αν είσαι μόνη, θέλεις να δημιουργήσεις μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις και περνάς ωραίες στιγμές. Προβάλλεις τα ταλέντα σου και αποκτάς φήμη και αναγνώριση. Μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα ή μπορεί μια παρεξήγηση από το παρελθόν να πρέπει να διευθετηθεί. Το σπίτι είναι το καταφύγιό σου αυτές τις μέρες, είναι η προτεραιότητά σου, θέλεις να νιώσεις ασφαλής. Το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή σου, είτε σαν ανάμνηση είτε με την επιστροφή ενός συντρόφου. Κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις σου δημιουργούν κυκλοθυμική διάθεση. Μπορεί να χρειαστεί να τακτοποιήσεις θέματα με το σπίτι ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Μπορεί να ψάχνεις ένα νέο σπίτι ή ξεκινάς να χτίζεις σπίτι ή κάνεις μια ανακαίνιση ή επισκευή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα Σελήνη αυξάνει την κινητικότητα, κάνεις πολλές μετακινήσεις, μπορεί να πάς μια εκδρομή. Η επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα βελτιώνεται. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες εξομαλύνονται. Αλλάζεις τον τρόπο σκέψης σου, επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου, οργανώνεις καλύτερα τα σχέδιά σου. Σκέφτεσαι λογικά και πρακτικά, οι ιδέες σου είναι αποδεκτές από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τα οικονομικά σου. Κάτι φαίνεται να αλλάζει στο εισόδημά σου, μπορεί να έχεις κάποια έκτακτα έξοδα που θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια επένδυση ή μια αγορά. Προσπαθείς να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου για να έχεις περισσότερα κέρδη και να νιώσεις ασφαλής. Διαχειρίσου σωστά το εισόδημά σου. Μπορεί να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις σχετικά με το τι αξίζει πραγματικά για σένα. Έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Έρχεσαι πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, ξεκαθαρίζεις καταστάσεις με πρόσωπα εξουσίας ή πατρικές φιγούρες. Μπορεί να νιώθεις πίεση στον επαγγελματικό τομέα. Πάρε το χρόνο σου για να επαναπροσδιορίσεις τα σχέδιά σου. Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται και ανταμείβεσαι για όσα έχεις κάνει. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε προσωπική ή επαγγελματική ζωή, καλύτερο, πιο ελπιδοφόρο. Μια νέα σελίδα ανοίγει στη ζωή σου, αλλάζει η στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη σου ζητά να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις. Κάνε μια απόδραση για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Το παρελθόν επιστρέφει, μπορεί να θέλεις να απεμπλακείς από φοβίες και ανασφάλειες. Κάνε έναν απολογισμό, άκου περισσότερο το ένστικτό σου για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Διώξε τη θλίψη και τον πόνο που νιώθεις μέσα σου εξαιτίας μιας απώλειας ή προδοσίας. Μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις τέλος σε μια σχέση που δεν λειτουργεί. Αναζητάς τη μοναξιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα Σελήνη επηρεάζει τις φιλίες, την κοινωνικότητα, τους στόχους σου. Μπορεί να επαναπροσδιορίσεις κάποια σχέδιά σου ή να αναθεωρήσεις κάποιες φιλίες σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επανεμφανίζονται στη ζωή σου και ξεκαθαρίζεις σχέσεις. Κάποια επαγγελματικά θέματα απαιτούν το χρόνο σου. Νέες φιλίες θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Μπορεί να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα, κάνεις θυσίες για ένα συλλογικό καλό, είσαι φιλάνθρωπη και προσφέρεις εθελοντικά βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ