Follow us

Ερωτικές εξελίξεις τον πρώτο μήνα του χρόνου | Πώς θα είναι η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό το μήνα;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

couple iStock

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται στο διανοητικό ζώδιο του Υδροχόου ως τις 25 ενώ από τις 14 γυρνάει ανάδρομος. Η Αφροδίτη, στο λογικό ζώδιο του Αιγόκερου, είναι και αυτή ως τις 29, ανάδρομη. Ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη ως τις 24.

ΚΡΙΟΣ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη, οι ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν συνεχίζονται, και είναι μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Θα φανεί αν έπραξες σωστά όταν γυρίσει στην ορθή της πορεία. Νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται ως τις 29, απόφυγε συναισθηματικά δεσίματα και ειδύλλια. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στο τέλος του μήνα μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα αμφιβόλου διάρκειας. Ο Άρης, από τις 25, μπορεί να φέρει εντάσεις. Μείνε υποχωρητική. Η πανσέληνος στις 17 είναι συναισθηματική, σε φέρνει κοντά στην οικογένειά σου ή σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις οικογένεια. Είναι μέρες τρυφερότητας, αγάπης και έντονης διαίσθησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν, με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό ή έρχονται από μακριά. Τα πράγματα εξελίσσονται αργά. Ο Άρης ενισχύει την σεξουαλικότητά σου παραβλέποντας τα ταμπού αφού το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η σαρκική απόλαυση. Όταν γυρίσει σε ορθή πορεία η Αφροδίτη θα φανεί αν χειρίστηκες σωστά τις προκλήσεις που δέχτηκες. Απόφυγε νέα ξεκινήματα αυτό το μήνα. Η σχέση σου θα δυναμώσει αν στηρίζεται σε γερά θεμέλια, διαφορετικά, θα φανούν οι ρωγμές. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα και έντονα σκιρτήματα. Ο ανάδρομος Ερμής είναι ιδανικός για να κάνεις μια ενδοσκόπηση, για ποιο λόγο συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στη ζωή σου; Που σε στρέφει το σύμπαν;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη, οι σεξουαλικές σου επιθυμίες είναι έντονες. Το πάθος, η ζήλια, η κτητικότητα και ο έλεγχος προς το ταίρι σου είναι μεγάλα ή μπορεί να τα δέχεσαι εσύ αυτά από το ταίρι σου. Κάποιες αναθεωρήσεις είναι πιθανές, προσοχή στις παρεξηγήσεις. Οι σχέσεις είναι τεταμένες. Όταν γυρίσει σε ορθή πορεία, θα δεις αν χειρίστηκες σωστά τις προκλήσεις που δέχτηκες. Νέα ξεκινήματα είναι απαγορευτικά. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, μείνε υποχωρητική και μακριά από εντάσεις. Μια ρήξη ή μια απομάκρυνση είναι πιθανά σενάρια. Από τις 25, η σεξουαλική σου ορμή εκτονώνεται χωρίς ταμπού, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η σαρκική ηδονή. Η πανσέληνος στις 17 θα σου θυμίσει πως τα συναισθήματα δεν καλύπτονται με αγορές και υπερκατανάλωση αλλά με αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο δημιουργεί διλήμματα. Απόφυγε να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να κάνεις μια νέα αρχή σε παλιά κατάσταση. Κλείσε εκκρεμότητες, κάνε αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου δίνοντας ευκαιρίες καλυτέρευσης και αναζωπύρωσης. Μπορεί να αναπολείς σχέσεις από το παρελθόν και να μην μπορείς να αλλάξεις το παρόν. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο Πλούτωνας εκεί, φέρνουν κοντά σου ανθρώπους που ασκούν εξουσία, μπορεί να εξαρτάσαι οικονομικά από αυτούς ή μπορεί να σε χειρίζονται, να σε χειραγωγούν. Όταν θα γυρίσει σε ορθή πορεία, θα δεις αν χειρίστηκες σωστά τις προκλήσεις που δέχτηκες. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στο τέλος του μήνα φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, εκπλήξεις και σκιρτήματα. Με τον Άρη, από τις 25 στο απέναντι ζώδιο, προσοχή στις εντάσεις. Η πανσέληνος στις 17 στο ζώδιό σου σε κάνει ευαίσθητη, τρυφερή. Οι σημαντικές σχέσεις σου έρχονται στο προσκήνιο για να μείνει στη ζωή σου ότι έχει ουσία.

ΛΕΩΝ

Με την ανάδρομη Αφροδίτη έρχονται προκλήσεις από το παρελθόν μέσα από τον εργασιακό χώρο. Απόφυγε να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να κάνεις μια νέα αρχή σε παλιά κατάσταση, μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Κλείσε εκκρεμότητες και κάνε αναθεωρήσεις στη σχέση σου για να αναθερμάνεις τη φλόγα του έρωτα. Μπορεί η ερωτική σου ζωή να είναι βαλτωμένη ή μπορεί να περνάς μια κρίση στη σχέση σου. Όταν γυρίσει σε ορθή πορεία, θα δεις αν χειρίστηκες σωστά τις καταστάσεις. Η σχέση σου θα δυναμώσει αν στηρίζεται σε γερές βάσεις, διαφορετικά, θα φανούν οι ρωγμές. Με τον Άρη, ως τις 24, είσαι η πρωταγωνίστρια στο ερωτικό παιχνίδι, ο έρωτας αναθερμαίνεται. Η σεξουαλική σου ζωή βρίσκεται στην κορυφή και σου εξασφαλίζει στιγμές απόλαυσης. Με τον ανάδρομο Ερμή,απόφυγε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο, μπορεί να βγάλεις λανθασμένα συμπεράσματα. Η πανσέληνος στις 17 σε φορτίζει συναισθηματικά προκαλώντας νοσταλγία και την αίσθηση του ανικανοποίητου. Μην στρέφεις τη ματιά σου σε φαντάσματα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει ερωτικές προκλήσεις από το παρελθόν. Μην ξεκινήσεις αυτό το μήνα κάτι καινούργιο, όλα προχωράνε αργά και νιώθεις πως η τύχη σε έχει εγκαταλείψει. Κλείσε εκκρεμότητες και κάνε αναθεωρήσεις στη σχέση σου για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του έρωτα. Μπορεί να επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος, μπορεί να αναζητάς ανθρώπους που σε έχουν σημαδέψει στο παρελθόν, μπορεί να νοσταλγείς. Όταν γυρίσει σε ορθή πορεία, θα δεις αν χειρίστηκες σωστά τους πειρασμούς. Προσοχή στις εντάσεις με τον Άρη, ως τις 24. Μείνε υποχωρητική. Κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σε εξαπατήσει ή να σε παραπλανήσει. Μια μετακίνηση τώρα δεν θα σου βγει σε καλό. Από τις 25, η ερωτική σου ζωή αναθερμαίνεται. Νιώθεις πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στο τέλος του μήνα φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και σκιρτήματα. Τα πράγματα θα προχωρήσουν πιο γρήγορα τον επόμενο μήνα. Η πανσέληνος στις 17 είναι ιδανική για να συναντήσεις φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη δημιουργεί ένα ζεστό οικογενειακό κλίμα και φέρνει ερωτικές προκλήσεις μέσα από οικογενειακά τραπέζια. Στην ανάδρομη πορεία της θα έχεις επιστροφές από το παρελθόν και θα κάνεις αναθεωρήσεις. Απόφυγε νέα ξεκινήματα, λύσε τις διαφορές που έχεις με το ταίρι σου αναζωπυρώνοντας τη φλόγα του έρωτα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια μετακόμιση ή να συγκατοικήσεις. Από τη μια πλευρά, είσαι ενθουσιασμένη, από την άλλη, νιώθεις ανασφάλεια. Κράτα χαμηλούς τόνους με οικεία πρόσωπα, μπορεί οι σχέσεις σας να βρίσκονται σε σημείο καμπής, να επιδιώκεις αλλαγές αλλά και να παρασύρεσαι σε λάθη από το παρελθόν που σου έχουν κοστίσει. Με τον Άρη, από τις 25, υπάρχουν εντάσεις και θα πρέπει να μείνεις υποχωρητική. Με τον ανάδρομο Ερμή, το επικοινωνιακό χάος μπορεί να πλήξει τις οικογενειακές σχέσεις. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις ως προς το ποιοι παραμένουν στη ζωή σου και ποιοι όχι. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στο τέλος του μήνα φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και ευχάριστες εκπλήξεις. Η καρδιά σου αυτή τη χρονιά είναι ο καλύτερος οδηγός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει επιστροφές από το παρελθόν μέσα από ένα ταξίδι, μια μετακίνηση ή μέσω ενός φίλου. Θα κάνεις αναθεωρήσεις και θα λύσεις μικρές διαφορές στη σχέση σου για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του έρωτα. Μην ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Όταν γυρίσει σε ορθή πορεία, θα δεις αν χειρίστηκες σωστά τις προκλήσεις. Η σχέση σου μπορεί να δυναμώσει αν στηρίζεται σε γερά θεμέλια ενώ αν οι βάσεις δεν είναι γερές, οι ρωγμές θα φανούν. Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία με οικεία πρόσωπα. Δεν συνεννοείσαι σε ουσιαστικό επίπεδο. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στο τέλος του μήνα φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και σκιρτήματα. Είσαι πιο δυναμική, πιο αποφασιστική. Βέβαια, οι ανατροπές δεν λείπουν, κάτι θα σε βρει απροετοίμαστη και η σχέση σου θα περάσει από μια σύντομη κρίση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου ως τις 24, η σεξουαλική ορμή ενισχύεται και διεκδικείς ότι επιθυμείς. Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει ερωτικές επιστροφές και αναθεωρήσεις, μην ξεκινάς κάτι καινούργιο αυτό το μήνα. Λύσε τις διαφορές με το ταίρι σου για να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του έρωτα. Μην επενδύεις σε καταστάσεις θολές,διπλές και μπερδεμένες. Μην κάνεις στους άλλους ότι δεν θέλεις να σου κάνουν. Όταν επιστρέψει στην ορθή της πορεία, θα δεις αν χειρίστηκες σωστά τις προκλήσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στο τέλος του μήνα φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και κεραυνοβόλους έρωτες. Με τον Δία, μπορεί να μετακομίσεις ή να αποκτήσεις έναν απόγονο. Η οικογένεια είναι το καταφύγιό σου. Ο ρομαντισμός, ο ερωτισμός, η τρυφερή διάθεση, η επιθυμία να ζήσεις το παραμύθι είναι πιθανά σενάρια. Η πανσέληνος στις 17 δυσκολεύει την επικοινωνία αλλά και τα κοινά οικονομικά. Η κτητικότητα, η εμμονή, η οικειότητα έρχονται στην επιφάνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού δίνει αυτοπεποίθηση, δέχεσαι ερωτικές προκλήσεις. Στην ανάδρομη πορεία της, να περιμένεις επιστροφές από το παρελθόν και αναθεωρήσεις. Μην ξεκινάς κάτι καινούργιο γιατί δεν θα έχει διάρκεια. Λύσε τις διαφορές με το ταίρι σου. Τα συναισθήματα τώρα είναι εγκλωβισμένα, προτιμάς την αναπόληση παρά την επίλυση προβλημάτων. Η λογική σου θα χρειαστεί να παλέψει με αναμνήσεις και καταπιεσμένες σωματικές και ψυχικές επιθυμίες. Θα πρέπει να επιλέξεις τι θα ξεφορτωθείς και τι θα κρατήσεις για να εξελιχτείς. Η διαδικασία δεν είναι εύκολη, υπάρχουν απρόοπτα. Όταν γυρίσει σε ορθή πορεία, θα δεις αν έπραξες σωστά. Ο Άρης, από τις 25 στο ζώδιό σου, ενισχύει τη σεξουαλική σου ορμή, είσαι ακαταμάχητη. Απόφυγε όμως τις εντάσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στο τέλος του μήνα φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες και σκιρτήματα. Η πανσέληνος στις 17 στο απέναντι ζώδιο θα μεγεθύνει το συναισθηματικό αδιέξοδο καθώς έρχεσαι αντιμέτωπη με δυσλειτουργικές σχέσεις. Βάλε βαθιά το μαχαίρι στην πληγή αν θες να προχωρήσεις μπροστά. Καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις επιτείνονται με τον ανάδρομο Ερμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη κινείσαι παρασκηνιακά, κρατάς κρυφή την προσωπική σου ζωή. Με την ανάδρομη πορεία της μπορεί να έχεις επιστροφές από το παρελθόν και να κάνεις αναθεωρήσεις. Συναισθηματικά είσαι μπλοκαρισμένη, μπορεί να κυνηγάς φαντάσματα του παρελθόντος και να απομονώνεσαι στο δικό σου κόσμο, θέλεις να μείνεις μόνη. Μην ξεκινάς κάτι καινούργιο, προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου και όταν επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα δεις αν έπραξες σωστά. Αν η σχέση σου είναι γερή θα δυναμώσει, διαφορετικά θα φανούν οι ρωγμές. Έχεις τη μεγάλη εικόνα για το τι συμβαίνει στη ζωή σου. Υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια για να λυθούν. Με τον Άρη, από τις 25, η παρασκηνιακή δράση αυξάνεται. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη φέρνει ερωτικές προκλήσεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή με ένα φίλο. Στην ανάδρομη πορεία της, θα έχεις ερωτικές επιστροφές και θα κάνεις αναθεωρήσεις. Μπορεί να κάνεις και ξεκαθαρίσματα με φίλους και ομάδες. Μην ξεκινάς νέες καταστάσεις, λύσε τις διαφορές με το ταίρι σου και με την ορθή της πορεία, θα δεις αν έπραξες σωστά. Με τον Άρη, ως τις 24, θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις και θα πρέπει να είσαι υποχωρητική. Με τον ανάδρομο Ερμή, προσοχή στο παρασκήνιο και τις ψευδές ειδήσεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στο τέλος του μήνα φέρνει σκιρτήματα και ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Δίας στο ζώδιό σου φέρνει επέκταση και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Η πανσέληνος στις 17 φέρνει μια ερωτική ιστορία, είναι σίγουρο πως αν είσαι μόνη, θα συναντήσεις τον έρωτα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ