Follow us

Πως θα εξελιχτούν τα ερωτικά του Μαρτίου;

Ο πλανήτης της αγάπης αλλά και της δράσης και της σεξουαλικότητας διανύουν το πρωτότυπο και ανατρεπτικό ζώδιο του Υδροχόου.

Τελικά η αγάπη είναι ο γερασμένος έρωτας; iStock

Πώς θα εξελιχτούν οι έρωτες τον πρώτο μήνα της άνοιξης; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Βγαίνεις, περιτριγυρίζεσαι από φίλους και δένεσαι συναισθηματικά με ανθρώπους που έχεις κοινά ιδανικά και απόψεις. Ο Άρης σε βοηθάει να πάρεις πρωτοβουλίες. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις το ταίρι σου μέσα από τον φιλικό σου κύκλο ή μια φιλία μπορεί να μετατραπεί σε έρωτα. Με τον Ερμή, από τις 10, προσοχή στο παρασκήνιο. Απόφυγε τις εκμυστηρεύσεις σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά και το κουτσομπολιό,κράτα τα χαρτιά σου κλειστά. Με το τετράγωνο Άρη/Ουρανού το τελευταίο δεκαήμερο, θα μπορούσε μια φιλική σχέση να οδηγηθεί στο τέλος της.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη δεν προσφέρει πολλά αυτό το μήνα σε ερωτικό επίπεδο. Μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο αντισυμβατικό, διαφορετικό από εσένα, που άλλοτε δεν σε ενδιέφερε καθόλου. Το να εμπλακείς συναισθηματικά με κάτι απαγορευμένο δεν σε ωφελεί. Οι λάθος επιλογές συντρόφου είναι μεγάλο θέμα αυτό το μήνα και μπορεί να το πληρώσεις ακριβά, θα χάσεις το χρόνο σου. Μακριά από το παρελθόν, από ανθρώπους ιδιόρρυθμους, ιδιότροπους, προβληματικούς, από άτομα δεσμευμένα ή μπλεγμένα σε περίεργες καταστάσεις. Με την πανσέληνο στις 18, τα συναισθήματα είναι περίεργα και αμφιλεγόμενα. Το τελευταίο δεκαήμερο,Αφροδίτη/Άρης τετραγωνίζουν με Ουρανό. Συναισθηματικά μπλεξίματα μπορεί να δημιουργήσουν μια κρίση και να απογοητευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με Αφροδίτη/Άρη, η περίοδος είναι γεμάτη δράση και έρωτα, οι εξελίξεις τρέχουν. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο που μένει μακριά ή που είναι διαφορετικό από εσένα, πιο ιδιόρρυθμο. Άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να ταξιδέψεις, να μορφωθείς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα και δεν θα δυσκολευτείς να επιβάλλεις τους δικούς σου ρυθμούς και τρόπους. Μείνε ψύχραιμη μόνο τις τελευταίες μέρες του μήνα και θα ανταμειφθείς. Η πανσέληνος στις 18 μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια. Πρόσεχε μην σωματοποιήσεις αυτό το ψυχικό βάρος και την πίεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με Αφροδίτη/Άρη, μπορεί να υπάρχει σκοτάδι στην προσωπική σου ζωή ή αδιέξοδο, ειδικότερα αν βρίσκεσαι σε σχέση. Μπορεί να νιώσεις πως το ταίρι σου σε ελέγχει και είναι δύσκολο να επαναστατήσεις και να κόψεις τον ομφάλιο λώρο γιατί είσαι έντονα εξαρτημένη. Σκέψου αν αξίζει να κουβαλάς κάτι που σε βαραίνει. Ο Δίας ευτυχώς βρίσκεται στο πλευρό σου και σου δίνει ευκαιρίες και αισιοδοξία. Το σενάριο για το μέλλον είναι πολύ καλύτερο από όσο φαντάζεσαι. Ρίσκαρε, τόλμα, εξερεύνησε αχαρτογράφητα εδάφη για να πας μπροστά. Ο μήνας αυτός σε οδηγεί στη ζωή που θέλεις και έχεις ονειρευτεί. Πάρε δύναμη και φόρα. Προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα για εντάσεις με φίλους.

ΛΕΩΝ

Αφροδίτη/Άρης βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο και αυτή η σύνοδος μπορεί να κάνει έντονα τα συναισθήματα για το ταίρι σου ή μπορεί να δημιουργήσει ενδιαφέρον για θέματα συντροφικότητας, να θέλεις να μάθεις τα πάντα για τον άλλο. Μπορεί πάλι να νιώσεις μια δυσφορία, μια απογοήτευση ή να νιώσεις πολύ εξαρτημένη από το σύντροφό σου και να μην μπορείς να κινηθείς χωρίς αυτόν, μπορεί να χάσεις τον ύπνο σου και να μην μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες. Το τελευταίο δεκαήμερο, το τετράγωνο των δυο πλανητών με τον Ουρανό, θα φέρει εντάσεις, διάθεση για ρίσκο και απερισκεψίες ή μια κρίση στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με Αφροδίτη/Άρη μπορεί να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο μέσα από τον επαγγελματικό χώρο με ένα πρόσωπο που δουλεύεις μαζί του, που είναι διαφορετικό από εσένα, έχει πρωτότυπες ιδέες και σκέψεις και παίρνει ασυνήθιστες πρωτοβουλίες. Μπορεί αυτή η σχέση να έχει καρμικό χαρακτήρα. Η γνωριμία αυτή μπορεί να γίνει και μέσα από την καθημερινότητά σου. Μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σε χαροποιούν αλλά δημιουργούν ένα ήρεμο κλίμα. Προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο καθώς αυτοί οι δυο πλανήτες θα τετραγωνίσουν με Ουρανό και μπορεί να φέρουν μια ρήξη, ένα καβγά ή μια άσχημη εξέλιξη. Η σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου προς το τέλος του μήνα θα αποκαταστήσει την τάξη, φέρνει καλύτερη οργάνωση και πιο τεχνοκρατική αντιμετώπιση των καταστάσεων. Η πανσέληνος στις 18 στο ζώδιό σου σε κάνει υπερευαίσθητη και ίσως αναποφάσιστη. Η ρευστότητα και η αβεβαιότητα που εκπέμπεις μπορεί να αποθαρρύνουν το πρόσωπο που βρίσκεται απέναντί σου.

ΖΥΓΟΣ

Αφροδίτη/Άρης σε βοηθούν να δεις τα πράγματα πιο ερωτικά και ανέμελα.Μπορεί να έχεις πιεστεί αρκετά, όμως τώρα αισιοδοξείς, βλέπεις τα πράγματα πιο χαρούμενα και έλκεις αντίστοιχες καταστάσεις. Κάνεις νέες γνωριμίες, ερωτεύεσαι, εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου, να κάνεις ένα γάμο, να κάνεις σχέδια για το μέλλον με το ταίρι σου, να αποκτήσεις έναν απόγονο. Αν είσαι μόνη, θα γοητευτείς, θα βρεις ίσως το ιδανικό ταίρι με ένα πρόσωπο διαφορετικό από εσένα, πιο ιδιόρρυθμο, με διαφορετική κουλτούρα. Προς το τέλος του μήνα θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και δέσμευση. Η σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου κλείνει προβληματικές καταστάσεις και φέρνει δικαιοσύνη. Η πανσέληνος στις 18 φέρνει ατονία στη δράση, παραίτηση, μαλθακότητα, ίσως και ψυχοσωματικά συμπτώματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφροδίτη/Άρης μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στην οικογένεια, με αρκετά έντονα ξεσπάσματα, απρόσμενα και ανεξέλεγκτα. Μπορεί να είσαι πιο κτητική και να δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις καταστάσεις που απαιτούν άμεσες αντιδράσεις, χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου την στιγμή που χρειάζονται μεθοδευμένες κινήσεις. Ωστόσο, προς το τέλος του μήνα και μέσα στον Απρίλιο,η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα θα φέρει μοναδικές εξελίξεις στη ζωή σου στον ερωτικό τομέα αλλά και σχετικές με παιδιά, δημιουργικά σχέδια, αγαπημένα πρόσωπα. Οι επιθυμίες σου θα ικανοποιηθούν και αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τα οικογενειακά προβλήματα, η άνοιξη θα είναι γεμάτη με ευχάριστα γεγονότα και υπέροχες εξελίξεις. Μείνε μακριά από ανθρώπους που έχουν χάσει τη θέση τους στην καρδιά σου και στο μέλλον σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφροδίτη/Άρης φέρνουν νέες δυναμικές εμπειρίες, ευχάριστες συναντήσεις και ειδήσεις, προτάσεις για εκδρομές, ρομαντικές γνωριμίες, μετακινήσεις και γενικά μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο και η καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά. Ο Δίας δημιουργεί καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον που είναι υπερβολικές και κουραστικές. Μπορεί να νιώσεις πως οι πολλές υποχρεώσεις βαραίνουν την πλάτη σου, υπάρχουν εντάσεις και νεύρα και θα πρέπει να θέσεις νέα δεδομένα. Ο Κρόνος σε βοηθά να συγκεντρωθείς, να βάλεις στόχους, να οργανωθείς. Αν αποφύγεις τις φασαρίες και τους διαπληκτισμούς το τελευταίο δεκαήμερο, θα έχεις λιγότερες απώλειες και θα βρεις λύσεις. Μπορεί να μην λήξει ευχάριστα μια ιστορία, θα έχει όμως δίκαιο τέλος, μακροπρόθεσμα ωφέλιμο. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ με την πανσέληνο στις 18.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με Αφροδίτη/Άρη στηρίζεις ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη. Τώρα θα δεις αν η επένδυση που έκανες σε ένα πρόσωπο είναι σωστή. Η πανσέληνος στις 18 σε ξεσηκώνει να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου, να περάσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Γίνε πιο επικοινωνιακός και πιο ανοιχτός και δεν θα χάσεις. Ο Δίας σου δίνει ευκαιρίες για μετακινήσεις, συζητήσεις, αποφάσεις. Δίας/Ποσειδώνας προς το τέλος του μήνα δίνουν πνοή σε φιλόδοξα σχέδια που ονειρευόσουν. Το διάστημα είναι ευνοϊκό για όσους έχουν παιδιά ή θέλουν να αποκτήσουν. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφροδίτη/Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σου και δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να ζήσεις ένα κεραυνοβόλο έρωτα και η καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά, δεν θα μπορέσεις να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί να εμπλακείς σε έντονες καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν ακόμα και σε ένα χωρισμό. Ένταση και πάθος κυριαρχούν. Έχεις ζυγίσει τα συναισθήματά σου και η πορεία θα εξελιχθεί με βάση το πόσο αληθινά είναι αυτά που νιώθεις και πόσο έτοιμη είσαι για να τα υπερασπιστείς. Το τελευταίο δεκαήμερο, με τους δυο αυτούς πλανήτες να τετραγωνίζουν τον Ουρανό, να περιμένεις συναισθηματικές εξάρσεις που δεν θα μπορείς να ελέγξεις, μπορεί να μπλέξεις συναισθηματικά και να εκτεθείς, να έρθεις σε δύσκολη θέση. Κρυφές καταστάσεις, παρασκήνιο, παιχνίδια εξουσίας και ψέματα δεν έχουν χώρο πια στη ζωή σου. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε βοηθά να σταθεροποιηθείς στη σχέση σου, μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο. Ευνοούνται οι ώριμες σχέσεις που στηρίζονται στην αγάπη και την αλήθεια, αυτές που στηρίζονται σε γερά θεμέλια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε βοηθά πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, να αρπάξεις ευκαιρίες, να κάνεις σχέδια. Η σύνοδός του με τον Ποσειδώνα προς το τέλος του μήνα θα φέρει ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Η φαντασία και η διαίσθηση κυριαρχούν. Ο έρωτας είναι παρών, οι γνωριμίες είναι απρόβλεπτες και ενδιαφέρουσες, το φλερτ είναι απολαυστικό. Με τον Ερμή, από τις 10, και αυτόν στο ζώδιό σου, μπορεί να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, ρομαντικές αποδράσεις με το ταίρι σου. Λάμπεις, είσαι αισιόδοξη, δημιουργική. Με Αφροδίτη/Άρη, μπορεί να ζεις παρασκηνιακούς, θολούς έρωτες ή μπορεί να εμπλακείς σε μια μυστική σχέση και να εκτεθείς. Μην δίνεις αφορμές για σχόλια, κράτα χαμηλό προφίλ. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να πληγωθείς ξύνοντας πληγές του παρελθόντος ή μπορεί ένα μεγαλύτερο πρόσωπο, ηλικιωμένο να σε προβληματίσει. Μπορεί να σου μιλήσει σκληρά αλλά αν το ακούσεις, θα έχεις μακροπρόθεσμα οφέλη. Με την πανσέληνο στις 18 μπορεί να έχεις δίλημμα στη σχέση σου, μπορεί να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δυο πρόσωπα. Τι γίνεται μέσα σου; Είσαι αποφασισμένη και ξεκάθαρη;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ