Follow us

Ζώδια | Πώς θα εξελιχτεί η επαγγελματική και οικονομική μας ζωή αυτό το κρίσιμο διάστημα;

Επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις.

office iStock

Πώς θα εξελιχτεί η επαγγελματική και οικονομική μας ζωή αυτό το κρίσιμο διάστημα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, τρέξε να κλείσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Μείνε ψύχραιμη καθώς θα συναντήσεις εμπόδια τουλάχιστον ως τις 20 που είναι ανάδρομος ο Ερμής. Σύνεση και υπομονή. Μείνε διπλωματική προκειμένου να καταφέρεις να διαπραγματευτείς τα συμφέροντά σου. Βρες τρόπους για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν και για να σταθεροποιήσεις το εισόδημά σου. Βάλε προτεραιότητες και μην βιάζεσαι. Αν και η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου, μην υποτιμάς τις δυνατότητες των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα σε απασχολεί έντονα η καριέρα, μπορεί να πάρεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Λύσε τα προβλήματά σου και τακτοποίησε τις εκκρεμότητες. Πολλά θετικά πράγματα θα συμβούν. Βάλε τα θεμέλια για αλλαγές, για κάτι καινούργιο, για προώθηση καθυστερημένων σχεδίων. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι συνεπής αλλά να ζητάς το ίδιο και από τους άλλους. Τα απρόοπτα είναι πιθανά. Μην δέχεσαι καταστάσεις που ξεφεύγουν από τη λογική. Εξέτασε προσεκτικά συμφωνίες και υπογραφές. Κάποια εμπόδια στις συναλλαγές σου είναι πιθανά λόγω ανάδρομου Ερμή ως τις 20.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εξέτασε προσεκτικά τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Θέλεις να αξιοποιήσεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου αλλά ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 20, φέρνει καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Φρόντισε να καλύψεις τα κενά στο αντικείμενό σου και μην βιάζεσαι παραβλέποντας τους άλλους. Οικονομικά, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου, όμως πρέπει να βρεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Έχεις νέες ιδέες για να επιλέξεις διαφορετικές λύσεις από αυτές που ακολουθείς ως τώρα. Πάρε συμβουλές από ειδικούς και μην ρισκάρεις. Οργανώσου απέναντι σε εξωτερικούς παράγοντες και την γενικότερη ανασφάλεια που επικρατεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσα προβλήματα και αν συναντάς, θα πρέπει να συνεχίσεις να στηρίζεις το αντικείμενό σου. Καλλιτεχνικά και δημιουργικά εγχειρήματα ευνοούνται, τα σχέδιά σου προωθούνται. Οργανώσου, δες τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου. Βρες ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τη δουλειά σου. Τακτοποίησε εκκρεμή ζητήματα. Ο μήνας δεν ευνοεί ιδιαίτερα τα οικονομικά σου. Προσπάθησε περισσότερο να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου και να αποφύγεις απρόοπτα από τρίτους. Παρόλα αυτά, δεν χάνεις την μαχητικότητα και την αποφασιστικότητά σου. Αν δηλώσεις τη θέση σου, οι άλλοι θα αναθεωρήσουν.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα έχεις όλα τα περιθώρια για να βελτιώσεις την εργασία σου, βάλε τα σχέδιά σου σε εφαρμογή. Μην πράττεις συναισθηματικά, πρέπει να πάρεις αποφάσεις εν ψυχρώ. Έχεις μάθει να κάνεις υπομονή και ξέρεις να διαφυλάττεις τα συμφέροντά σου. Βρίσκεις λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Προχώρα μόνη σου καθώς μπορεί οι υπόλοιποι να μην σε κατανοούν ή να μην είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. Βάλε νερό στο κρασί σου και οργανώσου σωστά για να φτάσεις τους στόχους σου. Οικονομικά, απόφυγε τις σπατάλες και τήρησε τις συμφωνίες σου. Μην ρισκάρεις, κινήσου εκ του ασφαλούς. Υπερασπίσου τις επιλογές σου και βρες τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί αυτό το διάστημα να έχεις πολλά στο μυαλό σου, οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες. Προσοχή καθώς μπορεί να υπάρχει ανταγωνισμός. Εξελίσσεσαι και μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές οι οποίες θα προκαλέσουν αντιδράσεις που μπορεί να δυσκολευτείς να διαχειριστείς. Κινήσου με στρατηγική και μην αναλαμβάνεις ευθύνες άλλων. Οικονομικά, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις πολλές προσπάθειες για να διευθετήσεις ένα θέμα. Συμβιβάσου αν πρέπει, αξιολόγησε την κατάσταση σωστά. Μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου και έλεγξε τις υποσχέσεις που σου δίνουν. Κάποια έκτακτα οικογενειακά έξοδα είναι πιθανά.

ΖΥΓΟΣ

Δουλεύεις πολύ, το πείσμα σου είναι μεγάλο, είσαι ευέλικτη και χειριστική. Έχεις ξεχωρίσει τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν και δεν επιτρέπεις σε κανέναν να καταστρέψει ότι έχεις καταφέρει ως τώρα. Έρχονται αλλαγές, κάνε επαφές με χρήσιμους ανθρώπους, πάρε πληροφορίες και γίνε περισσότερο δημιουργική. Οικονομικά, να είσαι προσεχτική και προνοητική καθώς μπορεί να έχεις εισοδήματα αλλά αυτά να μην είναι σταθερά. Δεν είσαι άνετη ακόμα. Μείνε διπλωματική, κάνε έναν διακανονισμό και προγραμμάτισε τις επόμενες κινήσεις σου. Έχεις ακόμα έξοδα από παλιές υποχρεώσεις και θα πρέπει να προβλέψεις ακυρώσεις και ανατροπές λόγω ανάδρομου Ερμή, ως τις 20.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προβάλλεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου. Κάνε προσεκτικά βήματα για να αποφύγεις παγίδες. Μείνε προσγειωμένη και οργανωτική για να αποφύγεις εμπόδια. Έχεις διεξόδους απέναντι σε δύσκολες καταστάσεις και αστάθμητους παράγοντες. Μπορεί με τον ανάδρομο Ερμή, ως τις 20, να έχεις κάποιους περιορισμούς, να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις απαραίτητες για τα σχέδιά σου. Μην πιέζεις τα πράγματα να γίνουν γρήγορα. Οικονομικά, έχεις περιθώρια εξέλιξης, όμως δίνεις προτεραιότητα σε άλλα ζητήματα που σε επηρεάζουν ψυχολογικά και δεν έχεις όρεξη να κινηθείς. Μην αποκαρδιώνεσαι αν οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που θα ήθελες. Συνέχισε τις προσπάθειές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δουλειά σου προσφέρει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Πείθεις με τις απόψεις σου και φέρνεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, ως τις 20, επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου. Κινήσου με σχέδιο και πάρε πληροφορίες. Μπορεί κάποιες συνεργασίες σου να σε προβληματίσουν και να πρέπει να τις σταματήσεις αν δεν αποδίδουν τα δέοντα. Επαγγέλματα σχετικά με την επικοινωνία ευνοούνται. Οικονομικά, να είσαι συνετή. Μπορεί να νιώθεις μπερδεμένη, όμως θα βρεις την άκρη. Θα ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και θα βρεις συμφέρουσες λύσεις, λειτούργησε μεθοδικά. Απόφυγε τις σπατάλες και μην αφήνεις ατακτοποίητες υποχρεώσεις. Ο Άρης σε στηρίζει, έχεις αυτοπεποίθηση, τόλμη, πειθώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οργανώνεις τις κινήσεις σου και αφιερώνεις χρόνο στην εξέλιξή σου. Δεν είναι βέβαια και η καλύτερη εποχή για επέκταση να ξέρεις. Όμως εσύ τηρείς τα καθήκοντά σου και παίρνεις δύσκολες αποφάσεις με επείγοντα χαρακτήρα. Έχεις ευθύνες και μπορεί κάποια πράγματα να πάνε να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Είσαι πάντα ψύχραιμη και βρίσκεις πάντα λύσεις. Οικονομικά, δώσε έμφαση σε σημαντικά πράγματα και προχώρα μόνη. Οργανώσου σωστά και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να βάλεις μπρος τα σχέδιά σου. θα βρεις λύσεις στα θέματά σου αλλά θα πρέπει να γίνεις πιο τολμηρή και αντισυμβατική για να ενεργοποιήσεις ανθρώπους πιο συντηρητικούς. Ενίσχυσε τα επιχειρήματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οργανώσου, επαναπροσδιόρισε τις προτεραιότητές σου, συμμαζέψου στον εργασιακό χώρο και απαλλάξου από οτιδήποτε περιττό. Η επικοινωνία είναι καλή και η τύχη είναι στο πλευρό σου. Προχωράς προς την σωστή κατεύθυνση, είσαι περισσότερο αυτόνομη. Θα βρεις νέες μεθόδους προσέγγισης του αντικειμένου σου. Οικονομικά, μπορεί να βρεις χρηματοδότες για τα σχέδιά σου. Κινήσου με στρατηγική καθώς υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να σε ακούσουν και να σε στηρίξουν. Έχεις πρωτότυπες, πρωτοποριακές ιδέες. Πιέσεις μπορεί να δεχτείς με τον Άρη. Κάποια γεγονότα μπορεί να σε αναγκάσουν να ξοδέψεις χρήματα που προόριζες για άλλες ανάγκες.

ΙΧΘΥΕΣ

Βλέπεις ξεκάθαρα προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείς και ποιες αδυναμίες πρέπει να καλύψεις. Τήρησε κανόνες και συμμορφώσου απέναντι στις απαιτήσεις της εποχής. Συγκεντρώσου σε ένα αντικείμενο, μην τα αναπτύσσεις όλα ταυτόχρονα. Ξεκαθάρισε τους στόχους σου και τις δυνατότητές σου με τον ανάδρομο Ερμή, ως τις 20. Πολλές φορές λειτουργείς καλύτερα όταν πιέζεσαι. Οικονομικά, έχεις την εύνοια να τακτοποιήσεις τα θέματά σου και να ισορροπήσεις. Πάρε πρωτοβουλίες με μακροπρόθεσμα οφέλη, μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο. Κινήσου με στρατηγική, όχι επιπόλαια, μην παρακάμπτεις συμφωνίες και κανόνες. Υπολόγισε κάποιες καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;