Follow us

Ζώδια | Ερωτικές εξελίξεις στην καρδιά της άνοιξης

Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα διανύει το παρορμητικό ζώδιο του Κριού ενώ μετά περνά σε ένα ζώδιο που αγαπά πολύ, τον Ταύρο.

Χρύσα Συκά
ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΥΣΑ ΣΥΚΑ
spring couple love iStock

Η Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα διανύει το παρορμητικό ζώδιο του Κριού ενώ μετά περνά σε ένα ζώδιο που αγαπά πολύ, τον Ταύρο. Ο Άρης, ως τις 22, βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων, η ενέργεια είναι στα ύψη, διασκορπιζόμαστε.

Πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή των ζωδίων τον Απρίλιο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 12 στο ζώδιό σου είναι ιδανικά για νέα ξεκινήματα. Έχεις ερωτική διάθεση, μπορείς να πλησιάσεις περισσότερο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, προσοχή μόνο στη ζήλιες, τα πάθη και την τάση σου να ελέγχεις το ταίρι σου. Ο Ερμής, 4-18, στο ζώδιό σου αλλά και η Αφροδίτη εκεί ως τις 14 ευνοούν την επικοινωνία. Χειρίζεσαι σωστά το λόγο, φλερτάρεις, μαγνητίζεις, γοητεύεις, όμως προβλήματα του παρελθόντος δεν σε αφήνουν να αφεθείς χωρίς ενδοιασμούς. Υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και αυτά που αγαπάς. Θέλεις να περνάς καλά, να μην περνάς απαρατήρητη και τα καταφέρνεις. Ο Άρης στους Διδύμους και ο Δίας στον Υδροχόο σου δίνουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες μέσω μετακινήσεων ή μέσω φίλων. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε σταθεροποιεί. Μην αφήνεις οικονομικά προβλήματα να επηρεάζουν τη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και αυτή η αντίθεση βάζει φρένο στη διάθεσή σου για αλλαγές και επαναστάσεις. Βιώνεις καταστάσεις που σου επιβάλλουν ενώ άλλα επιθυμείς ουσιαστικά, έχεις διάθεση να δείξεις τα καλά σου συναισθήματα. Προσοχή στα νεύρα, μείνε διαλλακτική. Είσαι κλειστή, επιφυλακτική, μπορεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο στην προσωπική σου ζωή ή μπορεί να παίζεται κάτι κρυφό πίσω από την πλάτη σου. Η νέα Σελήνη στις 12 αλλά και η Αφροδίτη, ως τις 14 στον Κριό, φέρνουν ενδόμυχες σκέψεις, ζεις κεκλεισμένων των θυρών. Με την Αφροδίτη, από τις 15 στο ζώδιό σου, γίνεσαι πρωταγωνίστρια, βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις. Αλλάζει η διάθεσή σου, είσαι πιο εξωστρεφής, θέλεις να μοιραστείς, ανεβαίνεις ψυχολογικά και εισπράττεις κομπλιμέντα. Κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για αλλαγές σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Ο σύντροφός σου βρίσκεται στο πλευρό σου και σε στηρίζει αποδεικνύοντας τα γερά θεμέλια της σχέσης σας. Με τον Άρη στον Καρκίνο, από τις 23, είσαι πιο ελκυστική και αποτελεσματική στον αισθηματικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σου, όμως όσο πλησιάζει ο μήνας προς το τέλος του, ρίχνεις τους τόνους και θέλεις να μείνεις μόνη, προσοχή στις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, ως τις 22, και μαζί του διαθέτεις την σωματική και ψυχική δύναμη να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς, λύσε προβλήματα που διαιωνίζονται. Αν είσαι μόνη, μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Ο Κρόνος σου δίνει τη διάθεση της δέσμευσης, είσαι έτοιμη για νέες προκλήσεις. Προσοχή, μην σκορπάς άσκοπα την ενέργειά σου, μην αφήνεις τον ρομαντισμό να σε παρασύρει ειδικά σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες, μην εμπιστεύεσαι τα πάντα. Αν έχεις σχέση, βρες τρόπους να αποδράσεις από την καθημερινότητα, ζήσε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, τα μέσα του μήνα υπόσχονται πολλά. Η αποφασιστικότητά σου σε φέρνει σε πλεονεκτική θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το μήνα προκύπτουν ερωτικές εξελίξεις που σε αναστατώνουν ευχάριστα. Πρόσεχε όμως, μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Το καλό είναι ότι έχεις απαλλαχτεί από βάρη του παρελθόντος που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Ο Άρης, ως τις 22, μπορεί να εκπληρώσει κρυφές επιθυμίες αφού διεγείρεις συναισθήματα αγάπης και συμπάθειας στους άλλους. Η ερωτική σου δράση είναι μυστική, παρασκηνιακή. Από τις 23 περνάει στο ζώδιό σου ο Άρης και σου δίνει ενέργεια, σε απελευθερώνει από διάφορες παρελθοντικές αγκυλώσεις. Η Αφροδίτη, ως τις 14, σε κάνει λαμπερή και ανεβάζει τη δημοτικότητά σου στα ύψη. Μπορεί να κάνεις μια νέα ερωτική αρχή με πρόσωπο κύρους ή με άτομο μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η νέα Σελήνη στις 12 ξυπνάει ζήλια, πάθος και τάσεις ελέγχου. Μπορεί να χρειαστεί να συνδυάσεις τα επαγγελματικά πρέπει με τις απαιτήσεις του συντρόφου σου. Βρες τρόπους να προσεγγίσεις διαφορετικά αισθηματικά θέματα που σε προβληματίζουν και προσπάθησε να βελτιώσεις τη σχέση σου λύνοντας παρεξηγήσεις.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας στο απέναντι ζώδιο φέρνει ευκαιρίες γνωριμιών και πρόσωπα που θαυμάζεις πολύ λόγω των χαρισμάτων τους. Μπορείς να δημιουργήσεις μια σχέση που θα εξελιχθεί σταδιακά. Προσοχή, μην υπερεκτιμάς καθώς με τον Δία τα βλέπεις όλα μεγάλα. Προσοχή στην επικοινωνία, στην άσκοπη σπατάλη ενέργειας και στις λανθασμένες εκτιμήσεις. Μπορεί να υπάρχει μια απομάκρυνση από το ταίρι σου που οφείλεται στις αυξημένες ευθύνες σου. Μην παρεξηγείσαι γιατί ο σύντροφός σου μπορεί να έχει τα δίκια του. Με τον Κρόνο, και αυτόν στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να δώσεις τέλος σε σχέσεις που είχες επενδύσει. Ο Κρόνος σε δοκιμάζει και μένουν στη ζωή σου τελικά σχέσεις που αξίζουν και στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Πάντως ξέρεις όμως να ξεχωρίζεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Με Αφροδίτη και Ήλιο στον Κριό ως τα μέσα του μήνα περίπου θα κάνεις σημαντικές γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα και ίσως πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι. Ο Άρης, ως τις 22, φέρνει πολλές υποχρεώσεις και ερωτική διάθεση. Αν είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις γνωριμίες μέσα από μια εκπαίδευση, μέσα από φίλους ή μετακινήσεις και αποδράσεις. Η νέα Σελήνη στις 12 φουντώνει το πάθος. Αισθηματικές περιπέτειες ευνοούνται, υπάρχουν πολλοί πειρασμοί γύρω σου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα μπορεί να σε εκθέσει στα μάτια του συντρόφου σου το πρώτο δεκαήμερο ενώ το τρίγωνο Άρη/Δία στις 17 φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα. Η Αφροδίτη, από τις 15, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου, βλέπεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και προωθείς φιλόδοξα σχέδια. Όσες και αν είναι οι υποχρεώσεις σου ή τα οικογενειακά προβλήματα, η ερωτική σου ζωή εξυψώνεται. Οι επιθυμίες είναι έντονες, το πάθος και η σεξουαλικότητα εκδηλώνονται. Κτητικότητα, ζήλια και έλεγχος προς το ταίρι σου είναι πιθανά, το σεξ κυριαρχεί. Ένας έρωτας από τα παλιά μπορεί να επανέλθει στη σκηνή, όμως η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μην πιστέψεις ότι μπορεί να θέλει κάποιο πρόσωπο κάτι περισσότερο από εσένα. Υπάρχουν προκλήσεις αλλά το τοπίο είναι ακόμα θολό. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η σεξουαλικότητα με πάθος και κτητικότητα την αναζωπυρώνει. Κινήσου λογικά για να μην χάσεις τα κεκτημένα σου.

ΖΥΓΟΣ

Οι πλανήτες στο απέναντι ζώδιο σε βοηθούν να εμβαθύνεις στις προσωπικές σου σχέσεις. Σκέφτεσαι το μέλλον της σχέσης σου ή αν είσαι μόνη, σε απασχολεί η συντροφικότητα, δύσκολα θα μείνεις χωρίς ταίρι περιπέτειες και κατακτήσεις σε ανανεώνουν. Ο Δίας στον Υδροχόο μπορεί να φέρει ερωτικές εξελίξεις ή εξελίξεις σε θέματα παιδιών. Αν ενδιαφέρεσαι για απόγονο, ήρθε η ώρα. Ο Κρόνος, στο ίδιο ζώδιο, οριοθετεί τις επιθυμίες σου και σου ζητά να μην παρασύρεσαι από τις υπερβολές του Δία, να μην ενθουσιάζεσαι. Άρης/Δίας στις 17 δημιουργούν καλές ερωτικές προοπτικές. Αν έχεις σχέση, θα ζήσεις όμορφες στιγμές με ωραίες εκπλήξεις, θα αναζωπυρώσεις τη σχέση σου. Μπορείς να σταθεροποιηθείς όσο και αν το φλερτ και οι προκλήσεις με σημαντικά πρόσωπα είναι πολλές. Η νέα Σελήνη στις 12 στο απέναντι ζώδιο μπορεί να σε κάνει επίμονη, ζηλιάρα και κτητική, με τάσεις ελέγχου στο ταίρι σου. Αυτό το μήνα θα απαλλαχτείς από ανώφελα βάρη, θα κινηθείς αποφασιστικά για να μην διαιωνίζεις καταστάσεις που σε ενοχλούν και σε αδικούν ή σε εγκλωβίζουν. Μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ουρανό στο απέναντι ζώδιο, αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα επαναστατείς εύκολα και θα θέλεις να αποτινάξεις καταστάσεις που σε καταπιέζουν. Θέλεις να νιώσεις ελεύθερη και δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις σιγά-σιγά αλλαγές μιας κατάστασης. Δεν ανέχεσαι οτιδήποτε σε περιορίζει. Μπορεί να υπάρχει μια απομάκρυνση από το ταίρι σου ή μπορεί να ζεις μια ανακριτική κατάσταση. Ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις που σε καθηλώνουν. Βρίσκεις όμως τρόπους για να είσαι εντάξει. Μια μετακόμιση ή μια αλλαγή είναι πιθανά. Μέχρι τις 14, υπάρχει συναίσθημα αλλά μπορεί να είναι ανικανοποίητο. Με την Αφροδίτη, από τις 15 στο απέναντι ζώδιο, σε απασχολεί η σχέση σου. Έχεις καλή διάθεση και παίρνεις δυναμικά τις καταστάσεις στα χέρια σου, ανοίγεις φτερά. Οι προκλήσεις και τα σκιρτήματα δεν θα λείψουν, πιθανόν να σε οδηγήσουν σε έντονες στιγμές πάθους και ερωτισμού. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 27 σε κάνει ευαίσθητη και διαισθητική, πάρε θέση σε προσωπικά ζητήματα. Ο Άρης, ως τις 22, διεγείρει τη σεξουαλικότητά σου, απολαμβάνεις τη σαρκική ηδονή. Το σεξ είναι εκτόνωση και διαφυγή για σένα τώρα, όμως αν μόνο αυτό ζητάς, θα πρέπει να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή για να μην παρεξηγηθείς. Οι ανάγκες καθορίζουν και την συμπεριφορά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο ως τις 22, προσπαθείς να δημιουργήσεις μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να βρίσκεσαι σε αντίπαλο στρατόπεδο, προσοχή στις εντάσεις. Προσοχή το πρώτο δεκαήμερο καθώς το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μια πλάνη και να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις παρά τις συμβουλές οικείων προσώπων. Προσπάθησε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα πρόσωπα. Το τρίγωνο Άρη/Δία στις 17 σε κάνει πιο αισιόδοξη. Μπορείς να περάσεις όμορφες ερωτικές στιγμές, ένας έρωτας μπορεί να σε απογειώσει. Βγες, διασκέδασε και ξέχνα τα καθημερινά προβλήματα. Με Ήλιο και Αφροδίτη στον Κριό ως τα μέσα του μήνα περίπου, το φλερτ και η διασκέδαση κυριαρχούν. Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή, αναζητάς την περιπέτεια, είσαι τολμηρή και απαιτητική. Αν έχεις σχέση, κάποιες αναταράξεις εύκολα θα ξεπεραστούν και θα την αναθερμάνεις, δεν σου αρέσουν ιδιαίτερα τα ζόρια. Με τον Ερμή στους Ιχθύες ως τις 18, οι καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, το τοπίο είναι θολό. Με Αφροδίτη και Ερμή στον Ταύρο από τα μέσα του μήνα απόφυγε τις υπερβολές και μην παρασύρεσαι από την διάθεσή σου να κάνεις γρήγορες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήλιος/Ερμής και Αφροδίτη στον Κριό ως τα μέσα του μήνα περίπου εστιάζουν το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα. Η κόντρα τους με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε κάνει να ασχολείσαι με το παρελθόν, με ένα παρελθόν που σε βαραίνει και δεν σε αφήνει να κοιτάξεις το μέλλον σου. Ωστόσο αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, σταδιακά σκέφτεσαι πιο αισιόδοξα. Κάνεις σκέψεις για να περάσεις καλά. Η μετακίνηση των πλανητών στον Ταύρο από τα μέσα του μήνα μπορεί να φέρουν έναν έρωτα ή έναν απόγονο. Ο Άρης, από τις 23 στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να φέρει εντάσεις, κράτα χαμηλούς τόνους. Προτίμησε τις εκπλήξεις του Ουρανού από τον εκνευρισμό του Άρη και μείνε με ανθρώπους που σε κατανοούν και σε χαλαρώνουν. Δες τον έρωτα με την μορφή αγάπης και αρμονίας και λύσε οικογενειακές διαφορές. Αναζήτησε την ξεκούραση και τη ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού, αναζήτησε τον έρωτα μέσα από την συναισθηματική ηρεμία και ασφάλεια, νιώσε την αγάπη μέσω της ηθικής στήριξης. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον ή μέσα από ένα οικείο πρόσωπο. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Το σίγουρο είναι πως δεν αρνείσαι τις προκλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και μπορεί να νιώσεις περιορισμένη. Θα δεις τα λάθη σου και μπορεί να δώσεις τέλος σε σχέσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια ή σε βαλτώνουν. Ο Κρόνος κρίνει δίκαια και δοκιμάζει τις αντοχές σου. Ο Δίας, και αυτός στο ζώδιό σου, φέρνει τύχη. Το τρίγωνο του με τον Άρη στα μέσα του μήνα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια κατάσταση που πάντα ήθελες, σε κάτι που ονειρευόσουν. Ο Άρης, ως τις 22, σε κάνει αποφασιστική, σου δίνει αυτοπεποίθηση. Με τους πλανήτες στον Κριό ως τα μέσα του μήνα βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής, είσαι η ψυχή της παρέας, γοητεύεις και κερδίζεις τις εντυπώσεις, δεν περνάς απαρατήρητη. Είναι καλή στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κάνεις νέες χρήσιμες γνωριμίες με ενδιαφέρον. Φλερτ και σεξουαλικότητα βρίσκονται στα ύψη, οι προκλήσεις και τα σκιρτήματα δεν σταματούν. Αφροδίτη/Άρης σε βοηθούν να προχωρήσεις με επιτυχία. Η ερωτική σου ορμή είναι μεγάλη, δεν υπάρχουν ταμπού. Έχεις ανάγκη την επικοινωνία, τη διασκέδαση, το πάθος, τον έρωτα, οι φαντασιώσεις σου εκπληρώνονται. Δες την ουσία των πραγμάτων, μην μένεις στην επιφάνεια. Πολλά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, υπάρχουν πολλές δυνατότητες μπροστά σου. Η νέα Σελήνη στις 12 αυξάνει την κοινωνικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στους Διδύμους, ως τις 22, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις σε σπίτι και οικογένεια. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και σε βαραίνουν, οι ευθύνες περιορίζουν την ελευθερία σου και φτάνεις στα όριά σου. Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα το πρώτο δεκαήμερο θολώνει τα νερά, μπορεί να έχεις τάσεις φυγής ή να κάνεις καταχρήσεις. Μπορεί να μην είσαι τόσο ήρεμη και άνετη στην προσωπική σου ζωή. Νιώθεις μια ένταση και δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Μην εξιδανικεύεις καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Από τις 23, ο Άρης περνά στον Καρκίνο και βλέπεις τα πράγματα πιο ρομαντικά και αισιόδοξα. Περνάς όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και με κάποιες εκπλήξεις. Βρες διέξοδο να εκτονώσεις την ενέργειά σου και όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Να είσαι διπλωμάτης και υπομονετική σε αισθηματικές υποθέσεις που εξελίσσονται. Απόφυγε τις εντάσεις για να φτάσεις στο στόχο σου.

ημερήσιες προβλέψεις

Τα ζώδια σήμερα: Κάθε μέρα, οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Αντιγόνη Στάμου μάς ενημερώνουν για τις αστρολογικές προβλέψεις της μέρας. Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα;