Follow us

Οι πρώτες δηλώσεις από το Nemo μετά τον τελικό - Έσπασε το βραβείο του επί σκηνής

Το βίντεο από την στιγμή που σπάει το βραβείο του

MissBloom TEAM
NEMO ΑΠΕ ΜΠΕ

To Nemo, με το τραγούδι "The Code", χάρισε την πρωτιά στην Ελβετία, ενώ η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι κατέκτησε την 11η θέση. To Nemo παρέλαβε το βραβείο από την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού, Loreen, ενώ κατά τη διάρκεια των εορτασμών του επί σκηνής κατάφερε να το σπάσει.

Μετά τον τελικό το Nemo, που προσδιορίζεται ως non binary/μη δυαδικό άτομο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

"Έσπασα τον κωδικό και έσπασα το βραβείο. Το βραβείο μπορεί να επιδιορθωθεί, και η Eurovision χρειάζεται διόρθωση κάπου-κάπου" στη συνέχεια ανέφερε, μεταξύ άλλων: "Ευχαριστώ όλους όσους δούλεψαν για το τραγούδι. Συνέβη πέρυσι τον Ιούνιο και εγώ το έγραψα για να το δώσω σε κάποιον άλλον καλλιτέχνη. Και όταν μου είπαν να το πω εγώ, είπα ότι δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αλλά πως θα έδινα μία ευκαιρία και τελικά κατέληξα να γράφω ένα από τα πιο δημιουργικά τραγούδια που είχα κάνει ποτέ. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου που κατάφερα να έχω αυτό το κομμάτι της τέχνης, που είναι τόσο ξεχωριστό και μοναδικό τραγούδι. Η ομάδα που με ακολούθησε ήταν γεμάτη αγάπη και χαρά και αυτό είναι που θέλω να κρατάω μέσα μου ως ανάμνηση".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ