Follow us

Το μυστικό πίσω από την πάντα λαμπερή και νεανική επιδερμίδα των korean girls

Η Κλειώ Στασινού δοκιμάζει τα αντηλιακά προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες και μας μύει στον κόσμο του korean skincare.

MissBloom TEAM
TYF

Το κορεάτικο skincare έχει κατακλύσει τον δυτικό κόσμο των καλλυντικών τα τελευταία χρόνια και τα korean girls με την πάντα λαμπερή και νεανική επιδερμίδα τους είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι όντως λειτουργεί.

Ενώ κυριαρχεί σε πολλές κατηγορίες, το λεγόμενο K-beauty εκεί που πραγματικά "λάμπει" είναι στα αντηλιακά, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της skincare ρουτίνας των korean girls χειμώνα-καλοκαίρι. Ο λόγος είναι απλός: Οι Κορεάτες έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τον τέλειο συνδυασμό υψηλής προστασίας από τον ήλιο, ενυδάτωσης και καταπράυνσης, αλλά και ευχάριστων, ανάλαφρων υφών, που "λιώνουν" κατά την επαφή με το δέρμα κι απορροφώνται εύκολα χωρίς να αφήνουν λευκά υπολείμματα.

Το μυστικό πίσω από την πάντα λαμπερή και νεανική επιδερμίδα των korean girls

Τέτοια ακριβώς είναι και τα αντηλιακά της Thank You Farmer, ένα από τα πλέον δημοφιλή κορεάτικα skincare brands. Mε καινοτόμες συνθέσεις και φυσικά συστατικά, όλα τα προϊόντα της εταιρείας ξεχωρίζουν τόσο για τις απολαυστικές υφές τους, όσο και για την αποτελεσματικότητά τους.

TYF

Φανατική θαυμάστριά τους είναι και η Κλειώ Στασινού, η οποία για την καθημερινή αντηλιακή προστασία του προσώπου της χρησιμοποιεί το ανάλαφρο Sun Project Light Sun Essence SPF50+ PA+++, η αναζωογονητική υφή του οποίου το κάνει ιδανικό για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα όπως phyto-oligo (συνδυασμός αλόης και ριζών ασιατικής αλθαίας) και άλλα εκχυλίσματα όπως μπαμπού κι έτσι χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα, αλλά και μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

TYF

Τις μέρες που νιώθει ότι η επιδερμίδα της έχει ανάγκη από έξτρα λάμψη χρησιμοποιεί το Sun Project Shimmer Sun Essence SPF30 PA++, το οποίο περιέχει μικροπέρλες κάνοντας το πρόσωπο να ακτινοβολεί. Πρόκειται για ένα προϊόν 3 σε 1 καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως primer για λαμπερό αποτέλεσμα, ως κρέμα λάμψης για τα ζυγωματικά και ως αντηλιακό.

TYF

Για να ανανεώσει την αντηλιακή προστασία κατά τη διάρκεια της μέρας, η Κλειώ χρησιμοποιεί το Sun Project Silky Calming Sun Stick SPF50+ PA++++, το οποίο είναι έρχεται σε σούπερ πρακτική συσκευασία, με αποτέλεσμα να μπορεί να το έχει σε κάθε τσάντα της, αλλά και να το εφαρμόζει στα πιο "δύσκολα" σημεία, όπως τα αφτιά, οι αγκώνες και η μύτη. Περιέχει καλαμίνη και Centella Asiatica που καταπραΰνουν το ερεθισμένο και προβληματικό δέρμα και και ενδυναμώνουν τον επιδερμικό φραγμό. Όλα αυτά χωρίς φυσικά να αφήνει λευκά υπολείμματα.

TYF

Τη συλλογή της με αντηλιακά Thank You Farmer συμπληρώνουν το Sun Project Skin Relief Sun Cream SPF50+ PA++++, το οποίο είναι ιδανικό για επιδερμίδες με ακμή, καθώς είναι ανάλαφρο και μη φαγεσωρογόνο και το Sun Project Water Sun Cream SPF50+ PA+++, το οποίο είναι ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες αφού προσφέρει ενυδάτωση εις βάθος κι αφήνει μια πολύ ευχάριστη cooling αίσθηση στην επιδερμίδα.

Όπως καταλαβαίνεις, όποιος και να είναι ο τύπος και οι ανάγκες της επιδερμίδας σου, οι Κορεάτες έχουν βρει την ιδανική αντηλιακή φόρμουλα! Και ποιος καλύτερος να εμπιστευτείς για την περιποίηση και προστασία της επιδερμίδας σου από τους masters του είδους, τους ειδικούς της Thank You Farmer; Δεν μπορεί να είναι τυχαίο που τα προϊόντα τους γίνονται viral, σωστά;

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το Ble Pavillon & Ble Azure

Αποκλειστική διανομή από Κωστας Α. Παπαέλληνας,
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 6626201
www.instagram.com/thankyoufarmergr
Φωτογραφίες: Βασίλης Μαντάς
Βίντεο: Creative Media Box

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ