Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το χτένισμα που είναι ό,τι πιο κομψό για κάθε μοντέρνα νύφη

Το ιδανικό χτένισμα αν παντρεύεσαι τους επόμενους μήνες.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη μιας bride to be είναι πώς θα φτιάξει τα μαλλιά της τη μεγάλη αυτή ημέρα: το χτένισμα, η βαφή, η λάμψη αλλά και η υφή, όλα τους συνιστούν σημαντικά στοιχεία που συμβάλλουν σε μια συνολικότερη όψη και εμφάνιση που τονώνουν την αυτοπεποίθησή της. Τα παραπάνω βέβαια ισχύουν γενικότερα για τα μαλλιά μιας γυναίκας - πόσο μάλλον για μια νύφη, που θέλει όλα πάνω της να είναι στην εντέλεια.

Bride to be | 3 πανεύκολα νυφικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου

Σε ό,τι αφορά πάντως την επιλογή του χτενίσματος, που είναι και η πιο σημαντική αφού πρέπει να ταιριάζει με το νυφικό, το ύφος του γάμου αλλά και, πρωτίστως, την προσωπικότητά σου, τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα - ή και όχι. Αν αναζητάς ιδέες για νυφικά χτενίσματα και δυσκολεύεσαι να βρεις κάτι που να σου κάνει κλικ, σού έχουμε τη λύση: ένα απλό χτένισμα είναι σχεδόν πάντοτε και το πιο safe, αφού αποκλείεται να κάνεις λάθος.

Bridal beauty | 3 ιδέες νυφικού μακιγιάζ για ξανθές, ανάλογα με το χρώμα ματιών

Αν έχεις μακριά ή μετρίου μήκους μαλλιά και δεν θες να κάνεις κότσο, μπορείς να εμπνευστείς από το πρόσφατο χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου που είναι όσο ρομαντικό και κομψό πρέπει για γάμο, χωρίς ωστόσο να δείχνει "παλιακό" ή στημένο. Ταιριάζει με τα περισσότερα στιλ νυφικών ενώ θα απομακρύνει τα μαλλιά από το πρόσωπό σου χωρίς να χρειαστεί να τα κρύψεις πίσω από έναν κότσο ή αλογοουρά.

Ο λόγος για το half up - half down, ή αλλιώς το γνωστό "μισά - μισά"΄, που είναι σούπερ girly και διαχρονικό. Με πλαϊνές αφέλειες ή χωρίς, μας αρέσει πολύ για μια νύφη ενώ γίνεται η τέλεια βάση για να στερεώσεις και το πέπλο σου, αν σκοπεύεις να φορέσεις.

Δες το χτένισμα της παρουσιάστριας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ