Follow us

Bride to be | 3 πανεύκολα νυφικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να έχεις τα πιο τέλεια μαλλιά την ημέρα του γάμου σου - και όχι, ο κομμωτής δεν είναι απαραίτητος.

bride iStock

Ένα από τα πιο συνηθισμένα άγχη των brides to be είναι πώς θα φτιάξουν τα μαλλιά τους, ώστε όχι μόνο να ταιριάζουν με το νυφικό και το όλο vibe του γάμου τους, αλλά και το χτένισμα να έχει διάρκεια και σταθερότητα όλη τη νύχτα. Αν ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι, και ψάχνεις εύκολες ιδέες για χτενίσματα που να μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου, διαβάζεις το σωστό άρθρο.

3 κομψά χτενίσματα για νύφες με μακριά μαλλιά με έμπνευση από το bridal look της Sofia Richie

Αρχικά να σου πούμε ότι μια χαρά μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου τα μαλλιά σου, αν θεωρείς ότι η ιδέα του hairstylist στο σπίτι, οι πρόβες και όλα τα συναφή σε αγχώνουν και σου δημιουργούν έξτρα πίεση. Δεν υπάρχει λόγος να νιώσεις οποιαδήποτε πίεση τη σημαντική αυτή μέρα, μιας και υπάρχουν μερικά χτενίσματα που είναι τόσο απλά και low-maintenance που μπορείς να κάνεις ακόμα και χωρίς τη βοήθεια κομμωτή. Επιπλέον, η ευκολία των συγκεριμένων χτενισμάτων είναι ότι δεν χρειάζεται να τα διορθώνεις ξανά και ξανά κατά τη διάρκεια της (μεγάλης) νύχτας ούτε να ανησυχείς γι' αυτά.

Bridal skin prep | Τι να ΜΗΝ κάνεις για να έχεις την πιο λαμπερή επιδερμίδα την ημέρα του γάμου σου

Τώρα, και όσον αφορά τα bridal hair trends, είναι αλήθεια ότι έχει περάσει ανεπιστρεπτί η μόδα με τα super polished χτενίσματα στους γάμους, ιδίως αν μιλάμε για καλοκαίρι, όπου όλα θέλουμε να είναι πιο χαλαρά και ανάλαφρα. Άσε που τα πολύ στημένα χτενίσματα προσθέτουν αρκετά χρόνια στο πρόσωπό σου, εν ολίγοις, σε κάνουν να δείχνεις πολύ μεγαλύτερη συνδυαστικά και με το μακιγιάζ.

5 πολυτελή αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα - και θα αγοράζαμε ξανά και ξανά

Ανάλογα βέβαια και με το στιλ του νυφικού σου αλλά και όλου του γάμου, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείς να λάβεις υπόψη σου. Μπορείς για παράδειγμα να κάνεις έναν χαλαρό, χαμηλό κότσο και όχι αυτόν τον σούπερ στιλιζαρισμένο με τόνους λακ που φοβάσαι να αγγίξεις. Υπάρχει και η επιλογή των πλεξούδων αλλά και των όμορφων αξεσουάρ, όπως τα μαντήλια και οι κορδέλες, που μπορούν να στολίσουν πολύ ωραία (και έξυπνα) τα μαλλιά σου, χαρίζοντας ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Aκόμα και ένα floral στεφάνι ή στέκα, ή και σκέτα λουλούδια, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και στο πιο απλό χτένισμα. Σκέψου χαλαρά κυματιστά μαλλιά με ένα floral στεφάνι ή στέκα!

Beauty Editor's Tip: Οι κάθε είδους κορδέλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους στα χτενίσματα (πλεγμένες ανάμεσα σε πλεξούδες, αντί για λαστιχάκι, κλπ) και είναι ιδανικές για τη μεγάλη μέρα.

Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Τα "τολμηρά" χτενίσματα που συζητήθηκαν έντονα

3 bridal χτενίσματα για να πάρεις ιδέες:

#1. Low ponytail με κορδέλα

#2. Χαμηλός, χαλαρός κότσος (με πλαϊνή φράντζα ή χωρίς)

#3. Braided half-up

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ