Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά με το φόρεμα που θα φορέσεις σίγουρα από το Πάσχα έως το καλοκαίρι

Η Ευγενία Σαμαρά με το must have φόρεμα της σεζόν.

MissBloom TEAM
eugeniasamara Instagram @eugeniasamara

Πλέον μετράμε αντίστροφα για τη γιορτή του Πάσχα με την προσοχή μας να έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση του τέλειου φορέματος για τις εξόδους μας. Ποιος είναι ο στόχος; Να επιλέξουμε ένα φόρεμα που ταιριάζει στο προσωπικό στιλ μας, είναι κομψό και άνετο, ενώ μπορούμε να το φορέσουμε σε διάφορες περιστάσεις. Ακριβώς ένα τέτοιο φόρεμα φόρεσε πρόσφατα και η Ευγενία Σαμαρά στην εκπομπή "Switch" που παρουσιάζει στην ΕΡΤ.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα midi φόρεμα με spaghetti straps σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση πετρόλ απόχρωση, το οποίο φέρει την υπογραφή του ελληνικού brand Helmi. Η Ευγενία Σαμαρά το συνδύασε με λευκές μπότες με τετράγωνο τακούνι από την Envie Shoes.

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το φόρεμά της είναι αφενός επειδή είναι άκρως κολακευτικό για κάθε σιλουέτα και αφετέρου επειδή μπορείς να το φορέσεις σε ποικίλες περιστάσεις. Συνδυάζεται μάλιστα τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, συνεπώς πρόκειται να είναι μία κομψή και safe επιλογή για τις περιπτώσεις που θέλεις να δημιουργήσεις μία προσεγμένη εμφάνιση.

Το look της Ευγενίας Σαμαρά

eugeniasamara

Get the Look

Μίντι φόρεμα Helmi
Μίντι φόρεμα Helmi

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ