Follow us

Ήρθαν οι Καρτάκηδες και σου φέρνουν δώρα! Τελευταία μέρα διαγωνισμού

H ομάδα της Miss Bloom διαλέγει δώρα για την Οικογένεια Καρτάκη. Ποιοι είναι; Πώς θα τα κερδίσεις εσύ; Μάθε τα πάντα για το απίθανο project μας αλλά και όλα τα δώρα στα updated posts της Έλενας, του Τάσου και του Γαβριήλ!

xmaskartakis


Πώς θα κερδίσεις κι εσύ;
Μάθε τα πάντα για το απίθανο project!


Χριστούγεννα σημαίνει χαρά, διασκέδαση, παιδικές αναμνήσεις και βέβαια δώρα! Και επειδή από όλα αυτά το δύσκολο κομμάτι είναι να διαλέξει κανείς το σωστό δώρο για την οικογένεια και τους φίλους, το team της Miss Bloom ανέλαβε να φέρει εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή. Ο Lifestyle Εditor (και cool hunter) Γαβριήλ Νικολαϊδης, η Style Editor (και fashion blogger-it girl) Έλενα Πάκου και ο Showbiz Features Εditor (και social media enfant terrible)Τάσος Μαστρογιάννης αναλαμβάνουν από σήμερα κιόλας τη θέση των gift consultants της οικογένειας Καρτάκη! Πριν περάσουμε όμως στις λεπτομέρειες τι θα έλεγες να σου συστήσουμε τα μέλη της οικογένειας;

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ήρθαν οι Καρτάκηδες και σου φέρνουν δώρα! Τελευταία μέρα διαγωνισμού
Χρήστος Καρτάκης: Ο πατέρας
Είναι 55 χρονών, προγραμματιστής / IT Manager με χόμπι κάθε είδους μαστόρεμα και τη μαγειρική (τυχερή η κυρία Καρτάκη!). Ως άνθρωπος αγαπά πολύ την οργάνωση και είναι ιδιαίτερα τακτικός, πολύ υπεύθυνος, δραστήριος και περίεργος, ενώ είναι μάλλον περιττό να πούμε ότι έχει τρέλα με τα gadgets και την τεχνολογία! Τέλος, του αρέσει το καλό φαγητό και οι ταινίες και το ντύσιμό του είναι απλό και άνετο.

Μαίρη Καρτάκη: Η μητέρα

Η επαγγελματίας ζωγράφος Μαίρη Καρτάκη είναι 50 ετών και στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να ασχολείται με τη φωτογραφία και να φτιάχνει τα δικά της κοσμήματα. Ως προσωπικότητα είναι ανεξάρτητη, πολύ δημιουργική, αισιόδοξη, ονειροπόλα και ευαίσθητη με αυτό που λέμε «καλλιτεχνική φλέβα». Της αρέσει πολύ να ταξιδεύει, λατρεύει τα βιβλία και πάντα ψάχνει για οτιδήποτε νέο έχει σχέση με την τέχνη – τόσο που αν μπορούσε θα ξεκινούσε και μαθήματα χορού!

Ήρθαν οι Καρτάκηδες και σου φέρνουν δώρα! Τελευταία μέρα διαγωνισμού - εικόνα 2

Κωστής Καρτάκης: Ο γιος

Ο (όμορφος) γιος της οικογένειας είναι 27 χρονών, δικηγόρος και πολύ αθλητικός τύπος. Του αρέσει το τρέξιμο, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και είναι γενικά πολύ οργανωτικός και συντηρητικός. Αν και είναι πεισματάρης και επίμονος, είναι επίσης πολύ δοτικός και ευαίσθητος. Έχει εμμονή με τον υγιεινό τρόπο ζωής και τον αθλητισμό ενώ ταυτόχρονα λατρεύει τα κομψά ρούχα και το θέατρο!

Άννα Καρτάκη: Η κόρη

Δύο χρόνια μικρότερη από τον Κωστή, η Άννα Καρτάκη εργάζεται ως lifestyle editor. Λατρεύει τη μόδα και τη μουσική ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να πούμε ότι έχει και τη δική της εκπομπή σε έναν online ραδιοφωνικό σταθμό. Είναι πολύ ευχάριστη, χαμογελάει πάντα και έχει πάντοτε καλή διάθεση. Είναι ανεξάρτητη και έχει πολύ δυνατή προσωπικότητα. Πέρα από την τρέλα της για τη μόδα και το στυλ, η Άννα συλλέγει CD’s και της αρέσει ιδιαίτερα να βγαίνει έξω και να ανακαλύπτει να νέα hot μέρη της πόλης.

Αυτά είναι, λοιπόν, τα μέλη της οικογένειας για τα οποία οι 3 editors θα πρέπει να διαλέξουν δώρα. Αλλά το καλύτερο σου το έχουμε αφήσει για το τέλος! Ο κάθε συντάκτης θα συναγωνίζεται με τον άλλο για το ποιος θα διαλέξει τα ωραιότερα δώρα και στο τέλος οι καλύτερες επιλογές θα κληρωθούν! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το «Like» button στο post του συντάκτη που σου αρέσει περισσότερο και να δηλώσεις συμμετοχή και στους διαγωνισμούς για τα δώρα που θα αγοράσει ο κάθε editor.

Δες και ψήφισε εδώ το post του Γαβριήλ
Updated 12/12/11 Δώρο 1ο: Clutch από τη σχεδιάστρια Georgina Skalidi
Updated 13/12/11 Δώρο 2ο: Sous verres σχεδιασμένα από τον Άλεξ Κάβδα και τον Γιώργο Καράμπελλα για το TR2 (2 σετ των 4 τεμαχίων)
Updated 14/12/11 Δώρο 3ο: Γεύμα για δύο άτομα στο Aegli Cafe της Αίγλης Ζαπείου
Updated 14/12/11 Δώρο 4ο: Κόσμημα Maslina από τη σχεδιάστρια Φανή Βογιατζή
Updated 15/12/11 Δώρο 5ο: Το βιβλίο "Γλυκές Παραλλαγές" του Στέλιου Παρλιάρου
Updated 16/12/11 Δώρο 6ο: Βραχιόλια της σχεδιάστριας Έλενας Σύρακα
Updated 19/12/11 Δώρο 7ο: Γάντια Fullah Sugah

Δες και ψήφισε εδώ το post της Έλενας
Updated 12/12/11 Δώρο 1ο: Ακουστικά Diane Von Furstenberg
Updated 13/12/11 Δώρο 2ο: Φωτογραφική μηχανή Nikon
Updated 14/12/11 Δώρο 3ο: Ασύρματος φορτιστής Κινητού
Updated 16/12/11 - Yποστήριξη στους άστεγους της Πόλης
Updated 19/12/11 Δώρο 4ο: Τα Χριστουγεννιάτικα Στολίδια του Accessorize

Δες και ψήφισε εδώ το post του Τάσου
Updated 12/12/11 Δώρο 1ο: Κόκκινο retro handsfree
Updated 13/12/11 Δώρο 2ο: Suede TopShop γόβες (νούμερο 38)
Updated 14/12/11 Δώρο 3ο: Friendship Bracelet
Updated 14/12/11 Δώρο 4o: Κρασί "Κανένας" της επιλογής σας (κόκκινο, ροζέ ή λευκό)
Updated 14/12/11 Δώρο 5ο: Homemade pet cookies από το Barking Mad

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ