Follow us

Η Miss Chic ανακαλύπτει το πιο cool παιδικό brand

pufies
Η Miss Chic ανακαλύπτει το πιο cool παιδικό brand
Πολύ ψηλά στη λίστα με τα first world problems που με απασχολούν κατά καιρούς (ομολογουμένως περισσότερο από όσο θα έπρεπε) βρισκόταν μέχρι πριν λίγες μέρες η έλλειψη ποικιλίας στα σχέδια των παιδικών πανών. Και λέω μέχρι "πριν λίγες μέρες" γιατί από τη στιγμή που έπεσα πάνω στα Pufies έχω ξετρελαθεί.

Η Miss Chic ανακαλύπτει το πιο cool παιδικό brand - εικόνα 2

Για όσες δεν τα έχετε πετύχει στο Facebook ή δεν έχετε διαβάσει κάποια από τις ενθουσώδεις αναρτήσεις των μαμαδο-μπλόγγερς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι πάνες Pufies είναι μια από τις πιο πρόσφατες αφίξεις στην Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τα δεκάδες cool unisex σχέδια τους. Μάλιστα, η κάθε συσκευασία έχει περισσότερα από ένα σχέδια και αυτό είναι που κατά τη γνώμη μου κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.


Η Miss Chic ανακαλύπτει το πιο cool παιδικό brand - εικόνα 3

Οφείλω να ομολογήσω βέβαια ότι η πρώτη μου αντίδραση όταν πρωτοείδα τα Pufies ήταν ότι ήταν πολύ καλά για να είναι αληθινά. Ήταν αυτός ο μηχανισμός που αυτόματα μας λέει ότι όταν κάτι είναι διασκεδαστικό ή όμορφο συνήθως υστερεί σε ποιότητα σε συνδυασμό με το μόνιμο άγχος της μάνας που με έκανε να ξεκινήσω έναν μαραθώνιο αναζητήσεων στο internet για να δω τι γνώμη έχουν οι υπόλοιπες μαμάδες για τα Pufies.

Η Miss Chic ανακαλύπτει το πιο cool παιδικό brand - εικόνα 4

Τα θετικά σχόλια που διάβασα σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που βρήκα στο site των Pufies με καθησύχασαν (αν κρίνω από όσα διάβασα, η εταιρία φαίνεται να δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων της) αλλά και η δοκιμή με άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένη. Τα Pufies δεν είναι μόνο cool και χαρούμενα αλλά -στα σημεία που μπορώ τουλάχιστον να κρίνω εγώ- δεν είδα να υστερούν έναντι όσων brands έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Η Miss Chic ανακαλύπτει το πιο cool παιδικό brand - εικόνα 5
Περιττό να πω δε, ότι το καινούριο αγαπημένο παιχνίδι του Γιώργου όταν έρχεται η ώρα της αλλαγής της πάνας δεν είναι άλλο από το να διαλέγει ο ίδιος ποια θέλει να φορέσει. Μας παίρνει λίγη ώρα (απίστευτο πόσες φορές μπορεί να αλλάξει γνώμη ένα δίχρονο) αλλά έχει πλάκα!


Pufies είναι διαθέσιμα μόνο online στο e-yup.com ενώ εδώ μπορείς να δεις το Pufies Facebook Page


Till next week!
E

CU στο Life Full of Fashion
και στα Social Media:
FACEBOOK / INSTAGRAM / TWITTER

Previous:

Δες όλα τα post της Miss Chic


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ