Follow us

Τα denim παντελόνια που θα φορέσεις στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου

Το τζιν παντελόνι έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο go to παντελόνι.

Ta denim παντελόνια που θα φορέσεις στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου Splash News / Ideal Images

Εάν έπρεπε να επιλέξουμε το πιο "πολυφορεμένο” όπως και αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας τότε αυτό θα ήταν αναμφισβήτητα το denim παντελόνι μας. Ένα τζιν παντελόνι είναι αυτό που μας εξυπηρετεί στις day to night εμφανίσεις μας όπως και σε κάθε περίσταση, casual ή formal. Το τζιν παντελόνι έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο go to παντελόνι για τις πρωινές εμφανίσεις μας στο γραφείο, τις απογευματινές μας βόλτες όπως και τις βραδινές μας εξόδους.

Το denim παντελόνι είναι σχεδόν πάντα η No1 επιλογή μας για τις καθημερινές εμφανίσεις μας και είναι αυτό που συχνότερα "βγαίνει” από την ντουλάπα μας. Τα denim παντελόνια της γκαρνταρόμπας μας κάθε χρονιά όπως και κάθε εποχή είναι ένα διαχρονικό κομμάτι της συλλογής μας το οποίο μπορούμε να συνδυάσουμε με πολλά και διαφορετικά ρούχα της συλλογής μας με στιλιστική ευκολία και ασφάλεια. Τις τελευταίες σεζόν τα περισσότερα είδη τζιν παντελονιού μπορούν να φορεθούν χωρίς να θεωρούνται old fashion, skinny, mom fit, boyfriend, καμπάνα, wide leg είναι κάποια από τις γραμμές τζιν παντελονιών που συναντάμε στην αγορά αυτή τη σεζόν.

Η εποχή της άνοιξης είναι μία από τις περιόδους που επιλέγουμε συχνότερα τα denim κομμάτια της συλλογής μας και γι' αυτό λίγο πριν τον ερχομό της, είναι μία καλή αφορμή για να ανανεώσουμε τη συλλογή μας με νέα κομμάτια τα οποία θα φοράμε non stop σε κάθε περίσταση.

Στη συλλογή παρακάτω ξεχωρίσαμε τα τζιν παντελόνια που θα αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου χαρίζοντας σου στιλιστική ασφάλεια και κομψότητα.

Τα τζιν παντελόνια που διαλέξαμε

Τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, Bershka

Straight wide, Stradivarius

Baggy wide jeans, Tommy Hilfiger

Μεσοκάβαλο τζιν με φαρδιά μπατζάκια σε φαρδιά γραμμή, Marks & Spencer

Τζιν σε ίσια γραμμή, Calvin Klein

Baggy Wide Low Jeans, H&M

Ψηλόμεσο τζιν σε χαλαρή γραμμή, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ