Follow us

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός συντρόφου ανάλογα με το ζώδιό του;

Τι θα φέρει ο Νοέμβριος στα ερωτικά όλων των ζωδίων;

Ποια είναι τα μυστικά των ζωδίων που καλούμαστε να φέρουμε στο φως; Αποκωδικοποιήστε τα!

Couple in love

Όλοι μας κρύβουμε μυστικά και δεν θέλουμε να τα μοιραστούμε με κανέναν. Κάποιες σκέψεις ή επιθυμίες φοβόμαστε να τις ομολογήσουμε είτε για να προστατέψουμε τον εαυτό μας είτε για να μην ταράξουμε τον σύντροφό μας. Τα αυτονόητα δεν αρκούν, το ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην αθέατη πλευρά του άλλου.

Ποια είναι τα μυστικά των ζωδίων που καλούμαστε να φέρουμε στο φως; Αποκωδικοποιήστε τα!

Τι σημαίνουν τα 4 στοιχεία (φωτιά, γη, αέρας, νερό) στο χάρτη κάθε ζωδίου;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός συντρόφου ανάλογα με το ζώδιό του;

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΡΙΟΣ

Θέλει να είναι πάντα ο αρχηγός, δεν θα δείξει ποτέ στο πρόσωπο που αγαπά πόσο εξαρτάται από αυτόν. Αν του δείχνεις πόσο τον ποθείς, αν του δείχνεις ενθουσιασμό, αν τον κάνεις να αισθάνεται ασφαλής, τότε θα είναι ευτυχισμένος. Δώστου την ελευθερία και την ανεξαρτησία που έχει ανάγκη και πραγματικά θα τον έχεις για πάντα στο πλευρό σου. Η υπερκινητικότητα αλλά και το πολύ σεξ είναι αναγκαία γι’ αυτόν. Καλύπτουν την μοναξιά του.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΑΥΡΟΣ

Είναι έντονα σεξουαλικός αλλά δυστυχώς η ανασφάλειά του δεν του επιτρέπει να δείξει αυτήν του την πλευρά εύκολα. Αναζητά τη σταθερότητα και καλείσαι να ψάξεις βαθιά μέσα στην ψυχή του για να ανακαλύψεις τα βαθύτερα συναισθήματά του. Αγαπά τη δέσμευση, τις ανέσεις ενός ήσυχου σπιτιού, θέλει να μοιράζεται τις χαρές και την καθημερινότητα με το σύντροφό του. Μισεί τις αλλαγές, η ρουτίνα του προσφέρει εμπειρίες. Χάνει τον έλεγχο όταν μένει μόνος και αναζητά τα υλικά αγαθά. Φοβάται μην καταστραφεί, φοβάται την ίδια του τη δύναμη. Προσκολλάται στο σύντροφο γιατί νιώθει προστασία.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Κοινοποιεί τα πάντα, δεν ξέρει να κρατάει μυστικά. Θα σου πει ακριβώς τι νιώθει και καθόλου απίθανο σε λίγη ώρα να νιώθει κάτι άλλο. Κατά βάθος, είναι πολύ ανασφαλής, αναζητά τη σιγουριά. Καλό είναι πριν προχωρήσει σε σοβαρή δέσμευση, να έχει αποκτήσει πολλές εμπειρίες. Διαφορετικά, θα αισθάνεται εγκλωβισμένος μέσα σε όρια και κανόνες. Όμως, ποτέ δεν θα φύγει από ένα γάμο αν του δείχνεις αγάπη. Τρέμει στην ιδέα ότι φαίνεται στους άλλους ψυχρός. Τις ερωτικές ζαβολιές τις κάνει για να δώσει την εντύπωση του ερωτύλου, όμως, στην πραγματικότητα δεν μπορεί να δεθεί εύκολα. Είναι πολύ γερός στο ερωτικό παιχνίδι γιατί δεν συμμετέχει συναισθηματικά.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην πληγωθεί καθότι είναι πολύ ευάλωτος. Ξέρει να καλύπτεται και είναι δύσκολο να τον διαβάσεις. Όσο πιο ασφαλής νιώθει, τόσο πιο πολύ ανοίγεται. Χρειάζεται αφοσίωση και πραγματική αγάπη. Μοιάζει με τον Ταύρο, αγαπά την οικογένεια, προσκολλάται σε αυτήν και θέλει να την κρατήσει για πάντα. Δύσκολα διαλύει σοβαρές σχέσεις. Νιώθει πως η ζωή του πρέπει να έχει νόημα και αξία για τους άλλους. Δυστυχώς δεν μπορεί να δει τη δύναμή του. Θέλει να του συμπεριφέρονται μητρικά, να τον συγχωρούν και να μην χάνει την αυτοεκτίμησή του.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΛΕΩΝ

Τι χειρότερο από το να μην τον θαυμάζεις. Η περηφάνια του όμως δεν θα τον αφήσει να το παραδεχτεί ποτέ. Χρειάζεται πάντα την υποστήριξη του συντρόφου του για να ανακτά την εμπιστοσύνη του και να λάμπει. Αγάπησέ τον, κολάκευέ τον, ενθάρρυνέ τον για να σε αγαπά για πάντα. Είναι πιστός και δεσμεύεται ουσιαστικά όταν του δίνεις αξία. Έχει μεγάλη δύναμη για να ξεπερνά τα εμπόδια, δεν αντέχει όμως τη φτωχή διαβίωση. Μπορεί να μαραζώσει και τότε χρειάζεται πραγματικά πολύ αγάπη και εκτίμηση για να διατηρήσει ακμαία την ψυχολογία του.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν εκδηλώνεται εύκολα, δεν δείχνει ποιον αγαπά και γιατί. Είναι πιστός και επιφυλακτικός. Δεν εκδηλώνει συναισθήματα και προσπαθεί μερικές φορές να αλλάξει τη σύντροφό του. Έχει την τάση να κριτικάρει συνεχώς. Αναζητά την ασφάλεια και την αγάπη. Ο έρωτας έχει άμεσα σχέση με το θάνατο, κάθε οργασμός είναι γι’ αυτόν ένας μικρός θάνατος. Αγαπά πολύ τη ζωή και φοβάται μήπως φύγει από αυτήν απότομα.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΖΥΓΟΣ

Τον φοβίζει η μοναξιά, απελπίζεται και μπορεί να κάνει επιπόλαιες κινήσεις προς την αναζήτηση της αγάπης. Τα πράγματα διευκολύνονται όταν είναι ώριμος και ισορροπημένος. Είναι ερωτευμένος με τον έρωτα και θέλει να είναι ελκυστικός. Του αρέσει η επιβεβαίωση και γι’ αυτό αναζητά νέους συντρόφους. Πρέπει να τον κάνεις να αισθάνεται ποθητός σε ένα στοργικό περιβάλλον για να είναι ευτυχισμένος. Τρέμει μήπως δεν τον θαυμάζουν, φοβάται τα γεράματα. Τρελαίνεται για φλερτ, περισσότερο από το σεξ.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνο τα μυστικά τον εξιτάρουν. Θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να μάθεις τις συνήθειές του. Έτσι… για να μην βγεις από πάνω, πρέπει να υπάρχει πάντα σασπένς. Αν αποκαλύψει μυστικά, να ξέρεις ότι σε αγαπά πραγματικά. Δεν εγκαταλείπει εύκολα μια σχέση, όμως αναζητά συνεχώς έντονες εμπειρίες. Θέλει δράμα και εμπειρίες που να αγγίζουν την ψυχή του για να κολλήσει. Όλο αυτό είναι κουραστικό, όμως είναι πρόκληση να μπαίνεις σιγά-σιγά μέσα του. Είναι ριψοκίνδυνος αλλά φοβάται κιόλας. Θέλει κάποιον να του κρατά τα χαλινάρια. Ένας από τους φόβους του είναι μήπως χάσει την γονιμότητά του.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Φοβάται τη δέσμευση. Αγαπά την ερωτική σχέση αλλά κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγει το γάμο. Κάποιες φορές, φλερτάρει με την ιδέα, όμως θέλει το χρόνο του για να το πάρει απόφαση. Άφησέ τον ελεύθερο, να αισθάνεται ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Όσο τον περιορίζεις, τόσο θα θέλει να φύγει. Ζήσε μαζί του την περιπέτεια. Είναι ικανός να σε πείσει ότι αξίζεις κάτι καλύτερο προκειμένου να τελειώσει μια κατάσταση.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φοβάται την αποτυχία. Θέλει να είναι ο καλύτερος, γι’ αυτό φρόντισε να μιλάς συνεχώς για τα επιτεύγματά του. Θέλει να υπερέχει στις σχέσεις, αγαπά τη δέσμευση, την οικογένεια και το γάμο. Πρέπει να του δείχνεις σεβασμό και αγάπη. Δεν υπάρχει πιο σταθερός από αυτόν. Φοβάται πολλές φορές μήπως δεν είναι επαρκής, αισθάνεται ανασφάλεια και μειώνει τον εαυτό του. Τόνωσέ τον γιατί αν τον προσέχεις, μπορεί να κάνει θαύματα.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθάνεται μοναξιά όταν δεν περιβάλλεται από πολύ κόσμο. Για την ακρίβεια, πολλές φορές δεν ξέρει πως αισθάνεται, νιώθει διαφορετικός και αυτό τον απομονώνει. Άφησέ τον ελεύθερο, ουσιαστικά ψάχνει για φίλο-εραστή. Πρέπει να προσπαθήσεις να μπεις στον κόσμο του για να νιώσει ευτυχία και ικανοποίηση. Είναι πανέξυπνος και φοβάται τις ψυχικές αναταράξεις.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΙΧΘΥΣ

Είναι τρυφερός και υπερβολικός στο συναίσθημα. Είναι τόσο ευαίσθητος που αν δεν βάλει όρια, κινδυνεύει από ψυχοσωματικές παθήσεις, ειδικά αν μια σχέση τελειώσει. Δεν φεύγει εύκολα, συνήθως προσαρμόζεται στις σχέσεις του. Ζητά αγάπη, ζεστασιά, κάποιος να τον νοιάζεται για να είναι ευτυχισμένος και εκείνος με τη σειρά του, θα ανταποδώσει. Δεν θέλει να ζορίζεται και μερικές φορές βαριέται.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ