Follow us

Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Bobbi Brown για το φθινόπωρο

Τα απαραίτητα για το μακιγιάζ της νέας σεζόν

Bobbi Brown: Τα πρώτα φθινοπωρικά λανσαρίσματα

Η Bobbi Brown λανσάρει την φθινοπωρινή collection για το μακιγιάζ και τα απαραίτητα της νέας σεζόν


Stick Foundation Stick

Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Bobbi Brown για το φθινόπωρο

Το Stick Foundation Stick επαναλανσάρεται με νέα σύνθεση και νέα συσκευασία, είδηση που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Όταν έκανε το ντεμπούτο του το 1992, το Foundation Stick της Bobbi έφερε την επανάσταση στην βιομηχανία της ομορφιάς ως το πρώτο προϊόν που διόρθωνε τον τόνο του δέρματος σε κρεμώδη υφή.

Είναι ένα προϊόν το οποίο προσφέρει αψεγάδιαστη και φυσική κάλυψη, μειώνει αμέσως την εμφάνιση των γραμμών, των ρυτίδων και των πόρων, ενώ ενυδατώνει, ρυθμίζει την λιπαρότητα και την γυαλάδα και είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία.


Smokey Nudes Collection

Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Bobbi Brown για το φθινόπωρο - εικόνα 2

Το νέο Smokey Eye look στην πιο ήπια φθινοπωρινή εκδοχή του! Ένας νέος τρόπος για να αναδείξετε τα μάτια σας από το πρωί μέχρι το βράδυ χρησιμοποιώντας τα νέα προϊόντα της συλλογής: Smokey Nudes Eye Palette, Smokey Eye Kajal Liner, Smokey Eye Mascara, Shimmer Brick & Creamy Matte Lip Color!


Sheer Brights Collection

Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Bobbi Brown για το φθινόπωρο - εικόνα 3

Αυτή τη σεζόν η Bobbi Brown λανσάρει 14 νέες εντυπωσιακές σκιές, οι οποίες ξεχωρίζουν για τα υπέροχα χρώματά τους. Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε ματ, μεταλλική και shimmer φόρμουλα, ενώ οι αποχρώσεις κυμαίνονται από έντονα μπλε, σε πράσινα pastel και ροζ.


Extra Balm Rinse To Go

Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Bobbi Brown για το φθινόπωρο - εικόνα 4

Το αγαπημένο προϊόν της Bobbi Brown Extra Balm Rinse είναι διαθέσιμο σε βολικό travel-size σωληνάριο και προσφέρει πλούσια περιποίηση καθαρισμού αφαιρώντας κάθε ίχνος μακιγιάζ , ενώ καθαρίζει γρήγορα και αποτελεσματικά. Η μοναδική του σύνθεση αφήνει το δέρμα απαλό δίνοντας άμεση αίσθηση αναζωογόνησης ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θεραπεία νυκτός όταν το δέρμα χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ