Follow us

Black Opium: Μια νέα online καμπάνια που καθηλώνει

Η Yves Saint Laurent Beaute παρουσιάζει τη διαχρονική αλλά ταυτόχρονα ανανεωμένη ερμηνεία του διάσημου αρώματος

Black Opium: To νέο πρόσωπο του εθισμού σε online καμπάνια

Λίγο πριν μπει επίσημα το φθινόπωρο, η Yves Saint Laurent Beaute δημιουργεί μια εντυπωσιακή αποκλειστική online καμπάνια για το λανσάρισμα του νέου αρώματος Black Opium, παρουσιάζοντας παράλληλα τη διαχρονική αλλά ταυτόχρονα ανανεωμένη ερμηνεία του εθισμού του Opium.

Όταν ο Yves Saint Laurent λάνσαρε το OPIUM το 1977, είχε στο μυαλό του μια γυναίκα γοητευτική και με στυλ, η οποία άφηνε το σημάδι της παντού.

Black Opium: Μια νέα online καμπάνια που καθηλώνει

Σήμερα ο νέος χαρακτήρας αποτυπώνεται μέσα από ένα νέο πρόσωπο, τη γυναίκα Black Opium, η οποία είναι ροκ και ακραία, με εκρήξεις αδρεναλίνης αλλά ταυτόχρονα ανέμελη και αγοροκόριτσο. Πάνω από όλα όμως ξέρει ποια είναι και τι θέλει. Μόνο αυτή θα μπορούσε να φορά αυτό τον απαγορευμένο χυμό αδρεναλίνης που οδηγεί στον εθισμό. Αναζητά την περιπέτεια, αυτή είναι και η ιδέα της digital καμπάνιας που προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο με τη μορφή teaser videos που έχουν γυριστεί στη Σαγκάη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής καμπάνιας του Black Opium από τον Daniel Wolfe με πρωταγωνίστρια την ροκ μούσα, Edie Campbell.

Black Opium: Μια νέα online καμπάνια που καθηλώνει - εικόνα 2

Η ψηφιακή στρατηγική αποτελείται ένα ένα ευρύ περιεχόμενο, με short teaser videos που οι χρήστες του Internet μπορούν να δουν και να μοιραστούν, φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων στη Σαγκάη, που θα τραβήξουν την προσοχή, banners που εξάπτουν την περιέργεια και παιχνίδια με τα δείγματα του αρώματος Black Opium. Παράλληλα, σε αυτά συμπεριλαμβάνονται θεματικοί διαγωνισμοί που θα λανσαριστούν στα social media με το hashtag #yslblackopium. Τέλος, ένα παιχνίδι στο Snapchat app θα δίνει την ευκαιρία να κερδίσει κανείς άμεσα πληκτρολογώντας ένα Black Code.

Black Opium: Μια νέα online καμπάνια που καθηλώνει - εικόνα 3

Πάρε μια μικρή γεύση μέσα από ένα teaser αλλά και το film της καμπάνιας παρακάτω:







Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ