Follow us

Με αυτά τα αντηλιακά προσώπου θα είναι σαν να φοράς συνεχώς highlighter

Τα αντηλιακά προσώπου που χαρίζουν υψηλή προστασία αλλά και λάμψη στην επιδερμίδα.

skin iStock

Ναι, ο πρωταρχικός στόχος ενός αντηλιακού προσώπου είναι, φυσικά, να προσφέρει αντηλιακή προστασία για όλους τους λόγους που γνωρίζουμε καλά. Ωστόσο, υπάρχουν αντηλιακά που χαρίζουν άφθονη λάμψη αλλά και ενυδάτωση, κάνοντας την επιδερμίδα να ακτινοβολεί στην κυριολεξία, χάρη στις προηγμένες συνθέσεις τους που εξελίσσονται χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερο.

5 λεπτόρρευστα αντηλιακά προσώπου που απορροφώνται σε 1'' από την επιδερμίδα

Πλέον, μπορείς να περιμένεις πολλά από ένα αντηλιακό προσώπου: ενυδάτωση, προστασία, λάμψη ή dewy εφέ, ακόμα και κάλυψη χάρη στις χρωστικές που περιέχουν πολλά από αυτά. Δοκιμάζοντας τα περισσότερα αντηλιακά της αγοράς, έχουμε καταλήξει ότι τα πιο ωραία είναι εκείνα που περιέχουν διακριτικούς ιριδίζοντες παράγοντες (λάμψη), κάνοντας έτσι την επιδερμίδα να φαίνεται τόσο glowy, σαν να έχεις φορέσει highlighter. Για να μην πούμε ότι τέτοιου είδους αντηλιακά αντικαθιστούν τέλεια το highlighter λειτουργώντας ως πολυχρηστικά προϊόντα, αφού δεν χρειάζεται να προσθέσεις καθόλου λάμψη στο μακιγιάζ σου. Αν είσαι fan του dewy εφέ στο δέρμα, αυτά τα αντηλιακά είναι για σένα.

Πώς να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση foundation για το καλοκαίρι που πλησιάζει

Φυσικά, τα συγκεκριμένα αντηλιακά προσώπου δεν υστερούν σε τίποτα από τα "κανονικά", αφού περιέχουν ισάξιους δείκτες προστασίας, πάνω από 30, αλλά και αντηλιακά φίλτρα για την ύψιστη προστασία από όλες τις μορφές ακτινοβολίας.

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο λάθος με το highlighter που σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη - και το κάνουμε όλες

Δες τα δικά μας 5 αγαπημένα, που θα κάνουν το πρόσωπό σου να ακτινοβολεί όλη μέρα:

Sun Perfect Sun Illuminating Cream SPF50, Lancaster

Sun Perfect Sun Illuminating Cream SPF50, Lancaster

Η προηγμένη Sun Perfect Sun Illuminating Cream SPF 50 προσφέρει την αποκλειστική και προηγμένη Full Light Technology της Lancaster που στοχεύει στο 100% του ηλιακού φάσματος* μαζί με την τεχνολογία αντιγήρανσης, το φυσικής προέλευσης Sun Repair System και το Glow Booster Complex. Προστατεύει ευρέως την επιδερμίδα από τις υπεριώδεις ακτίνες UVB, UVA, το ορατό φως και τις υπέρυθρες ακτίνες, προστατεύοντάς τη από φθορές που προκαλούνται από τον ήλιο και ενισχύοντας την αντοχή του έναντι μελλοντικών φθορών από τον ήλιο. Η φόρμουλα επίσης προλαμβάνει και βοηθά στην επιδιόρθωση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών και των μαύρων κηλίδων. Η ενυδάτωση και η υφή του δέρματος βελτιώνονται και η φυσική φωτεινότητα του δέρματος ενισχύεται. 

Red Grape Sheer Glow Antiageing & Antispot Daily Face Sunscreen SPF50, KORRES

Red Grape Sheer Glow Antiageing & Antispot Daily Face Sunscreen SPF50, KORRES

Αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με εκλεπτυσμένες πέρλες για άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.

Polyglutamic Acid Dewy Suncscreen SPF30 - SPF30 Face Sunscreen, The Inkey List

Polyglutamic Acid Dewy Suncscreen SPF30 - SPF30 Face Sunscreen, The Inkey List

Aντηλιακό ευρέος φάσματος με δείκτη SP30 που προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB που εκπέμπει ο ήλιος, μέσα από ένα μείγμα ορυκτών και χημικών φίλτρων UV. Με ενυδατική, μεταξένια σύνθεση αποτελείται σε ποσοστό 8% από τρία συστατικά ενυδάτωσης: πολυγλουταμινικό οξύ, γλυκερίνη και σκουαλένιο. Σφραγίζει την υγρασία εξασφαλίζοντας ένα απαλό, δροσιστικό αποτέλεσμα και dewy εφέ.

Glowscreen - Sunscreen SPF 30 PA+++ with Hyaluronic Acid + Niacinamide, Supergoop!

Glowscreen - Sunscreen SPF 30 PA+++ with Hyaluronic Acid + Niacinamide, Supergoop!

Ενυδατικό αντηλιακό primer με SPF 30 ευρέος φάσματος και ιδιότητες ενίσχυση της λάμψης που αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη και φωτεινή χαρίζοντάς της λάμψη στη στιγμή.

Sunforgettable Total Protection Face Shield SPF 50, Colorescience

Sunforgettable Total Protection Face Shield SPF 50, Colorescience

Σχεδιασμένο με την αποκλειστική τεχνολογία EnviroScreen® για την παροχή καθαρής -εξ ολοκλήρου ορυκτών μετάλλων- προστασίας από περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες όπως η UVA/UVB, η ρύπανση, το μπλε φως και η υπέρυθρη ακτινοβολία. Τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικά και μια ενυδατική, πλούσια σε αντιοξειδωτικά φόρμουλα ορυκτών θρέφουν και προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση και τη βλάβη του δέρματος. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ