Follow us

Victoria Beckham: Η καθημερινή της πρωινή ρουτίνα

Τί κάνει κάθε πρωί μια τόσο επιτυχημένη γυναίκα;

victoria-beckham

Τί κάνει κάθε πρωί μια τόσο επιτυχημένη γυναίκα;


Το πρώην spice girl και νυν fashion designer-περσόνα-insider από το 2009 τρέχει την αυτοκρατορία Victoria Beckham και το brand είναι η αλήθεια πως πορεύεται κάθε χρόνο και καλύτερα, έλκοντας σημαντικούς ανθρώπους του χώρου της μόδας και έχοντας στο front row των shows της την αφρόκρεμα των celebrity fans.

Victoria Beckham: Η καθημερινή της πρωινή ρουτίνα

Η Victoria ζει με το σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους και μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Λονδίνο και Los Angeles για τις ανάγκες της επιχείρησής της. Σε μια τόσο πολυάσχολη γυναίκα λοιπόν, όπως είναι αναμενόμενο, πολύ συχνά γίνεται η ερώτηση πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα τόσο φρέσκια και κομψή. Συχνά της έχει ζητηθεί να μοιραστεί και τα μυστικά ομορφιάς της. Ας δούμε μια τυπική μέρα της όπως την περιγράφει η ίδια:

Ξυπνάει περίπου στις 6:15-6:30
γιατί αφενός είναι πρωϊνός τύπος και αφετέρου αναφέρει η ίδια “εε, έχω και τέσσερα παιδιά να φροντίσω”. Ξυπνάει φυσικά εκείνη την ώρα, ωστόσο το ξυπνητήρι είναι ρυθμισμένο σε περίπτωση που την πάρει λίγο παραπάνω ο ύπνος ενώ έχει κάποιο σημαντικό ραντεβού.

Αμέσως είναι η ώρα του ντους.

Επειδή ξυπνά τα παιδιά της στις 7, αυτό σημαίνει πως έχει εξασφαλήσει μισή ώρα για τον εαυτό της. Μοιράζει αυτό το χρόνο σε ντους και πλύσιμο του προσώπου τσεκάρει e-mails που έχουν έρθει κατά τη διάρκεια της νύχτας (από Αμερική δηλαδή) και προχωράει κατευθείαν στο πρωινό.

Συνήθως τρώει φρούτα και πίνει τσάι μέντας ενώ αμέσως μετά απολαμβάνει ένα διπλό εσπρεσάκι για να ξεκινήσει με ενέργεια τη μέρα. Φτιάχνει η ίδια πρωινό στα παιδιά, ενώ κάνουν μαζί και μικρά τεστ ορθογραφίας ή προπαίδειας-ανάλογα τη μέρα.

Όσο για τον τρόπο που έχει για να μη στρεσάρεται με τις δουλειές του σπιτιού και τις υποχρεώσεις της οικογενειας, είπε: “Το σπίτι λειτουργεί με post-its κολλημένα παντού, όπου γράφουμε τις καθημερινές αρμοδιότητες του καθενός μας-οπότε καταλαβαίνετε πόσο γρήγορα πρέπει να γίνουν όλα”.

Εμείς να πούμε οτι το αποτέλεσμα δε δείχνει καθόλου γρήγορο αλλά πολύ προσεγμένο και μεθοδικό. Είναι ελπιδοφόρο το να χρειάζεται τόσο λίγο χρόνο! (;)

Victoria Beckham: Η καθημερινή της πρωινή ρουτίνα - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ