Follow us

Χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό!

Βρες το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σου ανθρώπους βοηθώντας παράλληλα ένα παιδί να μορφωθεί

Χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό!

Πώς μπορείς να συνδυάσεις τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου με έναν φιλανθρωπικό σκοπό; Τα καταστήματα The Body Shop συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των ευχών μέσα από την μεγαλύτερη συλλογή δώρων που έχεις δει!

Αυτά τα Χριστούγεννα, η The Body Shop ενώνει τις δυνάμεις της με τη War Child, την παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει τα παιδιά - θύματα πολέμου, με σκοπό την μόρφωσή τους.

Χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό!

Με τη δική σου βοήθεια και αγορά, προσφέρονται περισσότερα από 6 εκατομμύρια μαθήματα σε περιοχές που έχουν πληγεί από τους πολέμους. Για κάθε ειδικά επιλεγμένο δώρο που αγοράζεις, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό, η The Body Shop θα συνεισφέρει στη χρηματοδότηση που χρειάζεται ώστε να παρακολούθησει ένα παιδί ένα μάθημα.

Χειροποίητα από χαρτί που φτιάχνεται από τον προμηθευτή της The Body Shop μέσω του προγράμματος Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στο Νεπάλ, τα Schoolbooks of Wishes, που μπορείς να βρεις στα καταστήματα στην τιμή των 25,00€, συνιστούν ένα μοναδικό δώρο και έχουν δημιουργηθεί για την πρωτοβουλία «Children in Education» σε συνεργασία με τη War Child. Κάθε ένα αναφέρει την ευχή για ειρήνη, αγάπη και ευτυχία, ευχή την οποία έπειτα εσύ μεταφέρεις σε κάθε αγαπημένο πρόσωπο.

Χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό!  - εικόνα 2

Είτε έχεις οργανωθεί πολύ καιρό πριν είτε έχεις αφήσει τα δώρα για την τελευταία στιγμή (ξανά!), οι επιλογές των καταστημάτων The Body Shop σίγουρα θα σε βγάλουν από το αδιέδοξο, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία με περισσότερα από 97 καταπληκτικά νέα δώρα. Εκτός από τα ήδη έτοιμα, έχει τη δυνατότητα να συνθέσεις εσύ η ίδια το δικό σου εξατομικευμένο δώρο για το αγαπημένο σου πρόσωπο, ανάλογα με το γούστο αλλά και όλα τα budgets.

Χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό!  - εικόνα 3

Παράλληλα, μην ξεχάσεις να απολαύσεις ένα υπέροχο ταξίδι με οδηγό τις πιο όμορφες μυρωδιές μέσα από τις εποχικές σειρές της The Body Shop: την ολοκαίνουργια Glazed Apple, την ρομαντική Vanilla Brulee και την αισθησιακή Frosted Cranberry.

Χριστουγεννιάτικες αγορές για καλό σκοπό!  - εικόνα 4
Η σειρά Glazed Apple



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ