Follow us

Super εξωτικός διαγωνισμός: Ταξίδεψε στις αγαπημένες σου παραλίες και κέρδισε 1 σετ προϊόντων HEI POA

Ανέβασε στο instagram την αγαπημένη σου παραλία και λάβε μέρος στον πιο «εξωτικό» διαγωνισμό που θα αναδεικνύει κάθε εβδομάδα και μια νικήτρια!

Super εξωτικός διαγωνισμός: Ταξίδεψε στις αγαπημένες σου παραλίες και κέρδισε 1 σετ προϊόντων HEI POA

Ανέβασε στο instagram την αγαπημένη σου παραλία και λάβε μέρος στον πιο «εξωτικό» διαγωνισμό

Εξωτικές μυρωδιές παράλληλα με αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση. Όλα αυτά χαρακτηρίζουν την σειρά προϊόντων HEI POA, τα πιο καλοκαιρινά beauty προϊόντα, που υπάρχουν σε κάθε γυναικεία beach bag.

Τι τα κάνει να ξεχωρίζουν; Το βασικό τους χαρακτηριστικό, το λάδι Monoi, που έρχεται απευθείας από την Ταϊτή, αποτελώντας ένα αναπόσπαστο κομμάτι τις κουλτούρας της τα τελευταία 2.000 χρόνια και το απόλυτο μυστικό των γυναικών εκεί.
Ιδανικό για το δέρμα,απαραίτητο για τα μαλλιά, το Monoi θεωρείται ιερό έλαιο στη ΓαλλικήΠολυνησία καθώς προσφέρει ενυδάτωση, θρέψη και προστατεύει από τηνξηρότητα το δέρμα και τα μαλλιά. Ο αλεσμένος καρπός ώριμων καρύδων καθώς και τα φρέσκα ή αποξηραμένα άνθη Tiare συνδυάζονται με το λάδι σε όλα τα προϊόντα HEI POA, η χρήση των οποίων σε ταξιδεύει νοερά στις παραλίες της Ταϊτής.

Η σειρά ΗΕΙ POA περιλαμβάνει μια πλούσια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, με πρωταγωνιστή το must have προϊόν PURE TAHITI MONOI OIL TIARE, το αγαπημένο λάδι Monoiπολλαπλών χρήσεων με άρωμα λουλουδιών Tiare, που περιέχει 96% λάδι Monoi από την Ταϊτή και έχει ως στόχο την θρέψη και την ενυδάτωση.

Παράλληλα, η σειρά περιλαμβάνει λάδια μαυρίσματος καθώς και προϊόντα αντηλιακής προστασίας, ενυδατικές κρέμες, προϊόντα για περιποίηση μαλλιών και σώματος καθώς και ευεργετικά λάδια με πολλαπλές χρήσεις.

Super εξωτικός διαγωνισμός: Ταξίδεψε στις αγαπημένες σου παραλίες και κέρδισε 1 σετ προϊόντων HEI POA

Είσαι φανατική των προϊόντων HEI POA; Τώρα μπορείς να τα αποκτήσεις κι εσύ μέσα από έναν super καλοκαιρινό διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός λειτουργεί ως εξής:
Ο χρήστης θα ανεβάζει μια φωτογραφία της αγαπημένης του παραλίας στο Instagram χρησιμοποιώντας τα hashtags #missbloombeach και #myHEIPOAsummer. Όλες οι φωτογραφίες που θα έχουν αναρτηθεί στα social media θα λαμβάνουν αυτόματα συμμετοχή στον διαγωνισμό και έπειτα από κλήρωση κάθε εβδομάδα μια τυχερή θα κερδίζει προϊόντα HEI POA.

Περιμένουμε να απαθανατίσετε τους αγαπημένους σας καλοκαιρινούς προορισμούς μέσα από την δική σας σκοπιά και έπειτα τα καλύτερα στιγμιότυπα με την πιο καλοκαιρινή διάθεση θα συγκεντρώνονται σε ένα σχετικό άρθρο στο ΜissΒloom.gr.

Συγκεκριμένα τα δώρα είναι:


Super εξωτικός διαγωνισμός: Ταξίδεψε στις αγαπημένες σου παραλίες και κέρδισε 1 σετ προϊόντων HEI POA  - εικόνα 2

Το HEI POA TAHITI MONOI OIL SPF6 SPRAY 100ML, το λάδι Monoi με SPF6 για προστασία από τον ήλιο. Είναι κατάλληλο για σκουρόχρωμες επιδερμίδες ενώ προσφέρει βαθύ μαύρισμα. Παράλληλα, ενυδατώνει και τρέφει το δέρμα, αφήνοντας ένα απαλό άρωμα και παράλληλα προστατεύει από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB.

Super εξωτικός διαγωνισμός: Ταξίδεψε στις αγαπημένες σου παραλίες και κέρδισε 1 σετ προϊόντων HEI POA  - εικόνα 3

Και το PURE TAHITI MONOI OIL TIARE 100ML, το αγαπημένο λάδι Monoi πολλαπλών χρήσεων με άρωμα λουλουδιών Tiare που περιέχει 96% λάδι Monoi από την Ταϊτή. Θρέφει και ενυδατώνει ενώ χρησιμοποιείται σε μαλλιά και σώμα.


Ανέβασε κι εσύ τη δική σου φωτογραφία με τα hashtags #missbloombeach και #myHEIPOAsummer και γίνε εσύ η νικήτρια της εβδομάδας!



Όροι διαγωνισμού:

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της εταιρίας CARELAB BY ATTICA AE, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.
Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 10/06/2015 έως τις 08/07/2015.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψητου ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet)και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site»,σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περίσυμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. Hσυμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στοδιαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχήτων παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα σταγραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40,Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον τοεπιθυµεί).

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρουςσυµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Ηδιοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσεισυµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσεςστο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Ηδε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτηαποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµαεξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατατης κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ήαστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελεσυμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σεαυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλληαιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το ΕλληνικόΔίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά μετους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθείφιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικάσύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψειαπό το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια τηςΑθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ