Follow us

Tα 5 βήματα για να αποκτήσεις τα φρύδια της Cara Delevingne

Με απλό, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο το πρόσωπό σου θα λάμψει.

cara

Με απλό, εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο το πρόσωπό σου θα λάμψει.

Αν ονειρέυεσαι κι εσύ όπως πολλές από εμάς τα φρύδια της Cara, τα νέα είναι καλά. Χρειάζεται να ξέρεις μόνο μερικά απλά tips και να είσαι προσεκτική και υπομονετική για το αποτέλεσμα.

Για να είσαι συγκεντρωμένη στο στόχο σου και να μην κάνεις παρασπονδίες, συγκεντρώσαμε όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Tα 5 βήματα για να αποκτήσεις τα φρύδια της Cara Delevingne


1. Επένδυσε σε προϊόντα για την ανάπτυξη των τριχών στα φρύδια.

Να περιμένεις να δεις αποτελέσματα μετά την έκτη εβδομάδα, γι αυτό φρόντισε να είσαι συνεπής και να εφαρμόζεις το σκεύασμα όσο συχνά πρέπει.


2. Επισκέψου τον ειδικό

Υπάρχουν αισθητικοί που ειδικεύονται στα φρύδια και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς οτι τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου σου γι αυτό χρειάζονται υπολογισμό και σωστή φροντίδα.


3. Μην επεμβαίνεις

Ανάμεσα στις συνεδρίες σου με τον ειδικό μην παίρνεις την πρωτοβουλία να κάνεις διορθωτικές κινήσεις μόνη σου. Ο expert βλέπει με άλλο τρόπο τις αναλογίες στο πρόσωπό σου απ' ότι εσύ η ίδια.


4. Χρησιμοποίησε μολύβι

Αντί να βγάζεις τριχούλες μόνη σου καλύτερα να απλώσεις ένα gel στα φρύδια σου και να τα χτενίσεις για να φαίνονται καλοσχηματισμένα. Αν παρατηρήσεις κενά, διόρθωσε με ένα μολύβι φρυδιών και είσαι έτοιμη!


5. Απαλό άγγιγμα
Όταν χρησιμοποιείς μολύβι προσπάθησε να κάνεις απαλές κινήσεις για να πετύχεις όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Μια δυνατή γραμμή θα φαίνεται αφύσικη και “τεχνητή”.




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ