Follow us

Αποστολή Eyeliner: Όλοι οι τρόποι εφαρμογής του για την Άνοιξη 2015

Χρώμα, ψιλές ή χοντρές γραμμές μέχρι και αυτοκόλλητα αποτελούν τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ 

Αποστολή Eyeliner: Όλοι οι τρόποι εφαρμογής του για την Άνοιξη 2015

Χρώμα, ψιλές ή χοντρές γραμμές μέχρι και αυτοκόλλητα αποτελούν τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ. Εσύ θα τις ακολουθήσεις;



[gallery ids="95593,95594,95595,95596,95597,95598,95599,95600,95601,95602,95603,95604,95605,95606,95607"]

Ο οίκος Dolce&Gabbana συνοδεύει το κόκκινο κραγιόν στα χείλη, το οποίο ήθελε να τονίσει, με μια διακριτική γραμμή eyeliner, που εφαρμόστηκε με ένα μολύβι και ξεκινάει από τη μέση του άνω βλεφάρου.

Αν, ωστόσο, θέλεις να πετύχεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα για μια βραδινή έξοδο ακολουθείς το παράδειγμα του Jean Paul Gaultier, που εφαρμόζει μια χοντρή γραμμή eyeliner συνδυαστικά με μια λαμπερή σκιά, για έξτρα φως.

Όμως, άνοιξη σημαίνει χρώμα και απελευθέρωση. Μην διστάσεις να τολμήσεις το παράδειγμα του οίκου Dior, χωρίς βέβαια να κολλήσεις ένα κομμάτι σατέν υφάσματος, απλά εφαρμόζοντας ένα έντονο χρώμα eyeliner. Δες εδώ περισσότερα

Plus: Η γραμμή πρέπει να είναι λεπτή, να μην ξεφεύγει κατά πολύ από το τελείωμα του ματιού ενώ το υπόλοιπο μακιγιάζ οφείλει να είναι σχεδόν ανύπαρκτο.

Και για να σε πείσουμε ότι αυτή η τάση είναι από τις κυρίαρχες σου παραθέτουμε και το παράδειγμα του οίκου Fendi προτείνοντάς σου το εξής: Εφάρμοσε μια γραμμή μαύρου eyeliner και πάνω από αυτήν μια σε έντονο χρώμα.

Plus: Για να τονίσεις το έντονο αποτέλεσμα, πρόσθεσε στο look σου τεχνητές βλεφαρίδες. Μην ξεχνάς ότι όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ πρέπει να κινείται σε ήσυχους τόνους.

Ο Giorgio Armani αλλάζει τους κανόνες και «παντρεύει» το χρώμα και τις μεταλλικές αποχρώσεις εδραιώνοντας έναν νέο τρόπο εφαρμοσής του αγαπημένου αυτού προϊόντος. Δες εδώ πώς θα το πετύχεις.

Μια λεπτή γραμμή που σβήνει σταδιακά δείχνοντας ατημέλητη είναι η πρόταση του οίκου Gucci, από τον οποίο απουσιάζει η σκιά ενώ σκοπός του eyeliner είναι να περιγράψει τα μάτια, στα οποία εστιάζει.

Αν δεν είσαι θαυμάστρια των έντονων γραμμών και επιθυμείς να δώσεις ένταση στις επάνω βλεφαρίδες σου με πολύ διακριτικό τρόπο, ορίστε πώς θα το κάνεις: Η Carolina Herrera σχεδίασε μια γραμμή που ούτε καν φαίνεται και πέτυχε τον στόχο της

Και μιας και μιλάμε για νέους κανόνες, το eyeliner δεν εφαρμόζεται μόνο στο επάνω μέρος των βλεφαρίδων. Έτσι μας έδειξε ο Just Cavalli!

Μια γραμμή με ανοδική φορά και με αρχή από τη μέση του ματιού. Τι πετυχαίνεις; Να τονίσεις το cat eye look και να δώσεις μήκος στο σχήμα των ματιών. Παράλληλα, δεν σκας αν η γραμμή σου βγει χοντρή! (Prada)

Aς μην ξεχνάμε ότι το eyeliner έχει έναν ακόμα σκοπό, να συνοδεύει τις σκιές. O Matthew Williamson συνδύασε τη μοβ σκιά με μια γραμμή μαύρου eyeliner, ιδανικό μακιγιάζ για βραδινές εμφανίσεις.

Η Diesel φρόντισε να συνδυάσει τις τάσεις εφαρμόζοντας μια γραμμή στο πάνω αλλά και το κάτω βλέφαρο, περιγράφοντας έτσι τα μάτια και δίνοντάς τους το τέλειο σχήμα.

Μπορεί η άνοιξη να έχει ήδη μπει, όμως συνεχίζουμε να αγαπάμε τις σκούρες αποχρώσεις, με τον John Galliano να σχηματίζει μια έντονη γωνία στο τελείωμα του ματιού προσθέτοντας μεταλλικό φως στη μέση αυτού

Και για τις beauty lovers προνόησε ο οίκος Givenchy, που αποθέωσε το eyeliner, δημιουργώντας την πιο έντονη γραμμή που έχουμε δει ποτέ, σε γήινες αποχρώσεις, συνδυάζοντας τις τάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ