Follow us

6 εύκολα χτενίσματα με πλεξίδες

Για τις bad hair days.. και όχι μόνο!

6 εύκολα χτενίσματα με πλεξίδες

Όταν έχει υγρασία, όταν έχει girlie διάθεση, όταν οι πλεξίδες είναι το αγαπημένο σου χτένισμα, όταν απλά δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις στα μαλλιά σου.


Το έχουμε πει ξανά και συνεχίζουμε, οι πλεξίδες δεν συνιστούν ένα αυστηρά καλοκαιρινό χτένισμα. Υποστήριξε αυτή την άποψη εφαρμόζοντας μια τώρα, όσο διαβάζεις αυτό το κείμενο! (Photos by @instabraid)

Δες παρακάτω τι επιλογές έχεις:


[gallery ids="92119,92120,92121,92122,92123,92124"]

Η κλασική εκδοχή που θέλει δύο girlie πλεξίδες να αγκαλιάζουν το κεφάλι σου στο ύφος των αυτιών επανέρχεται και σου προσφέρει το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα για κάθε πρωί.

Για ακόμα πιο funky αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα λαστιχάκι σε έντονο χρώμα! Σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Δώσε έναν boho χαρακτήρα στα μαλλιά σου εμπλουτίζοντας την αλογοουρά σου με μια χοντρή πλεξίδα.

Πλέξε δύο τούφες, μια μικρή και μια μεγάλη και πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό ponytail. Αν θες μπορείς να χωρίσεις την αλογοουρά σε δυο τομείς και να τους πλέξεις κι αυτούς μεταξύ τους.

Σε παραλλαγή της καταπληκτικής αλογοουράς της Jessica Chastain (δες εδώ) βρήκαμε αυτό εδώ: Ένα πλεγμένο ponytail που καταλήγει σε ψαροκόκκαλο πλεξίδα. Μην πεις ότι δεν είναι εντυπωσιακό;

Φυσικά, δε θα μπορούσε να απουσιάζει ένα updo με πλεξίδες. Στην προκειμένη, οι πλεξίδες ολοκληρώνουν τα χαλαρά πιασμένα μαλλιά, δημιουργώντας ένα νοητό στεφάνι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ