Follow us

Η Amber Heard είναι η βασίλισσα των πιο cool χτενισμάτων

Ποιες τάσεις ακολουθεί και πώς τις εφαρμόζει; Μάθε όλα τα μυστικά της!

Η Amber Heard είναι η βασίλισσα των πιο cool χτενισμάτων

Ποιες τάσεις ακολουθεί και πώς τις εφαρμόζει; Μάθε όλα τα μυστικά της!

Όμορφη και νέα, η Amber Heard δείχνει να ασχολείται ιδιαίτερα με τα μαλλιά της, προτιμώντας πάντα χτενίσματα που συνοδεύουν ιδανικά οποιαδήποτε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, χωρίς να την κάνουν να δείχνει υπερβολική ή ηλικιακά μεγαλύτερη. Οι ανέμελες μπούκλες, τα χαλαρά πιασίματα και οι girlie λεπτομέρειες είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά σημεία που μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε.

Δες παρακάτω με λεπτομέρειες τα καλύτερα χτενίσματά της:


[gallery ids="92197,92198,92199,92200,92201,92202,92203,92204"]

Αν και ο όγκος δεν βοηθάει τα ανάλαφρα χτενίσματα, σε αυτή την περίπτωση λειτούργησε βοηθητικά για να κάνει το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό και όχι πιο υπερβολικό!

Η νεαρή ηθοποιός δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία σοτ μοτίβο «βαθιά χωρίστρα και out of bed look», χτένισμα που της επιτρέπει να μην χάνει την φρεσκάδα της.

Σε παρόμοιο ύφος κι άλλη μια εναλλακτική του ίδιου χτενίσματος, με πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες αυτή τη φορά αλλά εξίσου χαλαρό πιάσιμο.

Ποιο είναι το πιάσιμο; Ένα updo χωρίς περιττό όγκο και μερικά τσιμπιδάκια για να το στερεώνουν.

Ακόμα και όταν επιλέγει να αφήνει τα μαλλιά της κάτω, η Amber Heard συνδυάζει τις τάσεις, όπως βαθειά χωρίστρα και μπούκλες, προσθέτοντας μια girlie λεπτομέρεια, την πλεξίδα.

Μπορεί οι μπούκλες να είναι αρκετά πιο στημένες, όπως το αποτέλεσμα «σώζει» η φράντζα, που ρίχνει μερικά ακατάστατα τουφάκια στο πρόσωπο και τα μάτια της ηθοποιού προσφέοντας σέξι αποτέλεσμα.

Για την τελευταία της εμφάνιση επέλεξε το πιο τέλειο faux bob που έχουμε δει για ένα νέο κορίτσι. How to: Το φτιάχνεις κι έπειτα το χαλάς!

Τέλος, όσον αφορά τις καθημερινές της εμφανίσεις, η ίδια δείχνει να επιλέγει πάλι άνετα και βολικά χτενίσματα ενώ προσθέτει έξτρα πόντους στυλ με ένα καπέλο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ