Follow us

Η εμπειρία της νέας σειράς Kerastase Chronologiste

Από την beauty editor της Madame Figaro, Φλώρα Καμχή

Η εμπειρία της νέας σειράς Kérastase Chronologiste

Η beauty editor της Madame Figaro, Φλώρα Καμχή, αποδέχτηκε την πρόσκληση της Kerastase και μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της...

Ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση της Kerastase στο κομμωτήριο Andreas στην Ερυθραία ξέροντας ότι με περίμενε - όπως κάθε φορά- μια ευχάριστη έκπληξη.

Η εμπειρία της νέας σειράς Kerastase Chronologiste

Η εμπειρία της νέας σειράς Kerastase Chronologiste  - εικόνα 2

Σε έναν χώρο εξαιρετικά φροντισμένο με ανθρώπους πρόθυμους και τις αδελφές Μινιώτη ευγενικές οικοδέσποινες άρχισε η διαδικασία της απόλαυσης.


Η εμπειρία της νέας σειράς Kerastase Chronologiste  - εικόνα 3
Οι αδελφές Μινιώτη

Αρχικά ενημερώθηκα για τα προϊόντα της νέας σειράς Chronologiste και το εκπληκτικό αποτέλεσμα που δίνουν στα μαλλιά. Στη συνέχεια κλήθηκα να το διαπιστώσω.

Η εφαρμογή άρχισε με scrub στη ρίζα αλλά και σε όλο το κεφάλι με μασάζ που αναζωογονεί τη ρίζα και την τρίχα.
Ακολούθησε το λούσιμο με το σαμπουάν Chronologiste και η εφαρμογή φρέσκιας μάσκας από χαβιάρι σε κάθε τούφα που συνεχίστηκε με χαλαρωτικό μασάζ στους ώμους και στην πλάτη. Μετά το ξέβγαλμα η αίσθηση χαλάρωσης και ηρεμίας που ένιωσα και η εικόνα των απαλών, λείων μαλλιών μου μου έδωσαν πολύ χαρά.

Όταν τελείωσε το styling ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα! Είδα τα μαλλιά μου λαμπερά, ξεκούραστα με φυσική κίνηση και τον εαυτό μου τόσο διαφορετικό τόσο ευχαριστημένο.

Η εμπειρία της νέας σειράς Kerastase Chronologiste  - εικόνα 4
Η νέα σειρά Chronologiste


Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα αξίζει να κάνει κάτι για την ίδια και μόνον γι' αυτήν και να νιώσει όμορφη λαμπερή και ευχαριστημένη όπως εγώ ένιωσα αυτή τη φορά -μία από τις λίγες - που έκανα κάτι μόνον για εμένα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ