Follow us

Made in Greece | Μια διακεκριμένη Ελληνίδα επιστήμονας δημιουργεί την πιο cutting edge σειρά περιποίησης

Η εμπειρία των πλαστικών χειρουργών στις επανορθωτικές και αισθητικές επεμβάσεις τους προσδίδει την ικανότητα να αντιλαμβάνονται σε βάθος πώς τα διαφορετικά δραστικά συστατικά των προϊόντων μπορούν να επηρεάσουν θετικά την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος.

MissBloom TEAM
Dr.Villy

Το brand Dr. Villy Skincare συνιστά το όραμα της διακεκριμένης πλαστικού χειρουργού, Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου. Η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου, Board Certified Πλαστικός Χειρουργός, ασχολείται αποκλειστικά με την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική τα τελευταία 20 χρόνια και πλέον προσφέροντας τις ιατρικές της υπηρεσίες σε χιλιάδες ασθενείς διαφόρων εθνικοτήτων, μιας και η καριέρα της ξεκίνησε το 2001 στην "Μέκκα" της Αισθητικής χειρουργικής και ιατρικής, στο Λονδίνο. Η επίτευξη της υγιούς και φυσικά νεανικής επιδερμίδας είναι μια αληθινή έμπνευση για την ίδια. Οι θεραπείες της, είτε επεμβατικές είτε μη, ενσωματώνουν τη φιλοσοφία της φυσικής ομορφιάς. Αυτή η προσέγγιση, σε συνδυασμό με την ανάγκη να παρέχει συνεχή φροντίδα στους ασθενείς της ανάμεσα στις θεραπείες, την ώθησε να δημιουργήσει την ιατρική δερμοκαλλυντική σειρά, Dr. Villy Skincare.

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή Dr. Villy Skincare εδώ.

Η σημασία της ιατρικής βαθμίδας προϊόντων στην skincare περιποίηση

Η δημιουργία και ανάπτυξη προϊόντων περιποίησης δέρματος από πλαστικούς χειρουργούς συνδυάζει την αισθητική και θεραπευτική προσέγγιση σε μια ολιστική αντίληψη για την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Σειρές που αναπτύσσονται από ειδικούς τέτοιου background, κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση από τους γνώστες και λάτρεις της περιποίησης. Αυτό συμβαίνει, καθώς η εκπαίδευση και η ειδίκευση που απαιτεί η μελέτη της πλαστικής χειρουργικής σηματοδοτεί αυτόματα τη βαθιά κατανόηση της ανατομίας και της φυσιολογίας του δέρματος. Η εμπειρία των πλαστικών χειρουργών στις επανορθωτικές και αισθητικές επεμβάσεις τους προσδίδει την ικανότητα να αντιλαμβάνονται σε βάθος πώς τα διαφορετικά δραστικά συστατικά των προϊόντων μπορούν να επηρεάσουν θετικά την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος.

Το εντυπωσιακό βιογραφικό της Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου πλαισιώνεται από μια θεαματική επιστημονική πορεία και καταξίωση μέσω των προηγμένων τεχνικών αισθητικής χειρουργικής και ιατρικής που έχει εμπνευστεί. Βρείτε τα προϊόντα εδώ!

Η δημιουργός

Η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου, λοιπόν, έχοντας διαγράψει ήδη μια λαμπρή επιστημονική πορεία τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος, καθίσταται η πλέον κατάλληλη για τη δημιουργία ενός innovative skincare brand. Αποφοιτώντας από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1992, προχώρησε σε ειδίκευση στην επανορθωτική και αισθητική χειρουργική στο Cook County Hospital και στο University of Illinois Medical Center στο Σικάγο. Η εκπαίδευσή της ολοκληρώθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας το 2001. Δραστηριοποιείται εντατικά στο Λονδίνο από το 2002 στον χώρο της αισθητικής χειρουργικής, εστιάζοντας ιδιαίτερα σε επεμβάσεις που αφορούν το πρόσωπο, χειρουργικές ή μη. Η εμπειρία της καλύπτει ευρέως τις πιο σύγχρονες τεχνικές, με χρήση τεχνολογιών ξεκινώντας από το το Intense Pulsed Light (IPL) και το Radio-Frequency (RF), Medi Facial θεραπείες, προσφέροντας προηγμένες λύσεις για την ανανέωση του δέρματος. Εξέχουσα είναι η ειδίκευσή της στην κρυολιπόλυση 3D, μια προσωπική τεχνική την οποία έχει εξελίξει και παρουσιάσει διεθνώς.

Οι ελληνίδες celebrities έχουν αγκαλιάσει τα προϊόντα Dr. Villy Skincare. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα εδώ!

Με το εντυπωσιακό βιογραφικό της πλαισιωμένο από μια θεαματική επιστημονική πορεία και εκτενή εμπειρία σε προηγμένες τεχνικές αισθητικής χειρουργικής, η Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου αναδεικνύεται ως μια κορυφαία ειδικός και στον τομέα της δερματολογικής φροντίδας. Η αφοσίωσή της στην έρευνα και η εξειδίκευση σε ένα ευρύ φάσμα ιατρικών τεχνικών προσφέρουν μια ασφαλή βάση για την ανάπτυξη προϊόντων που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της επιστημονικής γνώσης και τεχνολογίας, εγγυώμενη την παροχή αποτελεσματικής και ποιοτικής φροντίδας για κάθε τύπο δέρματος.

Τι ξεχωρίζει τα Dr.Villy Skincare

Το brand Dr. Villy Skincare προσφέρει μια εξαιρετική συλλογή προϊόντων περιποίησης δέρματος, εμπνευσμένη από την πλούσια εμπειρία της Δρ. Βίλλυ Ροδοπούλου και των συνεργατών της. Κάθε προϊόν έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στοχευμένες και σύγχρονες λύσεις σε κάθε ανάγκη της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα είναι κλινικά αποδεδειγμένα και διακρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους και τις προσεκτικά επιλεγμένες συνθέσεις τους με άκρως καινοτόμα συστατικά.

Made in Greece | Μια διακεκριμένη Ελληνίδα επιστήμονας δημιουργεί την πιο cutting edge σειρά περιποίησης

Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να έχουν συμβατότητα με όλους τους τύπους δέρματος. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα εδώ!

Τα δικά μας αγαπημένα προϊόντα είναι:

Το καινοτόμο και μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, το Exosomes neck & décolleté cream, μια πρωτοποριακή θεραπεία ανανέωσης προσώπου, που χρησιμοποιεί την προηγμένη επιστήμη των εξωσωμάτων για την αναδόμηση και την ανανέωση του δέρματος. Σχεδιασμένη και για την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, ταυτόχρονα κατάλληλη και για το πρόσωπο, είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, και α-λινολενικό οξύ (Ω3), στοχεύοντας στην ενυδάτωση, την αντιγήρανση, τη σύσφιξη, την αντιφλεγμονώδη δράση, τη φωτεινότητα, και την αντιοξειδωτική προστασία, αφήνοντας την επιδερμίδα βελούδινη και ανανεωμένη. Ένα skincare θαύμα σε λευκή συσκευασία.

Dr.Villy

Βρείτε το Exosomes neck & décolleté cream εδώ

Το Perfection Lip Plumper Signature Treatment, γνωστό ως "το άμεσο makeover των χειλιών," επιφέρει μια επανάσταση στη φροντίδα των χειλιών. Ενυδατώνει και αυξάνει τον όγκο των χειλιών έως και 30%! Αυτό γίνεται πραγματικότητα χάρη στο μοναδικό μείγμα συστατικών, όπως: Βιταμίνη Β3, έλαιο μέντας, Βιταμίνη Ε, και εκχύλισμα σησαμιού. Ταυτόχρονα προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και πλούσια, βελούδινη όψη στα χείλη.

Dr.Villy

Βρείτε το Lip Plumper εδώ

Το C+F Serum, μια "θεραπεία αναζωογόνησης σε σταγόνες", ενσωματώνει τη δύναμη του Ασκορβικού Οξέος (Βιταμίνη C), Φερουλικού Οξέος, Α-Αρβουτίνης, και D-Panthenol, ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου, για πιο σφριγηλό και νεανικό δέρμα. Αυτός ο ορός προσφέρει λάμψη, σφριγηλότητα, και ομοιόμορφο τόνο δέρματος, αποτελώντας ένα μοναδικό σύμμαχο για τη φροντίδα του προσώπου και του λαιμού με ισχυρή λευκαντική δράση. Μάλιστα, υπόσχεται αποτελέσματα ορατά από την πρώτη κιόλας εβδομάδα χρήσης.

Ανακαλύψτε το C+F Serum εδώ

Η Age Defence Signature Cream Serum, μια ενυδατική αντιγηραντική κρέμα με ελαφριά υφή, πλούσια σε φωσφολιπίδια και βιταμίνη Ε, brown seaweed, rubber rapuntil root extract και avocado oil, σχεδιασμένη να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναζωογόνηση αλλά και έντονη σύσφιξη.

Dr.Villy

Ανακαλύψτε το Age Defence Signature Cream Serum εδώ

Το Eye Rejuvenation Signature Treatment, μια επαναστατική θεραπεία για τα μάτια που προσφέρει άμεσο συσφικτικό αποτέλεσμα, μειώνει την τραχύτητα, το πρήξιμο, τις σακούλες και τις λεπτές γραμμές, ενώ παράλληλα φωτίζει τους μαύρους κύκλους. Με τακτική χρήση, υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα για ένα σφριγηλό, αναζωογονημένο και νεανικό δέρμα γύρω από τα μάτια​.

Dr.Villy

Βρείτε το Eye Rejuvenation Signature εδώ

Το Skin Whitening Signature Treatment, μια θεραπεία αντιμετώπισης της υπερμελάγχρωσης, τη φωτογήρανσης και των δυσχρωμιών της επιδερμίδας. Προσφέρει μια επιστημονικά αποδεδειγμένη λύση με Hexylresorcinol, Vitamin E, Avocado Oil, και Shea Butter, που ενισχύουν την ενυδάτωση και τη λάμψη της επιδερμίδας.

Dr.Villy

Βρείτε το Skin Whitening Signature Treatment εδώ

Η σειρά προϊόντων της Dr. Villy Skincare αποτελεί την απάντηση σε όσους αναζητούν μια πλήρη και προηγμένη φροντίδα για το δέρμα τους, συνδυάζοντας την επιστημονική εξειδίκευση με την πολυτέλεια των φυσικών συστατικών. Κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο με την πεποίθηση ότι η επιστήμη και η φύση μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά για την προαγωγή της ομορφιάς και της υγείας του δέρματος, προσφέροντας λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Ανακαλύψτε όλη τη συλλογή Dr. Villy Skincare εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ