Follow us

Τα 5 εύκολα χτενίσματα της άνοιξης

Δες όλες τις τάσεις στα μαλλιά μέσα από τα πιο εύκολα και stylish χτενίσματα

Τα 5 εύκολα χτενίσματα της άνοιξης

Δες όλες τις τάσεις στα μαλλιά μέσα από τα πιο εύκολα και stylish χτενίσματα


Μην κοιτάς που ο καιρός δεν βοηθάει, εσύ οφείλεις να μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα. Εκτός, λοιπόν, από τα νύχια σου, σειρά έχουν τα μαλλιά σου. Ποια hair trends της άνοιξης θα ακολουθήσεις και πώς μπορείς να τα συνδυάσεις;



[gallery ids="95493,95494,95495,95496,95497"]

Αν δεν ξέρεις ποια από όλες τις τάσεις της άνοιξης θέλεις να προτιμήσεις, τότε μπορείς να τις συνδυάσεις με αποτέλεσμα ευφάνταστα χτενίσματα.

Τα half up, half down χτένισμα επανέρχεται δυναμικά σε διάφορες εναλλακτικές. Πλεξίδες, τούφες στριφτές σε συνδυασμό με χαλαρές μπούκλες ή sleek look δημιουργούν ένα χτένισμα για όλες τις ώρες.

Φυσικά, από την λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει η αλογοουρά, η οποία ωστόσο είναι πολύ ατημέλητη, σαν να την έφτιαξες για να την χαλάσεις.

Και επειδή αγαπάμε ιδιαίτερα την πλεξίδα ψαροκόκκαλο, αντί για την κλασική της version, μπορείς να την ενσωματώσεις σε ένα χαλαρό σινιόν για πιο boho εμφανίσεις.

Εφόσον έχεις εφαρμόσει λίγο αφρό στα μαλλιά σου, μπορείς να εφαρμόσεις διάφορα χτενίσματα με πιασίματα, που πάνω από όλα θα δείχνουν ανέμελα και καθόλου στημένα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ