Follow us

Άνοιξη 2015: Όλες οι τάσεις σε σχέδια και χρώματα για τα νύχια

Ο πιο πλήρης ανοιξιάτικος οδηγός για νύχια! Ποια χρώματα είναι must, ποιες τάσεις θα εφαρμόσεις και ιδέες για stylish και floral nail art!

Άνοιξη 2015: Όλες οι τάσεις σε σχέδια και χρώματα για τα νύχια

Ο πιο πλήρης ανοιξιάτικος οδηγός για νύχια! Ποια χρώματα είναι must, ποιες τάσεις θα εφαρμόσεις και ιδέες για stylish και floral nail art!



[gallery ids="94985,94986,94987,94988,94989,94990,94991,94992,94993,94994,94995,94996,94997,94998,94999,95000,95001,95002,95003,95004,95005,95006,95007,95008,95009,95010"]

Μιας και τα μοτίβα κυριαρχούν και αυτή την άνοιξη, δημιούργησε ευφάνταστα nail art συνδυάζοντάς τα

Ωστόσο, οι κλασσικές αξίες παραμένουν. Αυτό που αλλάζει είναι τα χρώματα. Γι'αυτό εσύ βρες τους ιδανικούς συνδυασμούς και δώσε ανοιξιάτικο αέρα στο γαλλικό μανικιούρ σου

Αν δεν έχεις ακόμα προμηθευτεί έντονα ανοιξιάτικα χρώματα, έχεις λίγο χρόνο ακόμα για να εκμεταλλευτείς όλες τις χειμερινές αποχρώσεις, όπως το γκρι, προσθέτοντας πινελιές λάμψης και χρώματος.

Πώς θα μπορούσαν τα λουλούδια να λείπουν από τα σχέδια της άνοιξης στα νύχια;

Όσο είναι ακόμα καιρός, εκμεταλλεύσου τις nude αποχρώσεις, την τάση της εποχής, γιατί σε λίγο θα έρθουν τα κοραλλί που θα σε συνεπάρουν.

Βέβαια, υπάρχει πάντα η εναλλακτική να συνδυάσεις τις γήινες αποχρώσεις με τα έντονα χρώματα.

Αν το μαύρο εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο σου χρώμα, μη το αποκλείσεις, αλλά βρες εντυπωσιακούς τρόπους να το χρησιμοποιήσεις χωρίς υπερβολές.

Ροζ, ροζ και πάλι ροζ. Μην του αντισταθείς! Είναι girlie όσο πρέπει, κομψό όσο πρέπει και ανοιξιάτικο όσο δεν πάει άλλο..

Οι λιγότερο τολμηρές δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν. Τα περιποιημένα χωρίς χρώμα νύχια συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές. Όμως, βάλε φαντασία για να τα κάνεις να ξεχωρίσουν

How to: Ρίξε σταγόνες από διάφορα χρώματα στην επιφάνεια των νυχιών σου, άσε τες να μπλεχτούν μεταξύ τους και voila..

Μια πολύ διακριτική εναλλακτική είναι να σχεδιάσεις λουλούδια σε καθαρή βάση, χωρίς να έχεις προσθέσει χρώμα. Έτσι, θα είσαι σε θέση να διορθώσεις οποιοδήποτε λάθος κάνεις.

Ο οίκος Burberry συνδύασε το μανικιούρ με το χρώμα των χειλιών αποθεώνοντας το αγαπημένο και κλασικό μας κόκκινο

Ως γνήσιος προπομπός του καλοκαιριού, η άνοιξη σου επιτρέπει να υπερβάλλεις λίγο και να συνδυάσεις έντονα χρώματα για ένα πολύχρωμο αποτέλεσμα.

Δώσε χαρακτήρα στο nude μανικιούρ σου με εύκολα σχέδια αλλά και glam πινελιές, όπως πολλά δαχτυλίδια

Οι αγαπημένες μεταλλικές αποχρώσεις σε ματ υφή δημιουργούν ένα κομψό αποτέλεσμα που δεν ξεφεύγει ποτέ από την μόδα (Giorgio Armani)

Αν ένα total floral manicure σου φανεί υπερβολικό, τότε εφάρμοσέ το μόνο σε ένα επιλεγμένο νύχι και για τα άλλα διάλεξε την μονοχρωμία

Ο Prabal Gurung προτείνει ένα εύκολο σχέδιο και πολύ διακριτικό παράλληλα

Διαφορετικά χρώματα στα νύχια. Τι νόμιζες; Μόνο το καλοκαίρι έχεις αυτό το προνόμιο; Η Vivienne Westwood σου το προτείνει, πάντως

Οι αγαπημένες πορτοκαλί αποχρώσεις στα νύχια έρχονται φέτος για να μείνουν! (Roland Mouret)

Διάλεξε μια πιο ανοιχτή απόχρωση του γκρι, που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου, όσο είναι ακόμα ανοιχτόχρωμη

Αν έχεις ελεύθερο χρόνο, ορίστε με τι να καταπιαστείς, με περίτεχνα σχέδια στα νύχια

Στο Azede Jean-Pierre show κυριάρχησε το αμυγδαλωτό σχήμα, τ-ο λευκό χρώμα και τα γεωμετρικά σχέδια. Θα ακολουθήσεις ένα από τα τρία ή όλα;

Negative-Space Manicure λέγεται και είναι η τελευταία τάση. Άφησε κενό εναλλάξ στα νύχια σου και δημιούργησε ένα εφέ που θα εντυπωσιάσει (Charlotte Ronson)

Τα glitter και οι λάμψεις δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν. Βέβαια, αυτή η εποχή επιτάσσει τον συνδυασμό τους με έντονα χρώματα (House Of Holland)

Οι γραμμές στα νύχια είναι το νέο next big thing! Εσύ το δοκίμασες; (Kenzo)

Φούξια και κόκκινο συνδυάζονται ιδανικά και δημιουργούν ένα πολύ κολαυκευτικό αλλά και φρέσκο αποτέλεσμα (Carolina Herrera)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ