Follow us

Κώστας Φραγκολιάς | Η σπάνια φωτογραφία με την κούκλα σύντροφό του

Η γλυκιά ευχή του με αφορμή την ονομαστική γιορτή της συντρόφου του.

Κώστας Φραγκολιάς Npd Photo Agency

Ο Κώστας Φραγκολιάς για μία ακόμα σεζόν βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής Happy Day, ενώ και στην προσωπική του ζωή δηλώνει εξίσου "Happy" έχοντας μια πολύ πετυχημένη σχέση με την επί χρόνια σύντροφό του, Δώρα.

Δες επίσης: Μαρίνα Πατούλη | Μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο λίγο αφότου μίλησε για την κρίση στο γάμο της

Αν και προτιμά να κρατά τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πρόσφατα ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία τους με αφορμή την ονομαστική γιορτή της συντρόφου του. Σε αυτήν απεικονίζονται οι δυο τους σε κάποιες διακοπές να ποζάρουν στην παραλία, ενώ από πίσω τους ο ήλιος δύει πάνω από τη θάλασσα. "Χρόνια σου πολλά πάντρελλο βάσανο της ζωής μου... Εύχομαι η ζωή να με αξιώσει να συνεχίσω διακριτικά φύλακας άγγελος σου.... ", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δες επίσης: Το ιδιαίτερο υποκοριστικό του Ματέο Παντζόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του για την καθημερινότητά του με τη σύντροφό του, αλλά και για την πιθανότητα ενός γάμου είπε: "Δεν έχει αλλάξει κάτι, τίποτα...ησυχία, τάξη και ασφάλεια. Άλλωστε, αν κάνω γάμο τώρα με τα μέτρα του κορονοϊού, παραπάνω από τους μισούς, θα παραπονιούνται ότι δεν τους κάλεσα. Το να παντρευτώ, δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, είναι πολλοί οι παράγοντες".

Δες την ανάρτησή του:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ